d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev1178417851786178717882492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
May 28 2013 12:11pm
Quote (Senee @ 28 May 2013 20:09)
ez az, csak így tovább

első béredből remélem kötelet és kis sámlit veszel
Member
Gold: 43.51
May 28 2013 12:12pm
Quote (Senee @ 28 May 2013 19:09)
ez az, csak így tovább

Member
Gold: 343.00
May 28 2013 12:13pm
Quote (ecneB @ May 28 2013 06:11pm)
első béredből remélem kötelet és kis sámlit veszel

anyádat veszem inkább meg egy órára
Member
Gold: 43.51
May 28 2013 12:13pm
Quote (Senee @ 28 May 2013 19:13)

Member
Gold: 279.00
May 28 2013 12:17pm
Quote (Senee @ 28 May 2013 20:13)

:)
eddig csak simán nyomorult voltál, most hogy elmentél dolgozni legalább kétszer akkor nyomorék vagy. ezt mondjuk betudható annak is, hogy rájöttél, hogy semmire nem fogod vinni az életben, jajj de sajnállak.
Member
Gold: 5,390.00
May 28 2013 12:17pm
Quote (Senee @ May 28 2013 06:56pm)
de mi miatt van picsogás?!?! kiprovokálja az anyázós-takarodjozós postjával
blockoljatok inkább a gecibe, ha nem bírtok normálisan szólni hozzám

ebből a stílusból már rájöhettetek volna ennyi idő után, hogy úgyis csak flame/spam lesz + topic szétkúrás szarsággal
de nektek kajak szükségetek van erre, arra jöttem rá.

ez legyen az összes örömöd az életben :)

7 User(s) are reading this topic (1 Guests and 3 Anonymous): Rawen, Eoghan, xGurke

reportold mindet, hiánytalanul

érdekes, nem olvasod a postjaimat, de azért csak azt reportolgatod amiben van flame

Hozzád nem lehet normálisan hozzádszólni, te nem azt várod. Te azt várod, hogy sajnáljanak. Azért nem fog sajnálni senki, hogy egy nyomorult ember vagy aki képtelen magával mit kezdeni.
Tényleg borzasztóan nyomorult vagy, és ezzel a borzasztó vergődéssel amit előadsz sem akarsz mást elérni, mintsem hogy a figyelemnek legalább a kis morzsáját megkapd, hamár a valós életedben mindenkit eltaszított mellőled a saját nyomorultságod.
És azért itt idegesítesz embereket azzal nyomorultkodsz, mert az utcán nem hogy nem figyelnének rád, de kettő nagyot bebasznának aztán ott hagynának téged egy árokparton, amire itt nekünk nem adatik meg a lehetőség.

senki nem fog sajnálni soha azért mert nem tudsz mit kezdeni magaddal
soha senki nem fog lelkiismeret furdalást érezni azért, mert ő próbál magával mit kezdeni, és ezért jobb neki, mint neked
soha senki nem fog megpróbálni segíteni neked, amíg nem keltesz magad iránt empátiát. azzal hogy idegesíted az itteni embereket ellenszenvet vívsz ki magadnak, nem fog szeretni senki
sokan a subról nehezebb sorsúak, mégis többre becsülik őket az itteniek, mert küzdenek.

Nem azért utál téged mindenki mert nincsenek barátaid, azért nincsenek barátaid mert mindenki utál. Nem azért rugdossuk az embereket mert szeretjük ezt csinálni, hanem azért mert valahogy arrébb kell tessékelni azokat akikre nincs szükségünk.

És nem igaz, hogy nem próbálunk segíteni. Próbálunk segíteni, a legtöbbel amivel lehet egy fórumon, tanáccsal. Tanácsoljuk, hogy menj el innen, kezdj valamit az életeddel, de te erre mindig visszaírsz valami otromba faszságot, amitől mindenkibe felmegy a pumpa. Sajnálni, ajnározni, babusgatni nem fogunk, azt kár várnod.
Member
May 28 2013 02:16pm
Quote (jarabekg @ May 28 2013 07:17pm)
Hozzád nem lehet normálisan hozzádszólni, te nem azt várod. Te azt várod, hogy sajnáljanak. Azért nem fog sajnálni senki, hogy egy nyomorult ember vagy aki képtelen magával mit kezdeni.
Tényleg borzasztóan nyomorult vagy, és ezzel a borzasztó vergődéssel amit előadsz sem akarsz mást elérni, mintsem hogy a figyelemnek legalább a kis morzsáját megkapd, hamár a valós életedben mindenkit eltaszított mellőled a saját nyomorultságod.
És azért itt idegesítesz embereket azzal nyomorultkodsz, mert az utcán nem hogy nem figyelnének rád, de kettő nagyot bebasznának aztán ott hagynának téged egy árokparton, amire itt nekünk nem adatik meg a lehetőség.

senki nem fog sajnálni soha azért mert nem tudsz mit kezdeni magaddal
soha senki nem fog lelkiismeret furdalást érezni azért, mert ő próbál magával mit kezdeni, és ezért jobb neki, mint neked
soha senki nem fog megpróbálni segíteni neked, amíg nem keltesz magad iránt empátiát. azzal hogy idegesíted az itteni embereket ellenszenvet vívsz ki magadnak, nem fog szeretni senki
sokan a subról nehezebb sorsúak, mégis többre becsülik őket az itteniek, mert küzdenek.

Nem azért utál téged mindenki mert nincsenek barátaid, azért nincsenek barátaid mert mindenki utál. Nem azért rugdossuk az embereket mert szeretjük ezt csinálni, hanem azért mert valahogy arrébb kell tessékelni azokat akikre nincs szükségünk.

És nem igaz, hogy nem próbálunk segíteni. Próbálunk segíteni, a legtöbbel amivel lehet egy fórumon, tanáccsal. Tanácsoljuk, hogy menj el innen, kezdj valamit az életeddel, de te erre mindig visszaírsz valami otromba faszságot, amitől mindenkibe felmegy a pumpa. Sajnálni, ajnározni, babusgatni nem fogunk, azt kár várnod.

erre már nem tudsz reagálni te dfej
Member
May 28 2013 02:17pm
Quote (jarabekg @ May 28 2013 08:16pm)
erre már nem tudsz reagálni te dfej

meglepődtem, hogy nem fröcsög annyira a moslék szavaktól meg inzultálástól
ilyen normálisabb formában meg nem nagyon tudok mibe belekötni mert sajnos sok igazság van benne
Member
May 28 2013 02:25pm
Quote (Senee @ May 28 2013 09:17pm)
meglepődtem, hogy nem fröcsög annyira a moslék szavaktól meg inzultálástól
ilyen normálisabb formában meg nem nagyon tudok mibe belekötni mert sajnos sok igazság van benne

akkor belátnád már végre, hogy neked kellene változtatni?

esetleg hagyhatnál minket nyugodtan eltölteni a szabadidőnket, és nem rondítasz bele többet?
Member
May 28 2013 02:31pm
Quote (jarabekg @ May 28 2013 08:25pm)
akkor belátnád már végre, hogy neked kellene változtatni?

esetleg hagyhatnál minket nyugodtan eltölteni a szabadidőnket, és nem rondítasz bele többet?

yy
már tettem lépéseket az ügy érdekében

írtam egy modnak, hogy tegyen rám ilyen korlátozást (mint pl wow subforumnál van 30%-on), hogy nem tudok írni, csak olvasni
mert az a baj, hogy sokszor mondtam már nem írok többet, de mindig van olyan téma ami érdekel és csak beleírok a végén
és még nincs gépem, hogy netezésen kívül másra is tudjam hasznáklni
wow előfizetést is szüneteltetem mert igazából ha több ember van a képen az is akad (25m raidben pl mint egy képregény, 4mps laggok)

leírtam szépen a problémát, hogy miért kérem, mik az előzmények, stb, szóval lehet meghallgat
ha mást nem akkor meg augusztus 10-15-én megyek el
addigra meglesz az új gép

és már így is olyan hosszú a játéklistám amit ki akarok próbálni, hogy évekig nem lesz másra időm
ha egy játék tetszik én kb évekig eltudok lenni vele, soha semmiben nem rusholok meg pörgetem
és hát a listám elég hosszú és gameplay videók alapján 70-80%-uk eléggé le is fog kötni

igyekszem eltünni de mikor unatkozom meg netezgetek gecinehéz megállni hogy ne jöjjek fel és olvasgassam a témákat
és akkor meg ne szóljak hozzá ahhoz ami épp tetszik

sec
elmegyek fürdeni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1178417851786178717882492Next
Add Reply New Topic New Poll