d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev1171819202148Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1,095.00
Oct 9 2012 01:31am
Quote (Senee @ Oct 9 2012 09:24am)
hoyg nem ajdák ide a diplomámat :XD:Dx
ien követelmény-oan követelmény... nekem pénz kell basszus
már nagyon szar ez a gép

Te még mindig egy retardált vagy.
Member
Gold: 343.00
Oct 9 2012 01:32am
Quote (kopasz007 @ Oct 9 2012 07:31am)
Te még mindig egy retardált vagy.

reported ofc

kopasz007

This post was edited by Senee on Oct 9 2012 01:38am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 9 2012 01:39am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 9 Oct 2012 09:27)
Alsobb retegekbol szarmazo diakoknak kb. Lehetetlenne tettek, hogy kozgazdasagi v jogi palyara menjenek. Kb bevezettek a tandijat, csak ezt nem szabad kimondani ugye, engem inkabb zavar az ezzel kapcsolatos undorito kommunikacio, mint maga a lepes, de ezt is lehetett volna normalisabban (pl vannak tarsadalmilag sokkal kevesbe hasznos szakok, inkabb azokat kellett volna basztatni, illetve vmi normalis osztondijrendszer dukalna a fizetos felsooktatas melle).

De azert sokat elmond, h ennyi a valaszod az osszes tobbi felvetett issuera is.

ó én ebbe nem szeretnék belefolyni.. senki sem tud semmit, akik itt politizálnak és mondják hogy "hurrdurr mszp fidesz ezmegaz" és jönnek az érvekkel, azok meg főként nem :D van ami nem tetszik, van ami szükséges, van ami hót hülyeség -- felesleges ezzel foglalkozni imo
ezért okoskodtam egy olyan választ amit lestatöccsebátyjaöccse írt, az legalább logikus

felsőoktatás viszont teljesen a helyén van (majdnem).. barátnőm sulijában mozdulni nem lehet a sok haszontalan gazdaságistól a BGF-en.. nálunk a giga méretű ELTE IK épületben meg van 100 ember (ami persze nekem csak jó, mert ki tudok ülni a rohadt szép parkba, kávézni tanulni és nyugalom van, valamint sokkal keresettebb is a prokramozó így -- de ami eddig ment az tényleg vicc volt ^^ buszon 10 emberből 9-nél számvitel könyv)

hozzátenném azt kéne csinálni egy az egyben ami külföldön divat -- ingyenes képzés csak azoknak akik megérdemlik.. én kapásból átvágnám a mostani államisok felét fizetősre mint a szart, dögöljenek meg ha nappalin + államin nem képesek tanulni ^^
Member
Gold: 3,000.69
Oct 9 2012 02:00am
Quote (Anarkin @ 9 Oct 2012 09:39)
ó én ebbe nem szeretnék belefolyni.. senki sem tud semmit, akik itt politizálnak és mondják hogy "hurrdurr mszp fidesz ezmegaz" és jönnek az érvekkel, azok meg főként nem :D van ami nem tetszik, van ami szükséges, van ami hót hülyeség -- felesleges ezzel foglalkozni imo
ezért okoskodtam egy olyan választ amit lestatöccsebátyjaöccse írt, az legalább logikus

felsőoktatás viszont teljesen a helyén van (majdnem).. barátnőm sulijában mozdulni nem lehet a sok haszontalan gazdaságistól a BGF-en.. nálunk a giga méretű ELTE IK épületben meg van 100 ember (ami persze nekem csak jó, mert ki tudok ülni a rohadt szép parkba, kávézni tanulni és nyugalom van, valamint sokkal keresettebb is a prokramozó így -- de ami eddig ment az tényleg vicc volt ^^ buszon 10 emberből 9-nél számvitel könyv)

hozzátenném azt kéne csinálni egy az egyben ami külföldön divat -- ingyenes képzés csak azoknak akik megérdemlik.. én kapásból átvágnám a mostani államisok felét fizetősre mint a szart, dögöljenek meg ha nappalin + államin nem képesek tanulni ^^

Az rendben van, hogy azt a tobbletet, amit a piac nem sziv fel, nem kene allamilag finanszirozni, de ezeknek a keretszamoknak (meg foleg a jovo evieknek, ahol se jogasz se kozgazdasz nem lesz allamin elvileg) koze nincsen ehhez. Es ha mar itt tartunk, kozgazdaszoknak meg az ilyen tulkepzes mellett is nagyon jo elhelyezkedesi aranyuk van, ha mar ez a szempont, akkor miert nem olyan szakokat szemelnek ki, mint a kom es mediatudomany, vagy bolcsesz szakok? Amugy meg nem hiszem, hogy aki nem tud jogasznak menni, hirtelen elmegy programozonak, ez nem igy mukodik.

Az, hogy nem szeretnel belefolyni meg annyit tesz, hogy lusta vagy tajekozodni, es fingod nincs az egeszrol, maga a gondolatmenet logikus, de az hogy valami opyat tamogatsz, amirol elkepzelesed nincs micsoda, az nem az.
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2012 02:02am
bazur indulj politikusi pályán, én rád fogok szavazni!
Member
Gold: 0.18
Oct 9 2012 02:04am
Nagyon kiábrándultam a politikából. Eleve az "öregek" mind továbbvitték a szoci-mutyi mentalitást. Kéz kezet most, mindenki részesül a kondérból stb szóval Fidesz/Mszp (Rá kellett jönnöm hogy lényegileg tök ugyanaz a kettő, csak néha elmondják a TV-ben milyen rossz is a másik) kilőve. A viszonylag friss pártok meg nagyon ellenszenvesek, a Jobbik nekem túl radikális az LMP-sek meg elég töketlenek.
Szerintem most kezd igazán kialakulni az érett politikai képem, hogy rádöbbentem civilként szinte lehetelten igazán belátni a politikába. A pártok eléggé kihasználják, hogy mindenki szeret Magyarországon okoskodni, a "bennfentes infók"* jelentős része úgy vélem maguktól a pártoktól származik. Nem akarok a 10 millió szakértő közé tartozni, szóval csak megfigyelek és nem szavazok.

*pl hogy a foci miatt vonta be Orbán a játékgépeket, szerintem ez az info akár származhat a Fidesztől is, hogy politikai vitákat szítson, mozgósítsa a szavazókat. A pártok tudják jól hogy Magyarországon a politikai nézetek olyanok mint a vallás. Kevés az esélye annak, hogy valaki színt váltson viszont az ilyen viták a köztudatban tartják a politikát amit később hasznosítani lehet a bizonytalanok meggyőzésénél. (ez csak ilyen feltevés természetesen, hogy szemléltessem mire gondolok)

This post was edited by ElCapitano on Oct 9 2012 02:19am
Member
Oct 9 2012 02:10am
Quote (ElCapitano @ 9 Oct 2012 10:04)
Nagyon kiábrándultam a politikából. Eleve az "öregek" mind továbbvitték a szoci-mutyi mentalitást. Kéz kezet most, mindenki részesül a kondérból stb szóval Fidesz/Mszp (Rá kellett jönnöm hogy lényegileg tök ugyanaz a kettő, csak néha elmondják a TV-ben milyen rossz is a másik) kilőve. A viszonylag friss pártok meg nagyon ellenszenvesek, a Jobbik nekem túl radikális az LMP-sek meg elég töketlenek.
Szerintem most kezd igazán kialakulni az érett politikai képem, hogy rádöbbentem civilként szinte lehetelten igazán belátni a politikába. A pártok eléggé kihasználják, hogy mindenki szeret Magyarországon okoskodni, a "bennfentes infók" jelentős része úgy vélem maguktól a pártoktól származik. Nem akarok a 10 millió szakértő közé tartozni, szóval csak megfigyelek és nem szavazok.

Szerintem meg inkább "okoskodjunk" mint ne érdekeljen az egész, lehet, hogy nem látunk bele de igenis meghatározza az életünk. Persze most nem a falubeli 80 éves nénire gondolok akinek fogalma sincs miről beszél de azért elég sok a viszonylag értelmes ember aki nem fog teljesen hülyeségeket mondani. Az apátia semmire sem jó.

This post was edited by Rawen on Oct 9 2012 02:11am
Member
Oct 9 2012 02:19am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 9 Oct 2012 10:00)
Amugy meg nem hiszem, hogy aki nem tud jogasznak menni, hirtelen elmegy programozonak, ez nem igy mukodik.

Csak megjegyzem, hogy az én évfolyamomban aki 2-3 éve készült gazdasági/jogi pályára, annak 1 hónapja volt átgondolni, hogy mi a fasz legyen. Ez így kurvára nem helyes..
de egyébként vouch bazurnál mindenben
Member
Gold: 343.00
Oct 9 2012 02:20am
Quote (Rawen @ Oct 9 2012 08:10am)
Szerintem meg inkább "okoskodjunk" mint ne érdekeljen az egész, lehet, hogy nem látunk bele de igenis meghatározza az életünk. Persze most nem a falubeli 80 éves nénire gondolok akinek fogalma sincs miről beszél de azért elég sok a viszonylag értelmes ember aki nem fog teljesen hülyeségeket mondani. Az apátia semmire sem jó.

Quote (Senee @ Oct 8 2012 05:58pm)
amúgy azokat meg sose értettem akik azt mondják, hogy; "engem nem érdekel a politika, ne foglalkozz vele"
ok.. de attól még ugyanúgy rá is kurvára hatással van az amit azok balfaszkodnak. a te életedet is befolyásolják függetlenül attól, hogy foglalkozol vele vagy nem.
max amikor dühöngsz, hogy nem tudod megvenni msot ezt meg ezt akkor az istenedet szidod, mert nem adta oda és nem a fideszt mert buzik

Én is azt mondom, hogy hiába nem foglalkozol vele.. hatással van az életdre

De én mindemellett mondom azt, hogy nem éri meg senkire sem szavazni.. NEM SZOLGÁLTAK RÁ ARRA (EGYIK SEM) HOGY ÉN SZAVAZATTAL TÁMOGASSAM ŐKET

De persze ezt nem olvasod, mert olyan vagy mint a fidesz-mszp... elkönyveled, hogy a másik hülye és fújod a saját szarodat. Így meg aztán lehet haladni tényleg.
Member
Gold: 0.18
Oct 9 2012 02:23am
Quote (Rawen @ 9 Oct 2012 10:10)

De az ilyen vitáknak beláthatatlanok a következményei. Teszem azt bazur és josheide 10 értelmes pontban kifejti miért szavazzon az ember az MSZP-re. Ez az eltökélteket nem fogja megingatni viszont a bizonytalanokat véleményalkotásra sarkalja, amiből bármi lehet. Lehet hogy szereztek az MSZP-nek 5 szavazót és a Fidesznek kettőt. (tudom kicsit zavaros de nem tudom jobban megfogalmazni)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1171819202148Next
Add Reply New Topic New Poll