Quote (Sup3RN0Va @ Sat, 22 Mar 2008, 15:25)
Szerintem is lehet tradelni full accountot, pl gemet, mivel nem a karikat vagy accot tradeled hanem a gemeket.
Lehet hogy csak nem volt rá ideje vagy ilyesmi és ezért nem vállalta, vagy vmit félreértett ^^
Ha pedig nagy siget/avatart látsz, akkor m++-t érdemesebb inkább pmelni.
Souforte is elvállalja ezeket, a sigeket pedig lecserélik (elöször felszolitjak hogy cserelje le a siget, ha nem cseréli le akkor meg majd ök léecserélik neki, ehhez persze idö kell..)
17-én írtam neki, és még mindig mindenkinek ugyanaz a sigje/avatarja - ez már kicsit soknak tűnik. Régen már jelentettem egy-két siget durva tartalom miatt vmi random medinek, azok egy nap alatt eltűntek. A pm-et nem akartam postolni mert magyar is van a listán, de inkább mégis mutatom:
Quote (Souforte @ Mon, 17 Mar 2008, 16:34)
Quote (Szerintem @ Mon, 17 Mar 2008, 15:22)
ty m8

Quote (zsansaccount @ Sat, 22 Mar 2008, 19:16)
az a kérdésem lenne, hogy ha 90es karival veszek gamblebe (mondjuk gheednél) valamilyen cipőt, akkor annak alapból magas lesz a ilvl-je, vagy teljesen szerencse kérdése?
meg még annyi, h ha ez a cipő craftoláshoz kell akkor érdemes arra törekedni, hogy elitet vegyek?
jalés

gyűrűből milyet érdemes craftolni?
meg: el lehet adni magas ilvl-ű tárgyakat nagyobb mennyisgében?
90es karival ilvl85-94ös cuccokat kapsz

mana boots craftoláshoz bőven elég, használhatod mindhárom féle cipőt. ( A részleteket megtartom magamnak, sry

)
hit power ring +1-5dex-e elég kevéske, a caster ringre szánt ametiszteket inkább használd bootshoz - marad a blood
btw szerintem ennek a kérdésnek jobb helye lett volna a d2 segítség topicban
Ja, magas ilvl-ű tárgyak: sztem csak ilvl90+amukra lehet elvétve szüksége vkinek, feltéve hogy gambleről van szó. De akkor is csak craftpack részeként, néha
This post was edited by Szerintem on Mar 22 2008 01:19pm