Quote (Floodban @ Sat, 20 Sep 2008, 14:58)
Bashiok a megjelenő lootnevekről
Forrás: Battle.net
The way it works now is that when an item drops the name shows for about 5 seconds and then they fade out and disappear. Pressing Alt shows all dropped item names for again about 5 seconds and then the names fade out and disappear.
I actually didn't like it at first, I liked the on/off state of pressing or not pressing Alt, but with the names showing immediately after drop and having a sort of "grace period" after just tapping Alt, it's really grown on me and is a lot more intuitive. It's a lot easier to see what just dropped quickly and decide if you care, and it isn't necessary to constantly hold down Alt while scavenging after a large fight.
A változás az előző részhez képest tehát az lesz, hogy amikor egy szörnyből bármi kiesik, annak neve automatikusan megjelenik a képernyőn, majd 5 másodperc múlva a kiírás elmúlik. A már ismert ALT gomb funkció megmarad, ha azt megnyomjuk, ismét minden tárgy nevét láthatjuk. Ez is 5 másodperc után tűnik el, ha nem tartjuk folyamatosan nyomva a gombot. Sokkal egyszerűbbé válik így a játék, észrevehetőbb lesz, ha bármi kiesik a földre, nem kell majd folyamatosan nyomva tartott ALTtal járni a pályákat.
Basszus szerelmes vagyok.

Integrált Pickit, most integrált Drop notifier.

Quote (Szerintem @ Sun, 21 Sep 2008, 08:29)
Azért remélem el lehet majd intézni hogy ne maradjon ott a szöveg 5 mp-ig ha nem akarom...Kicsit idegesíteni fog ha nem így lesz, de azért becsülöm hogy ilyen sok ötlettel próbálják meg gazdagítani a játékot.
Csak hagyják benne az M gombot, ami törli a szöveget a screen-ről és jó lesz

Már hozzászoktam ^^
This post was edited by Anarkin on Sep 22 2008 05:14am