Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Sep 6 2016 08:21pm)
yy, épp pár napja írtam viccbol egy postot ubinak
erre te anélkül hogy bárki szólt volna hozzád, elkezdted bizonygatni, hogy neked bizony vannak barátaid, 8 éves képeket postolgattal, agyadban kis kitalált dolgokkal mocskolódtal, majd még másnap is folytattad a vergődést, érdekes
gondolom élvezted
"bárki szólt volna hozzád"
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Sep 4 2016 06:35pm)
mesélj róla, milyen, hogy több barátom van mint neked meg rezsnek együtt?
nem kezdtem el semmit sem bizonygatni, te kezdtél el beszélni rólam és ubiról, hogy neked több a barátod mint kettőnknek együtt
8 éves képeket postolgattam?
http://2.1m.yt/NBGSpk1.png itt a kép, bármennyire nézem ez nem 8 éves kép, de még 5 éves sincs
na most, köztudottan a legélettelenebb, irl elviselhetetlen, mást élni nemhagyó, zaklató, elmebajos, rosszindulatú féreg vagy
2012 novemberében sírsz, hogy MÉG MINDIG nincs barátod, nincs hova menj szórakozni, senkivel
majd mindezek után hirtelen több a barátod mint két embernek egyszerre, 2x évig nem sikerült, de hirtelen, mióta a fejedbe szállt a képzeletbeli tökéletes életed bizonygatása, pár év alatt több barátra is szert tettél (itt kihangsúlyoznám újra, hogy a barát szó fogalmának olvass utána, nem egyenlő a munkatársaiddal)
abszolút nem látok egy olyan dolgot sem, amit kitaláltam volna, csak azt elevenítettem fel neked, amit nem is olyan rég műveltél itt, te tudathasadással élő elmebeteg barom :-S