d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev1178217831784178517862492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 28 2013 11:31am
nem
egyszerűen nem érdekel a nyomorod

This post was edited by xGurke on May 28 2013 11:41am
Member
Gold: 343.00
May 28 2013 11:46am
Quote (xGurke @ May 28 2013 05:31pm)
leszarom hollót is, meg a csajt is, de vicces tőled hallani, hogy valaki mást lelki sérültnek hívsz

>rájöttél
tetszik, amikor úgy teszel, mintha tudnád bármire is használni a fejedet azon kívül, hogy faszságokat írogass ide

>kirekesztenék és nem lenne senkije
te ki vagy rekesztve és nincs senkid, mégis tovább vergődsz itt, hogy azt érezhesd, hogy tartozol valahova. ezek után nem tudom ki a szánalmasabb

az utolsó sorra meg had ne kelljen reagálnom, tekintve hogy egy olyan ember írta, aki évek óta az anyja pincéjében wowozik és veri a faszát felváltva

majdnem beírtam egy tl;dr-t
de inkább blockolj vissza

szart se tudsz rólam de azért te is okosnak hiszed magad

kicsit emlékeztetsz unokaöcsémre, ő is állandóan játszotta a wannabe nagylegényt és mindenhol mesélte kit hogyan baszott meg, mekkora rl császár
és ha szóvá tette neki valaki akkor meg ilyen flegmán visszapofázgat mint te és "csakazértis" tolja tovább

két istenes pofon kellene, attól helyrerázódna a fejed
bár mondjuk te már viszonylag kinőttél a tinikorból, szóval te lehet már így maradsz

amúgy meg valószínű, ha hozzátok akarnék tartozni akkor minden postban ellenetek mennék
sok mindenre tudnám használni a fejem, de nem várom el egy mérnöktől, hogy felfogja hogy hány ezer oka lehet annak, hogy egy ember lecsúszik

menj azt verd a farkad a diszkócsajokra a haverokkal és rúgj bele mindenkibe aki épp lent van
végül is mindig az ilyen empátia zéró emberek viszik a legtöbbre az életben, büszke lehetsz magadra

This post was edited by Senee on May 28 2013 11:48am
Member
May 28 2013 11:49am
Quote (Senee @ May 28 2013 05:46pm)
majdnem beírtam egy tl;dr-t
de inkább blockolj vissza

szart se tudsz rólam de azért te is okosnak hiszed magad

kicsit emlékeztetsz unokaöcsémre, ő is állandóan játszotta a wannabe nagylegényt és mindenhol mesélte kit hogyan baszott meg, mekkora rl császár
és ha szóvá tette neki valaki akkor meg ilyen flegmán visszapofázgat mint te és "csakazértis" tolja tovább

két istenes pofon kellene, attól helyrerázódna a fejed
bár mondjuk te már viszonylag kinőttél a tinikorból, szóval te lehet már így maradsz

amúgy meg valószínüleg, ha hozzátok akarnék tartozni akkor minden postban ellenetek mennék
sok mindenre tudnám használni a fejem, de nem várom el egy mérnöktől, hogy felfogja hogy hány ezer oka lehet annak, hogy egy ember lecsúszik

menj azt verd a farkad a diszkócsajokra a haverokkal és rúgj bele mindenkibe aki épp lent van
végül is mindig az ilyen empátia zéró emberek viszik a legtöbbre az életben, büszke lehetsz magadra

unalmas vagy már kurvára
minden postodban ugyan azt a szart erőlteted, annak ellenére, hogy fele annyit se tudsz rólam, mint én rólad
a két pofon meg szerintem a te nevelésedből maradt ki sajnos, pedig nagyon rád fért volna
a szüleid biztos büszkék rád

egy szóval se érdemelsz több figyelmet
takarodj a picsába innen, senki nem kíváncsi rád

This post was edited by xGurke on May 28 2013 11:50am
Member
May 28 2013 11:50am
varjumadár bejött reportolni
epic

Quote (xGurke @ May 28 2013 05:31pm)
nem
egyszerűen nem érdekel a nyomorod

http://3.ii.gl/FzwEHL.png

nem értem miért unblockolsz állandóan
kajak szükséged van arra, hogy másokat alázhass, rugdoshass

főleg azokat akiket lehet
ettől érzed magad nagyfiúnak

This post was edited by Senee on May 28 2013 11:51am
Member
Gold: 279.00
May 28 2013 11:51am
most azért mert eljársz két hete dolgozni és összegyűjtöd az új gépre valót, valamint feltöltöd a GC-det nem hinném, hogy megváltozna az életed. Ezt a kibaszott picsogást állandóan hallgatni tőled már fájdalmas. Keress vkit, kúrjatok egyet, akármi, de ezt itt és most befejezhetnéd.
Member
May 28 2013 11:52am
Quote (xGurke @ May 28 2013 05:49pm)
unalmas vagy már kurvára
minden postodban ugyan azt a szart erőlteted, annak ellenére, hogy fele annyit se tudsz rólam, mint én rólad
a két pofon meg szerintem a te nevelésedből maradt ki sajnos, pedig nagyon rád fért volna
a szüleid biztos büszkék rád

egy szóval se érdemelsz több figyelmet
takarodj a picsába innen, senki nem kíváncsi rád

már rájöhettél volna 3 telekúrt év alatt, hogy a takarodjozással meg anyázással csak mégjobban belehergelsz ebbe a szarságba
blockolj inkább vissza és mondd az alattvalóidnak is, hogy tegyék ezt

valószínűleg figyelemkurva vagyok és ha nem reagálna nekem soha senki; elmennék innen
Member
May 28 2013 11:55am
Quote (Senee @ May 28 2013 05:52pm)
már rájöhettél volna 3 telekúrt év alatt, hogy a takarodjozással meg anyázással csak mégjobban belehergelsz ebbe a szarságba

valószínűleg figyelemkurva vagyok és ha nem reagálna nekem soha senki; elmennék innen

lehet :) de legutóbb bebizonyítottad, hogy kibaszottul zavarlak és szarul esik amiket írok, úgyhogy ne aggódj, szakítok rád néha egy fél percet, hogy emlékeztesselek rá, mekkora egy rakás szar ember vagy és mindenki más mennyivel több nálad
Member
Gold: 26.00
May 28 2013 11:55am
Quote (Senee @ 28 May 2013 18:52)

ok
Member
May 28 2013 11:56am
Quote (ecneB @ May 28 2013 05:51pm)
most azért mert eljársz két hete dolgozni és összegyűjtöd az új gépre valót, valamint feltöltöd a GC-det nem hinném, hogy megváltozna az életed. Ezt a kibaszott picsogást állandóan hallgatni tőled már fájdalmas. Keress vkit, kúrjatok egyet, akármi, de ezt itt és most befejezhetnéd.

de mi miatt van picsogás?!?! kiprovokálja az anyázós-takarodjozós postjával
blockoljatok inkább a gecibe, ha nem bírtok normálisan szólni hozzám

ebből a stílusból már rájöhettetek volna ennyi idő után, hogy úgyis csak flame/spam lesz + topic szétkúrás szarsággal
de nektek kajak szükségetek van erre, arra jöttem rá.

Quote (xGurke @ May 28 2013 05:55pm)
lehet :) de legutóbb bebizonyítottad, hogy kibaszottul zavarlak és szarul esik amiket írok, úgyhogy ne aggódj, szakítok rád néha egy fél percet, hogy emlékeztesselek rá, mekkora egy rakás szar ember vagy és mindenki más mennyivel több nálad

ez legyen az összes örömöd az életben :)

7 User(s) are reading this topic (1 Guests and 3 Anonymous): Rawen, Eoghan, xGurke

reportold mindet, hiánytalanul

érdekes, nem olvasod a postjaimat, de azért csak azt reportolgatod amiben van flame

This post was edited by Senee on May 28 2013 11:59am
Member
Gold: 279.00
May 28 2013 11:59am
Quote (Senee @ 28 May 2013 19:56)
de mi miatt van picsogás?!?! kiprovokálja az anyázós-takarodjozós postjával
blockoljatok inkább a gecibe, ha nem bírtok normálisan szólni hozzám

ebből a stílusból már rájöhettetek volna ennyi idő után, hogy úgyis csak flame/spam lesz + topic szétkúrás szarsággal
de nektek kajak szükségetek van erre, arra jöttem rá.

ez legyen az összes örömöd az életben :)

ment is vissza block, ja meg tényleg nyomorék vagy
Go Back To Magyar Topic List
Prev1178217831784178517862492Next
Add Reply New Topic New Poll