d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev1178179180181182252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Feb 18 2021 12:40am
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ Feb 17 2021 10:47pm)
uhh
ricsike tenyleg nem nagyon tud szoveget ertelmezni

Pontosan tudja, hogy mit írok, és direkt kiforgatja.

De be lehetek én állítva akárminek, nem írtam azt, hogy remélem xy döglik meg elsőnek a vírusban.

This post was edited by -joey- on Feb 18 2021 01:04am
Member
Gold: 0.00
Feb 18 2021 12:47am
Quote (-joey- @ Feb 18 2021 07:40am)

De be lehetek én állítva akármnek, nem írtam azt, hogy remélem xy döglik meg elsőnek a vírusban.

nincs mit kiforgatni: szo szerint ezt irtad? :D

Tehát, ha a korlátozásoktól nem csökkennek, hanem emelkednek a számok....
Member
Feb 18 2021 12:56am
:]
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Feb 19 2021 07:29am
Quote (-joey- @ 17 Feb 2021 12:56)
Közben megint emelkednek a számok.

Ebből is látszik, mennyire hatékony, hogy 3 hónapja mindenki otthon főz és edz.

Quote (-joey- @ 17 Feb 2021 13:13)
:wacko:
Tehát, ha a korlátozásoktól nem csökkennek, hanem emelkednek a számok, akkor nem a korlátozások értelmetlenek, hanem csak járvány van.
Jó tudni. :]

a korlátozásoktól szépen csökkennek a számok :] azoktól nőnek, amik nincsenek betartatva :]
ugye nincs olyan hogy "a korlátozások", ill. a "fertőzések száma" is csak egy aggregate, individual szinten történik és vizsgálandó
ahogy az időjárás előrejelzés is egy olyan dolog hogy 2000 év alatt nem sikerült megoldani 🤷‍♀️ ez is best effort alapon megy

az utcán csoportokban gangelnek az emberek maszkban vagy maszk nélkül, attól függően h milyen stílusú volt a tegnapi M1 hírek
a pattern egyértelmű, pár hete még viszonylag normálisan hordták a maszkot most meg perpill 5-ből 1-en látok az utcán, miközben egyre nagyobb társaságokban váltják meg a világot... s lőn "3. hullám" s lőn "veszélyes" szó a rádióban s hamarosan ott tartunk ahol 1+ hónapja, magától visszatér az amúgy kötelező maszkviselés, és kezdődik előlről
a korlátozás mit sem változott, de nincs betartatva — attól függően fluktuál hogy éppen mit mondott orbán a rádióban
-> ez EGY inputja a "fertőzések száma"-nak, ami miatt lokálisan nő és csökken

részleteiben vizsgálni a dolgot (esetleg pl. amellett lobbizni hogy konstans fegyelmet kommunikáljanak az MTIből, vagy h küldjenek ki megfelelő mennyiségű járőrt akik szórják a 20e-s büntetéseket (hiszen a be nem tartatott törvény nem törvény)), még ha téves gondolatoknál is kötünk ki, inkább OK, mint sem:
#nemsegítakorlátozás #nincskoncert-ezelviselhetetlen... használhatatlan szinten történik a sírás (nem, ez továbbra sem vélemény) — egyszerűen ezért gondolja néhány ember buta dolognak

ettől függetlenül:

Quote (-joey- @ 18 Feb 2021 07:40)

nem, ezt csak te szeretnéd elhinni IMO
ugye az a helyzet hogy rici átlátja instant hogy számára józan paraszti ésszel nézve is WTF amire replyzik — nem kiforgatja a szavaidat, amit nekem is mindig erőszeretettel mondasz (látszólag ezen kívül mást nem is szoktál mondani amúgy), csak jelzi h ő úgy gondolja és érdemes lenne átgondolni
csak ő nem annyira hülye mint én, hogy neki is álljon TLDRezni
ennél már csak ptdk okosabb, minth látható

Quote (SteelMeetsSteel @ 17 Feb 2021 19:26)
ha sok a megszoritas azabaj
ha keves, akkor az, merhat nem vedenek meg minket
nem tudom kifosikmitol meg sok itt a bait, de a latszolag ertelmetlen megszoritasoknak is lehet ertelme. tul kell biztositani a rendszert mert az emberek a szabalyok felet sem tartjak be, amin a tulzott szigorral lehet valamennyit foltozni.
nem kezdek tldrt(mar igy is az) irni csak gondoltam megjegyzem hogy az eddigi hozzaszolok tulnyomo tobbsege elegge gyaszi

👍
Member
Feb 19 2021 07:32am
a rendelőket amúgy én is visszaállíttatnám, nem hiszem hogy nagyon más lenne mint egy LIDL
+ anyámat pl. nem tudom felkísérni a háziorvoshoz, csak az ajtóig, miközben egy lélek nincs ott (üres a rendelő, timeslotok vannak)

This post was edited by Anarkin on Feb 19 2021 07:34am
Member
Feb 19 2021 07:46am
Quote (Anarkin @ Feb 19 2021 02:29pm)
a korlátozásoktól szépen csökkennek a számok :] azoktól nőnek, amik nincsenek betartatva :]
ugye nincs olyan hogy "a korlátozások", ill. a "fertőzések száma" is csak egy aggregate, individual szinten történik és vizsgálandó
ahogy az időjárás előrejelzés is egy olyan dolog hogy 2000 év alatt nem sikerült megoldani 🤷‍♀️ ez is best effort alapon megy

az utcán csoportokban gangelnek az emberek maszkban vagy maszk nélkül, attól függően h milyen stílusú volt a tegnapi M1 hírek
a pattern egyértelmű, pár hete még viszonylag normálisan hordták a maszkot most meg perpill 5-ből 1-en látok az utcán, miközben egyre nagyobb társaságokban váltják meg a világot... s lőn "3. hullám" s lőn "veszélyes" szó a rádióban s hamarosan ott tartunk ahol 1+ hónapja, magától visszatér az amúgy kötelező maszkviselés, és kezdődik előlről
a korlátozás mit sem változott, de nincs betartatva — attól függően fluktuál hogy éppen mit mondott orbán a rádióban
-> ez EGY inputja a "fertőzések száma"-nak, ami miatt lokálisan nő és csökken

részleteiben vizsgálni a dolgot (esetleg pl. amellett lobbizni hogy konstans fegyelmet kommunikáljanak az MTIből, vagy h küldjenek ki megfelelő mennyiségű járőrt akik szórják a 20e-s büntetéseket (hiszen a be nem tartatott törvény nem törvény)), még ha téves gondolatoknál is kötünk ki, inkább OK, mint sem:
#nemsegítakorlátozás #nincskoncert-ezelviselhetetlen... használhatatlan szinten történik a sírás (nem, ez továbbra sem vélemény) — egyszerűen ezért gondolja néhány ember buta dolognak

ettől függetlenül:

nem, ezt csak te szeretnéd elhinni IMO
ugye az a helyzet hogy rici átlátja instant hogy számára józan paraszti ésszel nézve is WTF amire replyzik — nem kiforgatja a szavaidat, amit nekem is mindig erőszeretettel mondasz (látszólag ezen kívül mást nem is szoktál mondani amúgy), csak jelzi h ő úgy gondolja és érdemes lenne átgondolni
csak ő nem annyira hülye mint én, hogy neki is álljon TLDRezni
ennél már csak ptdk okosabb, minth látható

👍

Sajnos ez eléggé tryhardra sikeredett. :]

Quote (Anarkin @ Feb 19 2021 02:32pm)
a rendelőket amúgy én is visszaállíttatnám, nem hiszem hogy nagyon más lenne mint egy LIDL
+ anyámat pl. nem tudom felkísérni a háziorvoshoz, csak az ajtóig, miközben egy lélek nincs ott (üres a rendelő, timeslotok vannak)

Aham. Most akkor te is kritizálod a rendszert. Érdekes. :]

This post was edited by -joey- on Feb 19 2021 07:47am
Member
Gold: 0.00
Feb 19 2021 07:57am
Quote (-joey- @ Feb 19 2021 02:46pm)

remelem nem csalodtal tul nagyot most hogy kiderult hogy anarkin valojaban nem is elkotelezett Orban hivő, hanem lehetnek olyan dolgai is, amivel nem ert egyet :]

Member
Feb 19 2021 10:27am
Quote (-joey- @ 19 Feb 2021 14:46)

csak szomorúnak tartjuk és próbálkozunk :]

Quote (-joey- @ 19 Feb 2021 14:46)

nem érdekes valószínűleg a lentiek fényében
és nem a rendszert
és nem most, mert eddig sem mondtam mást
(csak nagyon egyszerű fekete-fehér vagy, és feltételezed hogy ha valaki szükségesnek gondolja az éttermek bezárását akkor az csak rózsaszín ködben élhet)
szóval marad az aham, mint mindig :]

(a rendszert akkor kritizálnám, ha azt mondanám hogy fundamentálisan szar az ahogy a parlament működik (azaz nem működik) és rendszerváltást javasolnék
a kormányt akkor kritizálnám, ha azt mondanám hogy nincs szabad média, hogy orbán túl komolyan veszi és túl sikeresen alkalmazza a Diktátorok Kézikönyvét (legjobb könyv), hogy stadion, hogy szlávik 2 hetente megszégyeníti magát, stb.
de ez mind nem tartozik a topicba)

esetleg amire gondoltál, a járványügyi intézkedéseket akkor kritizálnám, ha azt mondanám hogy... ja nem mondtam ilyet se, mert nem tudnék felsorolni fundamentális hülyeségeket
annyit mondtam h beengednék kísérőt a rendelőbe ha már úgyis timeslotok vannak és üres
amúgy a hosszú postomban is "kritizáltam" több helyen is, azok jobbak, csak a hosszú postokat nem tudod befogadni
hogy lehet erre azt mondani hogy kritizálom a rendszert? :]

kiforgatom a szavaidat, elnézést
Member
Feb 19 2021 10:40am
Quote (Anarkin @ Feb 19 2021 05:27pm)
csak szomorúnak tartjuk és próbálkozunk :]

nem érdekes valószínűleg a lentiek fényében
és nem a rendszert
és nem most, mert eddig sem mondtam mást
(csak nagyon egyszerű fekete-fehér vagy, és feltételezed hogy ha valaki szükségesnek gondolja az éttermek bezárását akkor az csak rózsaszín ködben élhet)
szóval marad az aham, mint mindig :]

(a rendszert akkor kritizálnám, ha azt mondanám hogy fundamentálisan szar az ahogy a parlament működik (azaz nem működik) és rendszerváltást javasolnék
a kormányt akkor kritizálnám, ha azt mondanám hogy nincs szabad média, hogy orbán túl komolyan veszi és túl sikeresen alkalmazza a Diktátorok Kézikönyvét (legjobb könyv), hogy stadion, hogy szlávik 2 hetente megszégyeníti magát, stb.
de ez mind nem tartozik a topicba)

esetleg amire gondoltál, a járványügyi intézkedéseket akkor kritizálnám, ha azt mondanám hogy... ja nem mondtam ilyet se, mert nem tudnék felsorolni fundamentális hülyeségeket
annyit mondtam h beengednék kísérőt a rendelőbe ha már úgyis timeslotok vannak és üres
amúgy a hosszú postomban is "kritizáltam" több helyen is, azok jobbak, csak a hosszú postokat nem tudod befogadni
hogy lehet erre azt mondani hogy kritizálom a rendszert? :]

kiforgatom a szavaidat, elnézést

Kibaszottul szánalmas vagy. :]
Member
Gold: 80.00
Feb 19 2021 10:41am
mindenki dögöljön meg
Go Back To Magyar Topic List
Prev1178179180181182252Next
Add Reply New Topic New Poll