Quote (tevetava @ Mar 17 2013 01:05pm)
nem értem, mit sírtok
egyedül a leenock vs innovation volt, amire azt mondtam, hogy nem tudom, hogy leenocknak hogyan kellett volna ezt megfognia. de azért leenock is nagyon sokszor volt supply blocked, meg nagyon nagy volt a bankja a játék nagy részében, úgyhogy elég nagy kretén, aki ezek alapján messzemenő következtetéseket von le.
tvp-vel nem is értem, mi a bajotok
nem költötte el a goldját, biztos azért mert a világ egyik legjobb zergje nem vette észre hogy 3k bankja van és lusta volt elkölteni, vagy talán azért mert a medi még a mutát is countereli és egyszeruen nem volt ideje injectelni, vagy már csak halott volt a queenje és azért nem tudott = nincs lárvája, nem tudta mire kolteni a goldot
a terran nevetségesen op, ezt konkrétan taeja mondta (és még sok más terran), megint az lesz h az első 3 hónap azzal fog telni hogy a terrant nerfelik
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 17 2013 01:16pm)
nem értem miért mész bele a miértekbe, igazán megszokott már ez.
amugy ghost ezek a pökhendi postjaid, a falat kaparom tőle, te voltál aki végig sírt amig tartott a wol, hogy milyen op fos a zerg, most hogy konkrét tény imbalanced fos az egész, és kibaszottul overopowered a terran, te most is megmagyarázod a lehetetlent,
szerintem balance témáról te abszolut ne nyilatkozz, nálad elfogultabb ember nincs a forumon ^^
This post was edited by Fej on Mar 17 2013 08:22am