d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Topic A "tudjukminek"
Prev1171819
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Aug 28 2013 09:25am
Quote (Eoghan @ Aug 28 2013 04:22pm)
csak siman nem vagy kepes felfogni a mondatom egesszet, ezert igy csak egy kiragadt reszletre tudsz reagalni, mint syl feljebb
nem azon a reszen volt a hangsuly, amin lovagoltok
es http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Tlzs

Igazat adok neked, de ettől függetlenül, a topik másodlagos célja épp az volt, hogy mondj olyan dolgot ami téged idegesít, de egyébként normális és elfogadott, tehát nem tehetsz miatta szemrehányást(kb)
Szóval RRC leírta, hogy ezt őt idegesíti, de ez nem jelenti azt, hogy akkor az hülyeség is, csak őt idegesíti, ennyi. Valaki focit se néz, ettől még nem lesz a foci szar/unalmas/izgalmas/etc
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Aug 28 2013 09:35am
Quote (Vismajor @ Aug 28 2013 04:25pm)
Igazat adok neked, de ettől függetlenül, a topik másodlagos célja épp az volt, hogy mondj olyan dolgot ami téged idegesít, de egyébként normális és elfogadott, tehát nem tehetsz miatta szemrehányást(kb)
Szóval RRC leírta, hogy ezt őt idegesíti, de ez nem jelenti azt, hogy akkor az hülyeség is, csak őt idegesíti, ennyi. Valaki focit se néz, ettől még nem lesz a foci szar/unalmas/izgalmas/etc

jajaja. ez igaz
csak eddig az ove volt az elso amin igy akaratlanul fennakadtam es baromira nem tudtam hova tenni magamban
probaltam fejben lejatszani beszelgeteseket hogy ezt hogy lehet maskeppen is mondani es nem sikerult
de reszemrol sztorno, nem akarom meggyozni csak nem ertettem hogy mihez kepest idegesito ez neki
Member
Gold: 5,390.00
Aug 28 2013 09:39am
Egyebkent ez a nyertünk vesztettünk etc engem is idegesít, még akkor is, hogyha a magyar válogatottról van szó, arról nem is beszélve amikro valaki egy külföldi klubcsapatról tud így beszélni.
Member
Gold: 343.00
Aug 28 2013 09:40am
Quote (Eoghan @ Aug 28 2013 03:22pm)
csak siman nem vagy kepes felfogni a mondatom egesszet, ezert igy csak egy kiragadt reszletre tudsz reagalni, mint syl feljebb
nem azon a reszen volt a hangsuly, amin lovagoltok
es http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Tlzs

jaja nem vagoyk képes a te olümposzi szellemi szinvonaladnak még az aljzatához se érni
nem azon volt a hangsúly de azért beleírod a faszságot mi
istenem
mostmár legalább megkaptam a választ a kérdésemre és te tényleg komolyan gondolod

Quote (Eoghan @ Aug 28 2013 03:35pm)
jajaja. ez igaz
csak eddig az ove volt az elso amin igy akaratlanul fennakadtam es baromira nem tudtam hova tenni magamban
probaltam fejben lejatszani beszelgeteseket hogy ezt hogy lehet maskeppen is mondani es nem sikerult
de reszemrol sztorno, nem akarom meggyozni csak nem ertettem hogy mihez kepest idegesito ez neki

irigylem a problémáidat
Go Back To Magyar Topic List
Prev1171819
Add Reply New Topic New Poll