király topic
gólyatáborban esett meg, h egyik este nagyvetélkedőt tartottak. volt mindenféle feladat, ittam rendesen, sok dologban benne voltam, főleg, h az én csapatom fele ilyen anti-alkoholista volt és nem voltak hajlandóak részt venni egy ivós feladatban sem. aztán jött egy feladat, mondták, h majd lányokról kell tejszínhabot nyalni, hát én egyből ugrottam, rohantam ki. kiderült, h aki mondta, az is részeg volt már és a következő utáni feladat volt a tejszínhabos, nekem nőnek kellett öltözni és mindenki előtt zenére sztriptízelnem... hát mondom oké, annyira részeg vagyok, h mind1... fel is öltöztettek a csajok, francia bugyiba, rá vmi feszülős harisnya, szoknya, melltartó, top, stb.. jól ki is festettek. aztán mikor előtte még kint álltunk, néztük a többi produkciót, de kezdtem lámpalázasodni, egy kedves felsőbbéves adott vmi töményet, amit jól meghúztam. kint hideg volt, mikor bementem még jobban megütött a szesz, villogtak a fények... kitántorogtam a táncparkettra, volt ott egy ruhafogas, mint sztriptízrúd. ment a zene, bíztattak, h vetkőzz meg táncolj

én neki is álltam, de túl sokat pörögtem a rúd körül, meg hajolgattam, gugoltam-felálltam erotikusan. eljutottam oda, h már csak a harisnya volt rajtam, na mondom azt még lekapom, mert mindenki alsóneműre vetkőzött, nehogy kevesebb pontot kapjunk. igen ám, de ahogy lehúztam - mivel a csaj akitől a bugyit kaptam szélesebb volt nálam és rám kicsit bő volt, viszont a harisnya meg feszült - jött vele a francia is. na most úgy rendesen lehajoltam, ahogy letoltam, szval a csoport egyik fele belátott a végbelembe, mire iszonyatos röhögés tört ki, erre hirtelen kihúztam magam, mert én még nem vettem észre a balesetet.

mondjuk abban a pillanatban annyira nem volt kínos, mert nem nagyon tudtam magamról.. annál inkább másnap, mikor a reggeli tornára vonultunk ki

de végül is nem volt belőle semmi gáz, aznap este összejöttem csajjal