Quote (putincykavodka @ Dec 29 2013 04:21am)
Adtam volna seneenek ezt az 5 ezret, srsly.
Harmadszorra sikerult elinditani. Elso kettonel lefagyott, vagy fel orat szarakodtam a beallitasokkal mar, ugy eletemben jatszottam osszesen kb ~100 jatekkal, de kimagasloan ennek a legszarabb a menurendszere. Miutan ugy ereztem keszvagyok bementem egy szerverre, sotet volt minden nem lattam semmit mondom okj. Nem tudom mi ertelme, hogy direkt ennyire csunya a jatek, fekete feher, sotet van, semmit nem latni, de biztos jo valamire. Nagynehezen megtalaltam a falutablat h rrcpeter megtalaljon, a ciril betuk is biztos jok valamire. Szlovakpeter mondta, hogy termeszetesen a tole legtavolabbi pontok vagyok a mapon kb, haljak meg, azt respawnolok mashol. Probaltam vizbefulladni, de 10 perc utan sem jottem ra, hogy kene, gondolom nem lehet. Okj inkabb elindulok petike fele, majd csak odaerek, utkozben megprobaltam bemenni egy hazba. Ugy 10 perc utan sikerult is kinyitnom az ajtot es kezvbevenni a zseblampat. Sotet szobaban, ahol a lampanak koszonhetoen nem sotet a kepernyo 5%a eleg nehez volt tajekozodni, konkretan eltartott fel oraig meg felmentem egy lepcson es kinyitottam egy ajtot. Ennek a darabos mozgasnak meg azon kivul, hogy idegesito nem tudom mi ertelme van. Meg annak se, hogy az "up" parancsra bindelt keyel miert leguggol a csepmijonom, de erre is majd biztos rajovok egyszer. Annyi biztos, hogy inkabb bevallalnek irl egy apokaliptikus zombiinvaziot, minthogy ebben a szarban kelljen megegyszer csak egy hazba bemennem.
24 euro az inkább 7, mint 5 ezer