d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Dayz
Prev1171819202131Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Dec 29 2013 04:16am
Quote (putincykavodka @ Dec 29 2013 03:36am)
Most guglizgattam, steam gamet nem lehet refoundolni. Paypalon meg visszakerhetnem, csak akkor gondolom ugrik az accountomon a tobbi gamem is ^^
Nehez helyzet

adtad volna nekem, én baszattam volna petivel
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Dec 29 2013 04:20am
amúgy ha jönne valaki játszani tudnék neki adni csomó cuccot, meg éhen se halna, mert kajám piám is van dögivel
Member
Gold: 355.92
Dec 29 2013 06:18am
Quote (putincykavodka @ Dec 29 2013 04:21am)
Adtam volna seneenek ezt az 5 ezret, srsly.
Harmadszorra sikerult elinditani. Elso kettonel lefagyott, vagy fel orat szarakodtam a beallitasokkal mar, ugy eletemben jatszottam osszesen kb ~100 jatekkal, de kimagasloan ennek a legszarabb a menurendszere. Miutan ugy ereztem keszvagyok bementem egy szerverre, sotet volt minden nem lattam semmit mondom okj. Nem tudom mi ertelme, hogy direkt ennyire csunya a jatek, fekete feher, sotet van, semmit nem latni, de biztos jo valamire. Nagynehezen megtalaltam a falutablat h rrcpeter megtalaljon, a ciril betuk is biztos jok valamire. Szlovakpeter mondta, hogy termeszetesen a tole legtavolabbi pontok vagyok a mapon kb, haljak meg, azt respawnolok mashol. Probaltam vizbefulladni, de 10 perc utan sem jottem ra, hogy kene, gondolom nem lehet. Okj inkabb elindulok petike fele, majd csak odaerek, utkozben megprobaltam bemenni egy hazba. Ugy 10 perc utan sikerult is kinyitnom az ajtot es kezvbevenni a zseblampat. Sotet szobaban, ahol a lampanak koszonhetoen nem sotet a kepernyo 5%a eleg nehez volt tajekozodni, konkretan eltartott fel oraig meg felmentem egy lepcson es kinyitottam egy ajtot. Ennek a darabos mozgasnak meg azon kivul, hogy idegesito nem tudom mi ertelme van. Meg annak se, hogy az "up" parancsra bindelt keyel miert leguggol a csepmijonom, de erre is majd biztos rajovok egyszer. Annyi biztos, hogy inkabb bevallalnek irl egy apokaliptikus zombiinvaziot, minthogy ebben a szarban kelljen megegyszer csak egy hazba bemennem.

24 euro az inkább 7, mint 5 ezer

Member
Gold: 411.00
Dec 29 2013 07:11am
Quote (putincykavodka @ 29 Dec 2013 03:21)
Harmadszorra sikerult elinditani. Elso kettonel lefagyott, vagy fel orat szarakodtam a beallitasokkal mar, ugy eletemben jatszottam osszesen kb ~100 jatekkal, de kimagasloan ennek a legszarabb a menurendszere. Miutan ugy ereztem keszvagyok bementem egy szerverre, sotet volt minden nem lattam semmit mondom okj. Nem tudom mi ertelme, hogy direkt ennyire csunya a jatek, fekete feher, sotet van, semmit nem latni, de biztos jo valamire. Nagynehezen megtalaltam a falutablat h rrcpeter megtalaljon, a ciril betuk is biztos jok valamire. Szlovakpeter mondta, hogy termeszetesen a tole legtavolabbi pontok vagyok a mapon kb, haljak meg, azt respawnolok mashol. Probaltam vizbefulladni, de 10 perc utan sem jottem ra, hogy kene, gondolom nem lehet. Okj inkabb elindulok petike fele, majd csak odaerek, utkozben megprobaltam bemenni egy hazba. Ugy 10 perc utan sikerult is kinyitnom az ajtot es kezvbevenni a zseblampat. Sotet szobaban, ahol a lampanak koszonhetoen nem sotet a kepernyo 5%a eleg nehez volt tajekozodni, konkretan eltartott fel oraig meg felmentem egy lepcson es kinyitottam egy ajtot. Ennek a darabos mozgasnak meg azon kivul, hogy idegesito nem tudom mi ertelme van. Meg annak se, hogy az "up" parancsra bindelt keyel miert leguggol a csepmijonom, de erre is majd biztos rajovok egyszer. Annyi biztos, hogy inkabb bevallalnek irl egy apokaliptikus zombiinvaziot, minthogy ebben a szarban kelljen megegyszer csak egy hazba bemennem.

l2p
Member
Gold: 4.20
Dec 29 2013 10:36am
Quote (putincykavodka @ 29 Dec 2013 03:21)

Member
Gold: 59.00
Dec 29 2013 10:40am
Quote (putincykavodka @ 29 Dec 2013 03:36)
Most guglizgattam, steam gamet nem lehet refoundolni. Paypalon meg visszakerhetnem, csak akkor gondolom ugrik az accountomon a tobbi gamem is ^^
Nehez helyzet

nem ajánlom

amúgy meglehetősen jó gémnek hangzik 5kért XD!

This post was edited by Nerz8 on Dec 29 2013 10:40am
Member
Gold: 95.00
Dec 29 2013 03:03pm
Quote (Nerz8 @ Dec 29 2013 06:40pm)
nem ajánlom

amúgy meglehetősen jó gémnek hangzik 5kért XD!

Fel ev mulva kiprobalom megegyszer
Member
Dec 30 2013 06:19pm
találkoztam 2 amcsival, az egyik full gearben volt, nekem meg volt valami szar puskám lőszer nélkül (amit ő ugye nemlát), de megbeszéltük voice chaten, hogy békén hagyjuk egymást

a másik meg csak megkérdezte hogy vagyok :D
Member
Dec 30 2013 06:33pm
mondjuk kicsit összefostam magam amikor jött fel utánam a lépcsőn a gyerek
Member
Gold: 22,413.07
Dec 31 2013 04:43am
egyébként van valami értelme annak hogy egymást vadásszátok?
erről még sok szó nem esett ha jol emlekszem
Go Back To Magyar Topic List
Prev1171819202131Next
Add Reply New Topic New Poll