Quote (-joey- @ 11 Jan 2014 17:49)
Pedig egyszerű a dolog. Egy játékban adott unique item csak egyszer spawnolhat. Amikor kiesik egy item, a quality meghatározásnál figyelembe veszi a játék, hogy van-e unique változat a játékban. Ha van (mert már dobták, vagy hordja a karaktered, vagy inventoryban, ládában tárolja), akkor skippeli és rare-t fog adni 5x durabilityvel.
Amunál és ringnél máshogy van, mivel 3-3 unique van belőlük.
Nézzük pl. a gyűrűket.
Kiesik egy gyűrű, unique quality-t sorsol neki a game, sorrendben az első unique gyűrű a Nagel, így lesz egy Nagelringed. Mondjuk, hogy felveszed, és következő játékban újabb unique quality ringet sorsol az RNG. Mivel Nagel már van, ugrik egyet és dob egy Manaldot. Tegyük fel, hogy ezt is felveszed, majd belököd a ládába, mondván jó lesz egy másik karinak. A következő játékban ismét mázlista vagy, újabb unique quality ring. Ellenőrzés Nagel: van a karakteren, tovább, Manald: van a ládában, tovább, SoJ: SoJ nincs karakteren és nem spawnolt még az aktuális játékban - így lesz egy SoJ-od. Örülsz, mint majom a farkának, ofc felhúzod, a Nagelt meg bebaszod a Manald mellé a ládába. Negyedik játék, elmész gamblezni. Gyűrűnél unique qualityt sorsol az RNG. Ellenőrzés Nagel: van, Manald: van, SoJ: van, így lesz egy rare gyűrűd. És mindaddig, amíg az egyik unique gyűrűtől meg nem szabadulsz, addig az összes játékban rare gyűrűt fogsz kapni unique helyett. Ha mondjuk egy idő múlva odaadod a Nagelt és a Manaldot egy csóró haverodnak, akkor a következő játékban spawnolt unique ring újra Nagel lesz, az azt követő pedig Manald, és mivel a SoJ megtartottad, az már nem fog esni. Ennyi a történet.
ez így világos ja, de gondolom ezt még prelodban felülírták patchben, mert bneten már biztos, hogy nem így működött
ha odaadod a sojt az egyik sorcnak a gamedben, akkoris megnézi az ő invjét is, ha neked esik az item? (gondolom igen)
E:/ és a földön továbbra se nézi meg?

Quote (-joey- @ 11 Jan 2014 18:02)
Nem tudom, bneten így működött-e, mert sosem játszottam pre lodban bneten, de szerintem ott is ez volt a helyzet. Ha az egyik sorcon volt SoJ, akkor nem dobott SoJt Dia.
A földes dolgot meg nem értem. Mielőtt ledobod a földre nálad van. Ha nem veszed fel a droppot, akkor is meghatározott drop, tehát minden esetben tud róla a játék.
true, azt hittem a cucc kiesésekor ellenőrzi le, nem game elején
bneten esett nekem soj paladinnal úgy, hogy 2 soj volt rajta
na nem hányom tele a topicod
This post was edited by Klontar on Jan 11 2014 11:13am