Quote (tevetava @ Jun 2 2012 02:17pm)
na jó elindulok a boltba
fuj de egy undorito gusztustalan gyava szarhazi kis porbafingo mitugrasz csipszar hulyegyerek vagy.
kimentem PONTOSAN 4 orara, sot 4 elott mar ott volt 10 percel, a megbeszelt helyen, meg kamerak is vannak ott, nem is egy,
ha ilyen lenyomozos kapcsolatotok van, zk, zoola, stb akkor bizonyara vissza lehet nezetni a kamerakat, mert KIBASZOTTUL OTT VOLTAM, ERTED GECI? OTT VOLTAM!
O T T V O L T A M E S R A D V A R T A M
de te nem jottel 4:30 ig vartam rad egesz vegig, mozgas volt, eleg suru, senki nem allt meg varakozni,
egy sracra illet a sotetkek kapucnis felso, fekete nadrag, kozephosszu haj, o varakozott, oda is mentem hozza megkerdezni, hogy,
ugye nekunk van 4 orara talalkozonk? de nemmel valaszolt. NEM JOTTEL EL TE, es en vagyok a gyava, te mirol beszelsz te hulyegyerek? kiakkor a gyava?
EZ A NEGYEDIK ESET, 4. pelda ra hogy d2jsp -sek talalkozni hivnak, mind a negy alkalommal ott voltam, de sosem jotettek el, gyavak vagytok mindannyian,
csak a monitor mogul nagy a pofatok. most buszke vagy magadra? es meg olyat mondasz te senkihazi, hogy ha en nem megyek el, akkor csongetsz nalam?
na most ezek utan gyere es csongess fel hozzam meg ma, gyere mutasd meg milyen kemeny legeny vagy ha mar bele kezdtel.
edd meg amit kifosztel szaros. hanyingerem van az ilyen szajhosoktol mint te, meg a biztonsagiak is, hev security is oda jott, hogy mit acsorgok itt, mondtam
a baratnomre varok, nem akartam semmi gazosat emliteni. de te, teged is megjegyeztelek, olyan vagy mint a masik 3, egy gyava kis szarhazi porbafingo kis csipszar, egy senkihazi hulyegyerek,
aki a monitor mogul vergodik, de ha oda kerul a sor, hogy irl szembe nezzunk egymassal sehol sem vagy, es ne merd azt allitani, hogy ott voltal, mert tortent ott egy kulonleges eset is,
ha azt mered allitani hogy ott voltal hallani akarom az esetet, nem vagy mas mint egy gyava szar... en negyszer furodtem be d2 os talalkozokkal, tobbet nem fogok, senkik vagytok.
pfuj, hanyok toletek, ez tul primitiv, szamomra ez nagyon alacsony szint, mint intellgeciaban, mint mentalisan, mint szellemileg, mint fizikailag, de eselyed sem lett volna, kette tortelek volna mint a ropit.
huzd meg magad szepen ezek utan es ne pofazal.