Quote (TassassinHc @ Sep 19 2012 07:31pm)
ha van papírod, még nem biztos, hogy lesz állásod.
és papír nélkül sem leszel munkanélküli, ha olyan a hozzáállásod.
ja, vannak 8 általánosos vállalkozók akiknek most több pénzük van mint nekem lesz valaha.
de magamból indulok ki és én nem vagoyk ilyen, tehát ha van egy papírom ami olyan területről származik ami még érdekel is.. az szerintem semmiképp nem ront a helyzetemen.
Quote (Baleee @ Sep 19 2012 07:35pm)
Itt nem kapsz papírt, másrészt pl én pont a fordítottját gondolom, minél több kontaktod van, annál jobban tudod egy érdekes tárgyból átvenni az információkat és az alapokat elsajátítani. Ha én milliomos lennék, tuti soha az életbe nem dolgoznák (pénzkeresés céljából), hanem elvégeznék különböző szakokat különböző egyetemeken, nem végigrugdosva/bulizva, hanem normálisan, fizikától kezdve, filozófián és szociológián át, olyan tárgyakat, ami főleg elméleti ugyan, de erősíti a nagyobb rálátás miatt az intuíciós képességeim, lehet, hogy nem értenék 1 dologhoz sem annyira, de sokkal jobban érezném magam, ha több területre pillanthatnék mélyebben be és mások szemszögéből is.
De pl ugyanúgy gyakorlati dolgokat is simán csinálnék, pl ács, géplakatos, stb, csak, hogy ne csak ennyire a természettudományi rálátás növekedjen, hanem különböző szakmákra is.
ja ja
én is azt csinálnám, hogy hallgatnék olyan tárgyakat amik érdekelnek és akkor nem lennék rákényszerülve semmire.
viszont én azt nem csinálnám, hogy megvonok magamtól mindent (amit te írtál, hogy nincs buli, nincs végigrugdosás)... hisz milliomos lennék és akkor foglalkoznék a dolgokkal amikor akarok
mondjuk alapból utálom a muszáj-dolgokat