d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Van Barátnőd? > A Kérdés Adott
Prev1171819202146Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Jul 5 2012 03:34pm
Quote (Namechange @ Jul 5 2012 09:31pm)
Nem értem miért probléma az hogy gondolok a jövőmre és nem akarok egy kiélt faszként megdögleni egyedül egy lepratelepen.

tehát ha nem vagy házas és nincs gyereked akkor lepratelepen döglesz meg kiélt faszként
ok

még talán a kiélt részével egyet lehet érteni, de ha meg családod van akkor annyi kibaszott gondod lesz mint az állat.. gyerek tini lesz, hazudik, lázad, faszoskodik, te meg bírd ideggel meg pénzzel meg faszommal.. lehetnek nyugodt barátaid akikkel tudsz beszélgetni de miért kéne még több ember baját a vállaidra venned?! neked nincs elég már most se vagy mi hogy ilyeneken gondolkodsz
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jul 5 2012 03:35pm
Quote (Sup3RN0Va @ 5 Jul 2012 23:32)
akkor ne olyan csajt csinálj fel akivel nem élnéd le az életed :DD
a házasság nem garancia arra, hogy életetek végéig boldogan éltek (valaki szakértse meg a válási %-ot), ilyen erővel, attól is lehet gyereked akit nem veszel el, és életetek végéig jól meglesztek

> fiatal
> k

Én nem biztosítékot keresek arra hogy örökre velem legyen, hanem ha ilyen nőt találok akkor ezzel szeretném megpecsételni a kapcsolatunkat, és megünnepelni egymást.
Valljuk be, egy esküvő szép dolog, boldog, örömteli. Az élet része kell hogy legyen és nem azért mert ez az elfogadott norma, hanem azért mert ez is egy fordulópont.
De vicces hogy ti mennyire egy új szellemiségben látjátok a dolgokat.

Quote (Senee @ 5 Jul 2012 23:34)
tehát ha nem vagy házas és nincs gyereked akkor lepratelepen döglesz meg kiélt faszként
ok

még talán a kiélt részével egyet lehet érteni, de ha meg családod van akkor annyi kibaszott gondod lesz mint az állat.. gyerek tini lesz, hazudik, lázad, faszoskodik, te meg bírd ideggel meg pénzzel meg faszommal.. lehetnek nyugodt barátaid akikkel tudsz beszélgetni de miért kéne még több ember baját a vállaidra venned?! neked nincs elég már most se vagy mi hogy ilyeneken gondolkodsz

Nos, pont ezért kell olyan nőt találni akivel boldog lehetsz és nem fog az agyadra menni.
És a gyerekedet pedig szeretni fogod, ha hazudik, ha sok pénzbe kerül.

This post was edited by Namechange on Jul 5 2012 03:37pm
Member
Jul 5 2012 03:36pm
Quote (daneeka10 @ Jul 5 2012 09:34pm)
házasság nem izgat de azt ki tudom nézni magamból, hogy később érdekelni fog gyerek de azt csak valami 10/10 nővel csináltatnék amire egyre fogy az esély, ahogy elnézem mostanában mindnél sikeresebb/okosabb/szebb valaki annál kevésbé érdekli őket a gyerek és lúzerebbnél lúzerebb kinézetű embereknél látok csak gyereket, (ja meg cigányoknál) pont a génállomány jobbik fele nem szaporodik eléggé bár a nők kurválkodásában mindig lehet bízni, nem lepődnék meg ha sok eseben nem a saját gyerekét nevelné az apa hanem valami lúzerrel felnevelteti a fasszopó ribanc valami jobb hím gyerekét

:DD
te biztos mélyen tiszteled a női nemet
Member
Jul 5 2012 03:38pm
Quote (daneeka10 @ 5 Jul 2012 23:34)
házasság nem izgat de azt ki tudom nézni magamból, hogy később érdekelni fog gyerek de azt csak valami 10/10 nővel csináltatnék amire egyre fogy az esély, ahogy elnézem mostanában mindnél sikeresebb/okosabb/szebb valaki annál kevésbé érdekli őket a gyerek és lúzerebbnél lúzerebb kinézetű embereknél látok csak gyereket, (ja meg cigányoknál) pont a génállomány jobbik fele nem szaporodik eléggé bár a nők kurválkodásában mindig lehet bízni, nem lepődnék meg ha sok eseben nem a saját gyerekét nevelné az apa hanem valami lúzerrel felnevelteti a fasszopó ribanc valami jobb hím gyerekét

10/10 ribanc a génállomány jobbik fele ugye?
hagyd el a fórumot..
Member
Gold: 0.00
Jul 5 2012 03:38pm
Quote (Anarkin @ Jul 5 2012 10:28pm)
vagy azért mert ez a normális

a házasság nem normális és biológiailag ellenkezik mind a férfi mind a nő ösztöneivel

férfi -->mindnél több nőt basszunk meg
nő --> hárem szerú csoportosulás az alfahím körül

ezeket a késztetéseinket nyomja el a társadalom amik egyre szabadulnak fel (csökken az egyház, állam, család befolyása az egyénre)
Member
Jul 5 2012 03:40pm
Quote (daneeka10 @ 5 Jul 2012 23:38)
a házasság nem normális és biológiailag ellenkezik mind a férfi mind a nő ösztöneivel

ezeket a késztetéseinket nyomja el a társadalom amik egyre szabadulnak fel (csökken az egyház, állam, család befolyása az egyénre)

Nem tudom te hogy vagy vele de én nem úgy élem az életem hogy minnél több nőt "basszak" meg.
Member
Gold: 1.00
Jul 5 2012 03:40pm
Quote (Sup3RN0Va @ 5 Jul 2012 23:32)
> fiatal
> k

nem tudom, hogy te mennyi idős vagy, de gondolom nem 40 éves kiélt fasz, szóval megengedem a fiatal jelzőt.

A dolgot pedig úgy értettem, hogy szerintem (manapság később), de mindenkinel (?) eljön az igény arra, hogy legyen valakije, aki hazavárja, aki ápolja, aki ott van vele mindig, hogy nincs egyedül.. nem tudom megfogalmazni.. vágyik egy társra.
számomra ez annyira alapvető, hogy nem is hiszem, hogy ez idővel ne alakulna ki bárkiben, amikor már nincsenek minden héten háromszor baráti összejövetelek stb, hanem a "mindennapok" vannak.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 5 2012 03:43pm
Member
Jul 5 2012 03:42pm
Quote (Namechange @ Jul 5 2012 09:35pm)
Nos, pont ezért kell olyan nőt találni akivel boldog lehetsz és nem fog az agyadra menni.
És a gyerekedet pedig szeretni fogod, ha hazudik, ha sok pénzbe kerül.

hát végülis erre már nem igazán tudok mit mondani, igazad van
csak azért egész más beszélni róla meg átélni a sok drámát ami egy gyerekkel jár.. elég tökösnek kell lenni ahhoz, hogy belevágj a gyerektémába... legalábbis ha normálisan akarja csinálni az ember
Member
Jul 5 2012 03:44pm
Quote (Senee @ 5 Jul 2012 23:42)
hát végülis erre már nem igazán tudok mit mondani, igazad van
csak azért egész más beszélni róla meg átélni a sok drámát ami egy gyerekkel jár.. elég tökösnek kell lenni ahhoz, hogy belevágj a gyerektémába... legalábbis ha normálisan akarja csinálni az ember

Hát én azért már minimum harminc évesen apa szeretnék lenni, szóval az elkötelezettséggel nincs gond.
Persze az is benne van a pakliban hogy nem találok olyan nőt akivel el tudnám képzelni az életem, és ebből nem lesz semmi, de persze ezt nem így kell nézni.
Member
Jul 5 2012 03:46pm
Quote (daneeka10 @ Jul 5 2012 09:38pm)

nem hiszem a nő ösztöne arra irányulna, hogy háremszerűen csoportosuljon, hiszen akkor nem tépnék egymást meg féltékenykednének, mert ugyis mindegyik meglesz baszva amikor tüzel.. az oroszlán lányok se verekednek azon hogy kit basszon előbb a kan
a férfissel egyetértek, mert minél több magot szét kell szorni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1171819202146Next
Add Reply New Topic New Poll