Quote (Anarkin @ 9 Oct 2012 09:39)
ó én ebbe nem szeretnék belefolyni.. senki sem tud semmit, akik itt politizálnak és mondják hogy "hurrdurr mszp fidesz ezmegaz" és jönnek az érvekkel, azok meg főként nem

van ami nem tetszik, van ami szükséges, van ami hót hülyeség -- felesleges ezzel foglalkozni imo
ezért okoskodtam egy olyan választ amit lestatöccsebátyjaöccse írt, az legalább logikus
felsőoktatás viszont teljesen a helyén van (majdnem).. barátnőm sulijában mozdulni nem lehet a sok haszontalan gazdaságistól a BGF-en.. nálunk a giga méretű ELTE IK épületben meg van 100 ember (ami persze nekem csak jó, mert ki tudok ülni a rohadt szép parkba, kávézni tanulni és nyugalom van, valamint sokkal keresettebb is a prokramozó így -- de ami eddig ment az tényleg vicc volt ^^ buszon 10 emberből 9-nél számvitel könyv)
hozzátenném azt kéne csinálni egy az egyben ami külföldön divat -- ingyenes képzés csak azoknak akik megérdemlik.. én kapásból átvágnám a mostani államisok felét fizetősre mint a szart, dögöljenek meg ha nappalin + államin nem képesek tanulni ^^
Az rendben van, hogy azt a tobbletet, amit a piac nem sziv fel, nem kene allamilag finanszirozni, de ezeknek a keretszamoknak (meg foleg a jovo evieknek, ahol se jogasz se kozgazdasz nem lesz allamin elvileg) koze nincsen ehhez. Es ha mar itt tartunk, kozgazdaszoknak meg az ilyen tulkepzes mellett is nagyon jo elhelyezkedesi aranyuk van, ha mar ez a szempont, akkor miert nem olyan szakokat szemelnek ki, mint a kom es mediatudomany, vagy bolcsesz szakok? Amugy meg nem hiszem, hogy aki nem tud jogasznak menni, hirtelen elmegy programozonak, ez nem igy mukodik.
Az, hogy nem szeretnel belefolyni meg annyit tesz, hogy lusta vagy tajekozodni, es fingod nincs az egeszrol, maga a gondolatmenet logikus, de az hogy valami opyat tamogatsz, amirol elkepzelesed nincs micsoda, az nem az.