d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kínos Pillanatok Topicja
Prev117181920Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.00
Feb 23 2011 07:04am
király topic :D

gólyatáborban esett meg, h egyik este nagyvetélkedőt tartottak. volt mindenféle feladat, ittam rendesen, sok dologban benne voltam, főleg, h az én csapatom fele ilyen anti-alkoholista volt és nem voltak hajlandóak részt venni egy ivós feladatban sem. aztán jött egy feladat, mondták, h majd lányokról kell tejszínhabot nyalni, hát én egyből ugrottam, rohantam ki. kiderült, h aki mondta, az is részeg volt már és a következő utáni feladat volt a tejszínhabos, nekem nőnek kellett öltözni és mindenki előtt zenére sztriptízelnem... hát mondom oké, annyira részeg vagyok, h mind1... fel is öltöztettek a csajok, francia bugyiba, rá vmi feszülős harisnya, szoknya, melltartó, top, stb.. jól ki is festettek. aztán mikor előtte még kint álltunk, néztük a többi produkciót, de kezdtem lámpalázasodni, egy kedves felsőbbéves adott vmi töményet, amit jól meghúztam. kint hideg volt, mikor bementem még jobban megütött a szesz, villogtak a fények... kitántorogtam a táncparkettra, volt ott egy ruhafogas, mint sztriptízrúd. ment a zene, bíztattak, h vetkőzz meg táncolj :D én neki is álltam, de túl sokat pörögtem a rúd körül, meg hajolgattam, gugoltam-felálltam erotikusan. eljutottam oda, h már csak a harisnya volt rajtam, na mondom azt még lekapom, mert mindenki alsóneműre vetkőzött, nehogy kevesebb pontot kapjunk. igen ám, de ahogy lehúztam - mivel a csaj akitől a bugyit kaptam szélesebb volt nálam és rám kicsit bő volt, viszont a harisnya meg feszült - jött vele a francia is. na most úgy rendesen lehajoltam, ahogy letoltam, szval a csoport egyik fele belátott a végbelembe, mire iszonyatos röhögés tört ki, erre hirtelen kihúztam magam, mert én még nem vettem észre a balesetet. :D mondjuk abban a pillanatban annyira nem volt kínos, mert nem nagyon tudtam magamról.. annál inkább másnap, mikor a reggeli tornára vonultunk ki :D de végül is nem volt belőle semmi gáz, aznap este összejöttem csajjal :lol:
Member
Gold: 2,496.00
Feb 23 2011 07:25am
valahol a jaszai kornyeken barangoltunk hajnaltajt csatak reszegen haverral. egy epitkezes szeruseg szelen talaltunk par kozuti tablat, de oszlop nelkul, tehat csak a tabla volt es a hatuljan a pantok amibe az oszlopot csusztatod. namost mi ezekrol azt hittuk, ezek olyan pajzsok mint amilyeneket a roham rendorok hasznalnak tomegoszlataskor, felis huztunk 1-et 1-et az alkarunkra es kikomandoztunk valami ter szerusegre. aholis szembejott velunk egy rendorauto, ami ertheto modon megis allt, es megkerdeztek micsinalunk. namost elegge befostunk, en legalabbis aszittem hogy az o pajzsaikat vettuk el, es elkezdtunk bocsanatot kerni meg magyarazkodni,am kettonk mondanivalojanak semmi koze nem volt egymashoz, meg eleg osszefuggestelen is lehetett. aztan atnyujtottuk nekik a "pajzsokat" es elsetaltunk. ok ekkora sirtak a rohogestol es nemis lett belole semmi.
Member
Gold: 100.00
Feb 23 2011 08:20am
Quote (TresholdOfUniverse @ Feb 23 2011 03:25pm)
valahol a jaszai kornyeken barangoltunk hajnaltajt csatak reszegen haverral. egy epitkezes szeruseg szelen talaltunk par kozuti tablat, de oszlop nelkul, tehat csak a tabla volt es a hatuljan a pantok amibe az oszlopot csusztatod. namost mi ezekrol azt hittuk, ezek olyan pajzsok mint amilyeneket a roham rendorok hasznalnak tomegoszlataskor, felis huztunk 1-et 1-et az alkarunkra es kikomandoztunk valami ter szerusegre. aholis szembejott velunk egy rendorauto, ami ertheto modon megis allt, es megkerdeztek micsinalunk. namost elegge befostunk, en legalabbis aszittem hogy az o pajzsaikat vettuk el, es elkezdtunk bocsanatot kerni meg magyarazkodni,am kettonk mondanivalojanak semmi koze nem volt egymashoz, meg eleg osszefuggestelen is lehetett. aztan atnyujtottuk nekik a "pajzsokat" es elsetaltunk. ok ekkora sirtak a rohogestol es nemis lett belole semmi.

én ezen baszottmód röhögtem :D bár inkább vicces sztori mint kínos
Member
Gold: 10.00
Feb 23 2011 08:46am
Quote (Namechange @ Feb 21 2011 01:54am)
hmm kínos pillanat
már 2szer rámcsukódott a hévajtó, meg egyszer felzuhantam a hévre egy rossz lépés miatt

meg volt olyan hogy romkészen vártam az éjszakai buszt, megjött és várom hogy kinyíljon az ajtó
vagy 5 percig ott álltam és csak néztem az ajtót aztán vettem észre hogy a vezető mutogat valamitvégül leesett hogy meg kell nyomni egy kis gombot az ajtó mellett :D
felszálltam. a vezető megtapsolt is mentünk is :D

mi fel orat altunk egy ilyesmi zebranal :D
Member
Gold: 124.45
Feb 23 2011 08:59am
Quote (Inakwo @ 21 Feb 2011 15:56)
nekem olyan volt hogy ugy bebasztam hogy a szekrénybe mentem be mert wc-re akartam kimenni, és a poén az volt hogy nem azon gondolkoztam hogy rossz helyen akarok kimenni a szobámbol hanem hogy kitolta a szekrényt az ajto elé :DDDDDd

meg még amikor fiatalka voltam végig hánytam énis a folyosót majd mire oda értem a wc-re már nem volt hányingerem kicsit furcsáltam is, aztán lefeküdtem alukálni reggel anyám rendkívül kreativnak nevezett :D

Koliban esett meg: mentem a wc felé, de nem értem el, így magam elé hánytam. Mentem továb rendületlenül, azonban a hányástól sikamlóssá vált padlón dobtam egy hátast. Mondom ha már nem értem el a wc-t és hányásos a padló, akkor a többit is ide tolom ki. Ezután még kb 10 percig próbáltam felkelni, nem olyan könnyű úgy hogy a talaj csúszik, a folyosó meg forog ugye.
Szóval, csak óvatosan a magameléhányok mókával, lehet cudar vége!
Member
Gold: 4,673.69
Feb 23 2011 10:37am
Quote (Inakwo @ 21 Feb 2011 15:56)
nekem olyan volt hogy ugy bebasztam hogy a szekrénybe mentem be mert wc-re akartam kimenni, és a poén az volt hogy nem azon gondolkoztam hogy rossz helyen akarok kimenni a szobámbol hanem hogy kitolta a szekrényt az ajto elé :DDDDDd

meg még amikor fiatalka voltam végig hánytam énis a folyosót majd mire oda értem a wc-re már nem volt hányingerem kicsit furcsáltam is, aztán lefeküdtem alukálni reggel anyám rendkívül kreativnak nevezett :D

Koliban esett meg: mentem a wc felé, de nem értem el, így magam elé hánytam. Mentem továb rendületlenül, azonban a hányástól sikamlóssá vált padlón dobtam egy hátast. Mondom ha már nem értem el a wc-t és hányásos a padló, akkor a többit is ide tolom ki. Ezután még kb 10 percig próbáltam felkelni, nem olyan könnyű úgy hogy a talaj csúszik, a folyosó meg forog ugye.
Szóval, csak óvatosan a magameléhányok mókával, lehet cudar vége!

Nekem is volt hasonló :) három napos osztálykiránduláson voltunk már nem tudom hol ( :) ) Első nap este már szépen beittunk, én valamikor hajnal tájt úgy döntöttem hogy megyek aludni mert még holnap is nagyon sokat kellesz inni, azt meg fáradtan nem olyan jó. Az osztálytársaim nagy mókamesterek voltak úgyhogy szobatársammal megbeszéltük hogy majd bezárjuk belülről az ajtót hogy ne kenjenek ki meg firkáljanak össze minket. Kerestem egy fél óráig, de nem találtam meg, úgyhogy fogtam és magamra zártam az ajtót. ( utólag megtudtam hogy valamivel később fél óráig verte az ajtót meg az ablakot is hogy engedjem be :) ) Reggel elég szarul voltam, gondoltam bevágok egy olyan bolti szar csomagol kroasszánt, de mellé nyúltam és pezsgő krémeset vettem elő. Amint megéreztem az ízét olyan hányinger jött rám hogy nemigaz :D rohannék ki, ezerrel rángatom az ajtót. Baszki be van zárva, hova a faszba tettem a kulcsot. Nagy nehezen kijutok, végigrohanok a folyosón, de addigra az elejét már kétszer visszanyeltem... berontottam a vécébe kinyitottam az egyik fülkét de akkor már nem bírtam úgyhogy úgy állva meg is céloztam. Elég nagy szórással de a nagyja jó helyre került :D Végülis valamilyen oknál fogva lehúzni elfelejtettem. Reggel persze jött osztályfőnök hogy "Melyik hányta össze a budit?" Az egyik hülye rögtön mondta hogy engem látott rohanni reggel. Szerencsére mire visszaértünk a városnézésből már valaki feltakarította úgyhogy nem nekem kellett. Ez persze azoknak nem tetszett akik a folyosóra meg a fotelbe hánytak mert azt nekik kellett.
Member
Gold: 2,366.74
Feb 23 2011 10:46am
Quote (Thomas Cross @ 23 Feb 2011 17:37)
Nekem is volt hasonló :) három napos osztálykiránduláson voltunk már nem tudom hol ( :) ) Első nap este már szépen beittunk, én valamikor hajnal tájt úgy döntöttem hogy megyek aludni mert még holnap is nagyon sokat kellesz inni, azt meg fáradtan nem olyan jó. Az osztálytársaim nagy mókamesterek voltak úgyhogy szobatársammal megbeszéltük hogy majd bezárjuk belülről az ajtót hogy ne kenjenek ki meg firkáljanak össze minket. Kerestem egy fél óráig, de nem találtam meg, úgyhogy fogtam és magamra zártam az ajtót. ( utólag megtudtam hogy valamivel később fél óráig verte az ajtót meg az ablakot is hogy engedjem be :) ) Reggel elég szarul voltam, gondoltam bevágok egy olyan bolti szar csomagol kroasszánt, de mellé nyúltam és pezsgő krémeset vettem elő. Amint megéreztem az ízét olyan hányinger jött rám hogy nemigaz :D rohannék ki, ezerrel rángatom az ajtót. Baszki be van zárva, hova a faszba tettem a kulcsot. Nagy nehezen kijutok, végigrohanok a folyosón, de addigra az elejét már kétszer visszanyeltem... berontottam a vécébe kinyitottam az egyik fülkét de akkor már nem bírtam úgyhogy úgy állva meg is céloztam. Elég nagy szórással de a nagyja jó helyre került :D Végülis valamilyen oknál fogva lehúzni elfelejtettem. Reggel persze jött osztályfőnök hogy "Melyik hányta össze a budit?" Az egyik hülye rögtön mondta hogy engem látott rohanni reggel. Szerencsére mire visszaértünk a városnézésből már valaki feltakarította úgyhogy nem nekem kellett. Ez persze azoknak nem tetszett akik a folyosóra meg a fotelbe hánytak mert azt nekik kellett.

te hányást nyeltél vissza? akkor te strong vagy mert ha az emlékeim nem csalnak ha annak jönni kell akkor nincs mit tenni
Member
Gold: 710.00
Feb 23 2011 10:47am
Quote (Thomas Cross @ Feb 23 2011 04:37pm)

( :) )
Member
Gold: 4,673.69
Feb 23 2011 10:54am
Quote (Inakwo @ 23 Feb 2011 18:46)
te hányást nyeltél vissza? akkor te strong vagy mert ha az emlékeim nem csalnak ha annak jönni kell akkor nincs mit tenni

Gyakorlat teszi a mestert :D
de a számba még nem jutott be csak a torkomban éreztem hogy kéreckedik :D
Member
Gold: 2,366.74
Feb 23 2011 10:58am
Quote (Thomas Cross @ 23 Feb 2011 17:54)
Gyakorlat teszi a mestert :D
de a számba még nem jutott be csak a torkomban éreztem hogy kéreckedik :D

jolvan arra büszke lehetsz hogy bepiálsz utána meg össze hánysz mindent
nagy mester vagy.
Go Back To Magyar Topic List
Prev117181920Next
Add Reply New Topic New Poll