Quote (Senee @ 28 May 2013 22:31)
yy
már tettem lépéseket az ügy érdekében
írtam egy modnak, hogy tegyen rám ilyen korlátozást (mint pl wow subforumnál van 30%-on), hogy nem tudok írni, csak olvasni
mert az a baj, hogy sokszor mondtam már nem írok többet, de mindig van olyan téma ami érdekel és csak beleírok a végén
és még nincs gépem, hogy netezésen kívül másra is tudjam hasznáklni
wow előfizetést is szüneteltetem mert igazából ha több ember van a képen az is akad (25m raidben pl mint egy képregény, 4mps laggok)
leírtam szépen a problémát, hogy miért kérem, mik az előzmények, stb, szóval lehet meghallgat
ha mást nem akkor meg augusztus 10-15-én megyek el
addigra meglesz az új gép
és már így is olyan hosszú a játéklistám amit ki akarok próbálni, hogy évekig nem lesz másra időm
ha egy játék tetszik én kb évekig eltudok lenni vele, soha semmiben nem rusholok meg pörgetem
és hát a listám elég hosszú és gameplay videók alapján 70-80%-uk eléggé le is fog kötni
igyekszem eltünni de mikor unatkozom meg netezgetek gecinehéz megállni hogy ne jöjjek fel és olvasgassam a témákat
és akkor meg ne szóljak hozzá ahhoz ami épp tetszik
sec
elmegyek fürdeni
nem igazan vagyok aktiv mostanaban, azt se tudom hogy te lany vagy vagy egy fiu aki lanynak jeloli be magat az adatlapjan, vagy esetleg himno mint amirol Platon ir a Lakomaban de mindenesetre kibaszott beteg lehetsz