Quote (TuskesVanek @ 21 Jul 2014 10:47)
alkoholista alatt azt értettem, aki rállt egy rendszeresen bevitt alkoholmennyiségre pl. minden nap megissza a két sör két féldecit mert anélkül remegne a keze, ingerült lesz, nem bírja a munkát stb.
szóval akkor elméletileg egy rendszeres fűfogyasztó nem akad ki, ha nem jut anyaghoz? vagy egy idő után ő is csak azért szív, mert kell neki az az állapot?
igazából én normális cigaretta nélkül nem bírok ki 2 órát, szóval van affinitásom a függőségekre.. (például egy Fornetti előtt nem bírok eljönni anélkül, hogy ne vegyek egy májas izét -- komolyan)
de mikor hollandiában 3 hétre beköltözök a cukrászdába és folyamatosan alldayerryday eszem a világ legjobb sütijeit, utána eszembe se jut hogy mennyire csokisak voltak, mindaddig amíg nem jutok el újra hollandiába
és én már 5 éve édesszájú vagyok -- mondjuk most fél éve fogyókúrázom, mert épp az ellenkezője a helyzet mint amit gondolna az ember: én feszkó alatt megoldom a dolgokat, és csak nyugalmi időben repülök külföldre -- felelős használat heh
Quote (TuskesVanek @ 21 Jul 2014 11:15)
kezdem már érteni miért támogatják egyre többen a legalizálást
szóval elvileg ha nem füstölve viszed be hanem mondjuk süteményben, szinte nulla szervi kárt okoz, ellentétben az alkohollal, és ha jól tudom agressziót sem szül pl. részeg emberek hajlamosabbak kötekedni, verni a családot stb.
mondjuk én a sütit jelképesen értettem
mint ahogy minden mást is