Quote (bajcli @ 26 Aug 2012 18:52)
?????????
skyrim questek 90%-a kimerül abban, hogy "x helyen öld meg y-t/x helyről hozd el y-t"
na igen ilyenekre gondoltam:
Quote (Karan2_Returned @ 26 Aug 2012 20:05)
Nekem legutolso quest ami nagyon tetszett az olyan volt, hogy be kellett menni kalozokhoz es elterni figyelmüket amig a tarsad megkereste hol tartanak fogva valakit. Elterelesnek ivoversenyben kellett legyözni par kalozt (pic related). Vagy volt olyan küldetes is, hogy bizonyitsam be mennyire tökös vagyok es sertegessek valakit. Van par szar küldetes (pl. vedjed meg a varost a kentauroktol es felevente jön is ket darab kentaur), de ilyesmi küldeteseket kihagyhatsz mert semmi jelentösege.
meg charrnál volt még olyan stress testnél, hogy egy gladiátor harcban kellett legyőzni egy jó nagy arénában a mittudomén milyen csapat vezetőjét
és akkor eleinte jöttek rád a gladiátorok (4-5), meg ilyen állatok is
és a küzdőtérre dobáltak be különböző fegyvereket (vasvilla, vascső(?:D), háló, lándzsa stb), amiket felvehettél és akkor mindegyikkel tudtál 2-3 féle mozdulatot (skillek)
aztán jött valami baszott nagy állat is, végül pedig maga a fővezér
mikor low hp-ra levitted, akkor pedig választhattál, hogy megölöd, vagy pedig megkegyelmezel és elengeded, s ennek kihatása van a story többi részére
én a wowot level 20-ig toltam, de a questek sokkal de sokkal változatosabbak gw2ben..
ami még nagyon bejön nekem az a craftolás/különböző mesterségek
iszonyat jól megcsinálták a crafting systemet
megyek is játcani!
a "kisebb" pvp-re kíváncsi vagyok, h az milyen, world vs worldnél akad a gépem ;_;
This post was edited by farki on Aug 26 2012 04:40pm