d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii 1.00 Classic Walkthrough
Prev1171819202138Next
Add Reply New Topic New Poll
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Trader: Trusted
Jan 11 2014 10:37am
Quote (-joey- @ 11 Jan 2014 17:35)
Elég ha csak nálam van.

ez nekem olyan furán hangzik
ha megvan mind a három unique ring, és ledobod a sojt a földre, akkor csak sojt tudsz gamblezni utána? (meg rare-set-magic)
Member
Gold: 37,930.00
Jan 11 2014 10:39am
Quote (Klontar @ 11 Jan 2014 17:37)
ha megvan mind a három unique ring, és ledobod a sojt a földre, akkor csak sojt tudsz gamblezni utána? (meg rare-set-magic)

szerintem nem szamit hogy foldon van e vagy invedben
inkabb az a kerdes ha megvan mind3 ring akkor eshet e meg1 soj
Member
Gold: 5,302.77
Jan 11 2014 10:49am
Quote (Klontar @ Jan 11 2014 05:37pm)

Pedig egyszerű a dolog. Egy játékban adott unique item csak egyszer spawnolhat. Amikor kiesik egy item, a quality meghatározásnál figyelembe veszi az RNG hogy van-e unique változat a játékban. Ha van (mert már dobták, vagy hordja a karaktered, vagy inventoryban, ládában tárolja), akkor skippeli és rare-t fog adni 5x durabilityvel.

Amunál és ringnél picit máshogy van, mivel 3-3 unique van belőlük, de a lényeg ugyanaz.

Nézzük pl. a gyűrűket.

Kiesik egy gyűrű, unique quality-t sorsol neki a game, sorrendben az első unique gyűrű a Nagel, így lesz egy Nagelringed. Mondjuk, hogy felveszed, és következő játékban újabb unique quality ringet sorsol az RNG. Mivel Nagel már van, ugrik egyet és dob egy Manaldot. Tegyük fel, hogy ezt is felveszed, majd belököd a ládába, mondván jó lesz egy másik karinak. A következő játékban ismét mázlista vagy, újabb unique quality ring. Ellenőrzés Nagel: van a karakteren, tovább, Manald: van a ládában, tovább, SoJ: SoJ nincs karakteren és nem spawnolt még az aktuális játékban - így lesz egy SoJ-od. Örülsz, mint majom a farkának, ofc felhúzod, a Nagelt meg bebaszod a Manald mellé a ládába. Negyedik játék, elmész gamblezni. Gyűrűnél unique qualityt sorsol az RNG. Ellenőrzés Nagel: van, Manald: van, SoJ: van, így lesz egy rare gyűrűd. És mindaddig, amíg az egyik unique gyűrűtől meg nem szabadulsz, addig az összes játékban rare gyűrűt fogsz kapni unique helyett. Ha mondjuk egy idő múlva odaadod a Nagelt és a Manaldot egy csóró haverodnak, akkor a következő játékban spawnolt unique ring újra Nagel lesz, az azt követő pedig Manald, és mivel a SoJt megtartottad, az már nem fog esni. Ennyi a történet.

This post was edited by -joey- on Jan 11 2014 10:58am
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Trader: Trusted
Jan 11 2014 10:53am
Quote (-joey- @ 11 Jan 2014 17:49)
Pedig egyszerű a dolog. Egy játékban adott unique item csak egyszer spawnolhat. Amikor kiesik egy item, a quality meghatározásnál figyelembe veszi a játék, hogy van-e unique változat a játékban. Ha van (mert már dobták, vagy hordja a karaktered, vagy inventoryban, ládában tárolja), akkor skippeli és rare-t fog adni 5x durabilityvel.

Amunál és ringnél máshogy van, mivel 3-3 unique van belőlük.

Nézzük pl. a gyűrűket.

Kiesik egy gyűrű, unique quality-t sorsol neki a game, sorrendben az első unique gyűrű a Nagel, így lesz egy Nagelringed. Mondjuk, hogy felveszed, és következő játékban újabb unique quality ringet sorsol az RNG. Mivel Nagel már van, ugrik egyet és dob egy Manaldot. Tegyük fel, hogy ezt is felveszed, majd belököd a ládába, mondván jó lesz egy másik karinak. A következő játékban ismét mázlista vagy, újabb unique quality ring. Ellenőrzés Nagel: van a karakteren, tovább, Manald: van a ládában, tovább, SoJ: SoJ nincs karakteren és nem spawnolt még az aktuális játékban - így lesz egy SoJ-od. Örülsz, mint majom a farkának, ofc felhúzod, a Nagelt meg bebaszod a Manald mellé a ládába. Negyedik játék, elmész gamblezni. Gyűrűnél unique qualityt sorsol az RNG. Ellenőrzés Nagel: van, Manald: van, SoJ: van, így lesz egy rare gyűrűd. És mindaddig, amíg az egyik unique gyűrűtől meg nem szabadulsz, addig az összes játékban rare gyűrűt fogsz kapni unique helyett. Ha mondjuk egy idő múlva odaadod a Nagelt és a Manaldot egy csóró haverodnak, akkor a következő játékban spawnolt unique ring újra Nagel lesz, az azt követő pedig Manald, és mivel a SoJ megtartottad, az már nem fog esni. Ennyi a történet.

ez így világos ja, de gondolom ezt még prelodban felülírták patchben, mert bneten már biztos, hogy nem így működött
ha odaadod a sojt az egyik sorcnak a gamedben, akkoris megnézi az ő invjét is, ha neked esik az item? (gondolom igen)

E:/ és a földön továbbra se nézi meg? :D

Quote (-joey- @ 11 Jan 2014 18:02)
Nem tudom, bneten így működött-e, mert sosem játszottam pre lodban bneten, de szerintem ott is ez volt a helyzet. Ha az egyik sorcon volt SoJ, akkor nem dobott SoJt Dia.

A földes dolgot meg nem értem. Mielőtt ledobod a földre nálad van. Ha nem veszed fel a droppot, akkor is meghatározott drop, tehát minden esetben tud róla a játék.

true, azt hittem a cucc kiesésekor ellenőrzi le, nem game elején

bneten esett nekem soj paladinnal úgy, hogy 2 soj volt rajta

na nem hányom tele a topicod

This post was edited by Klontar on Jan 11 2014 11:13am
Member
Jan 11 2014 11:02am
Quote (Klontar @ Jan 11 2014 05:53pm)
ez így világos ja, de gondolom ezt még prelodban felülírták patchben, mert bneten már biztos, hogy nem így működött
ha odaadod a sojt az egyik sorcnak a gamedben, akkoris megnézi az ő invjét is, ha neked esik az item? (gondolom igen)

E:/ és a földön továbbra se nézi meg? :D

Nem tudom, bneten így működött-e, mert sosem játszottam pre lodban bneten, de szerintem ott is ez volt a helyzet. Ha az egyik sorcon volt SoJ, akkor nem dobott SoJt Dia.

A földes dolgot meg nem értem. Mielőtt ledobod a földre nálad van. Ha nem veszed fel a droppot, akkor is meghatározott drop, tehát minden esetben tud róla a játék.

This post was edited by -joey- on Jan 11 2014 11:03am
Member
Gold: 1,943.00
Jan 11 2014 11:14am
Quote (-joey- @ 11 Jan 2014 18:49)
Pedig egyszerű a dolog. Egy játékban adott unique item csak egyszer spawnolhat. Amikor kiesik egy item, a quality meghatározásnál figyelembe veszi az RNG hogy van-e unique változat a játékban. Ha van (mert már dobták, vagy hordja a karaktered, vagy inventoryban, ládában tárolja), akkor skippeli és rare-t fog adni 5x durabilityvel.

Amunál és ringnél picit máshogy van, mivel 3-3 unique van belőlük, de a lényeg ugyanaz.

Nézzük pl. a gyűrűket.

Kiesik egy gyűrű, unique quality-t sorsol neki a game, sorrendben az első unique gyűrű a Nagel, így lesz egy Nagelringed. Mondjuk, hogy felveszed, és következő játékban újabb unique quality ringet sorsol az RNG. Mivel Nagel már van, ugrik egyet és dob egy Manaldot. Tegyük fel, hogy ezt is felveszed, majd belököd a ládába, mondván jó lesz egy másik karinak. A következő játékban ismét mázlista vagy, újabb unique quality ring. Ellenőrzés Nagel: van a karakteren, tovább, Manald: van a ládában, tovább, SoJ: SoJ nincs karakteren és nem spawnolt még az aktuális játékban - így lesz egy SoJ-od. Örülsz, mint majom a farkának, ofc felhúzod, a Nagelt meg bebaszod a Manald mellé a ládába. Negyedik játék, elmész gamblezni. Gyűrűnél unique qualityt sorsol az RNG. Ellenőrzés Nagel: van, Manald: van, SoJ: van, így lesz egy rare gyűrűd. És mindaddig, amíg az egyik unique gyűrűtől meg nem szabadulsz, addig az összes játékban rare gyűrűt fogsz kapni unique helyett. Ha mondjuk egy idő múlva odaadod a Nagelt és a Manaldot egy csóró haverodnak, akkor a következő játékban spawnolt unique ring újra Nagel lesz, az azt követő pedig Manald, és mivel a SoJt megtartottad, az már nem fog esni. Ennyi a történet.

itt meg junik volt a junik!
Member
Jan 11 2014 11:39am
Íme egy tökéletes példa unique spawnra:

CK dobott egy Culwent, mivel amit anno Diától kaptam, már rég eladtam.

A Humongous viszont még ott figyel stash-ben. Figyeld a rare Giant Axe durabilityt:

Failed unique.

Member
Jan 11 2014 12:03pm
Quote (Klontar @ Jan 11 2014 05:53pm)

true, azt hittem a cucc kiesésekor ellenőrzi le, nem game elején

bneten esett nekem soj paladinnal úgy, hogy 2 soj volt rajta

na nem hányom tele a topicod

De melyik patchben? Mert 1.07 óta nincs ilyen unique szabály, se Classicban, se LoD-ban. Szóval, ha most játszol CHC-t, akkor első unique ringed is lehet SoJ.
Member
Gold: 2.00
Jan 11 2014 04:08pm
Quote (-joey- @ 11 Jan 2014 19:39)
Íme egy tökéletes példa unique spawnra:

CK dobott egy Culwent, mivel amit anno Diától kaptam, már rég eladtam.

http://i.imgur.com/o2ZKSgj.jpg

A Humongous viszont még ott figyel stash-ben. Figyeld a rare Giant Axe durabilityt:

http://i.imgur.com/fT7KIfY.jpg

Failed unique.

:D jó lett a durabilityje

/ezek szerint megérheti vmilyen WW-re jó fegyvertípusból kifarmolni a uniqe-ot és aztán rare-re menni, mert annak még jobbak is lehetnek a statjai és a nagy durával tiszta win. nem?

This post was edited by zsansaccount on Jan 11 2014 04:09pm
Member
Gold: 95.00
Jan 11 2014 04:12pm
Quote (zsansaccount @ Jan 12 2014 12:08am)
:D jó lett a durabilityje

/ezek szerint megérheti vmilyen WW-re jó fegyvertípusból kifarmolni a uniqe-ot és aztán rare-re menni, mert annak még jobbak is lehetnek a statjai és a nagy durával tiszta win. nem?

Amennyire en tudom csak a durabulity lesz nemtom hanyszorosa, tobbi stat csak mint 1 sima rare. Meg nem tudom milyen nem normalos uniq itemek vannak 1.00ban
Go Back To Magyar Topic List
Prev1171819202138Next
Add Reply New Topic New Poll