d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev1177178179180181237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 5,302.77
Mar 1 2014 11:07am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Mar 1 2014 06:05pm)
inkább az a baj, hogy ma ha felhoz valaki egy vitatott témát, azt csak összeugrással lehet megbeszélni, de ezt tomira kenni szerintem orbitális hülyeség. de mitől is sunyi féreg? mert nem ért egyet veled, adott esetben károsnak tartja azt, amit te megoldásnak képzelsz el? te nem pont ezt csinálod? csak az a különbség, hogy te kifogytál az érvekből, ezért maradt a mad kid sonozás.

Ez nem így van (szerintem). Ott van a legutóbbi példa, amikor arra ugrott rá, hogy én nem ítélem el a nevelő célzatú pofont. Egyből úgy állított be, hogy ütném-verném a gyerekemet, meg levágnám az ujját, aztán még egy szavazást is nyitott, ahol az én álláspontom "fizikai erőszaknak" volt beállítva.

És amúgy nem fogytam ki az érvekből, pont azt írtam le 20 ezer oldallal ezelőtt, amire ráugrott a pleb, hogy magát az érvelést tartom feleslegesnek egy olyan közegben, ami zsigerből lebunkózza a jobbik szavazókat.

This post was edited by -joey- on Mar 1 2014 11:09am
Member
Gold: 33,265.80
Mar 1 2014 11:10am
Quote (-joey- @ 1 Mar 2014 18:01)
Nekem ugyan nem fáj. Csak tudod elég régóta itt vagyok már, ismerem a "vitastílusát", és attól még, hogy elment külföldre, ugyanolyan sunyi kis féreg maradt. Legtöbb nagyobb volumenű vitát (politikai, melegjogok stb.) ő gerjeszti, nyilván neki ez jó alap a tanulmányaihoz, csak közben egy csomó ember összeugrik. Ha meg éppen valakivel baja van, akkor meg úgy állítja be az illetőt, hogy amit gondol, vagy képvisel az a lehető legrosszabb legyen, lásd a neveléssel kapcsolatos vitát, amikor szavazást nyitott, de lehetne még példálózni.

Ezeknek a vitaknak semmi koze a tanulmanyaimhoz. Egyszeruen erdekelnek ezek az ellentmondasos temak, valami aktualitasa van a dolognak, vagy a forumon volt rola szo, es en nyitottam nekik topicot.

Persze beszelgethetunk itt naphosszat a Diablo3-as DPS-unkrol, de nem szerintem ez a forum tulnott azon.

Arrol nem tehetek, hogy neha az emberek nem kepesek flame nelkul vitatkozni. Azt viszont sajnalom, es az egesz vitat kiindito post azert szuletett, hogy az emberek abszolut nem hajlandoak a masik velemenyet meghallgatni, normalisan ervelni.

A nevelessel kapcsolatos topicnal pedig egyszeruen nem jutott eszembe a testi fenyites kifejezes , ezert korulirtam a dolgot. Amugy ha mar felhoztad a temat, ez a topic is segitett abban, hogy a velemenyemet alakitsam az adott temaban.
Sajnos toled meg soha nem lattam, hogy beismerted volna, hogy tevedtel (lasd Ricis vita az Open Woundsrol) es esetleg az uj tenyek fenyeben valtoztattad volna a velemenyed.

Orulok, hogy kaller letedre ennyire otthon vagy a pszicoanalizisben es ilyen jol ismersz engem. Lehetnenk baratok is engem is mindig vonzottak a mozdonyok.

Ja es reported. :)

Quote (szabika @ 1 Mar 2014 18:04)
ki az a csilla a képen?
yoféle

evfolyamtarsam, ha akarod a nyaron bemutathatlak

Quote (-joey- @ 1 Mar 2014 18:07)
Ez nem így van (szerintem). Ott van a legutóbbi példa, amikor arra ugrott rá, hogy én nem ítélem el a nevelő célzatú pofont. Egyből úgy állított be, hogy ütném-verném a gyerekemet, meg levágnám az ujját, aztán még egy szavazást is nyitott, ahol az én álláspontom "fizikai erőszaknak" volt beállítva.

És amúgy nem fogytam ki az érvekből, pont azt írtam le 20 ezer oldallal ezelőtt, amire ráugrott a pleb, hogy magát az érvelést tartom feleslegesnek egy olyan közegben, ami zsigerből lebunkózza a jobbik szavazókat.

hiperbola (főnév)

2. Irodalmi: Költői/írói túlzás, amely a stílus szemléletességét azzal fokozza, hogy egy dolgot a valóságnál szembetűnően nagyobbnak, illetve kisebbnek mutat be.

Az író hiperbolát használ a szatírájában. A hiperbola abszurd humora nevetségessé teszi a korrupciót mint társadalmi jelenséget.

This post was edited by josheide on Mar 1 2014 11:12am
Member
Mar 1 2014 11:14am
Quote (josheide @ Mar 1 2014 06:10pm)
Ezeknek a vitaknak semmi koze a tanulmanyaimhoz. Egyszeruen erdekelnek ezek az ellentmondasos temak, valami aktualitasa van a dolognak, vagy a forumon volt rola szo, es en nyitottam nekik topicot.

Persze beszelgethetunk itt naphosszat a Diablo3-as DPS-unkrol, de nem szerintem ez a forum tulnott azon.

Arrol nem tehetek, hogy neha az emberek nem kepesek flame nelkul vitatkozni. Azt viszont sajnalom, es az egesz vitat kiindito post azert szuletett, hogy az emberek abszolut nem hajlandoak a masik velemenyet meghallgatni, normalisan ervelni.

A nevelessel kapcsolatos topicnal pedig egyszeruen nem jutott eszembe a testi fenyites kifejezes , ezert korulirtam a dolgot. Amugy ha mar felhoztad a temat, ez a topic is segitett abban, hogy a velemenyemet alakitsam az adott temaban.
Sajnos toled meg soha nem lattam, hogy beismerted volna, hogy tevedtel (lasd Ricis vita az Open Woundsrol) es esetleg az uj tenyek fenyeben valtoztattad volna a velemenyed.

Orulok, hogy kaller letedre ennyire otthon vagy a pszicoanalizisben es ilyen jol ismersz engem. Lehetnenk baratok is engem is mindig vonzottak a mozdonyok.

Ja es reported. :)

Nem én kezdtem a pszichoanalízist sem. Megint lekezelő vagy, ezért tartalak féregnek.

Vasúti témáról meg ne haragudj, de nem akarok veled beszélni, mivel képzetlen vagy a témában, és ahogy állításod szerint én bunkó vagyok a politikához, úgy szerintem te is az vagy a kötött pályás közlekedéshez.

De ha ennyire érdekel a téma, javaslom az F1 sz. Jelzési Utasítás és az F2 sz. Forgalmi Utasítás és Függelékeinek az áttanulmányozását, és akkor nagyon szívesen elbeszélgetek veled menetrendszerkesztésről, kapacitás-elosztásról, vonatközlekedtetésről, vagy az általad annyira preferált jegykezelésről. Igen, ez a te stílusodra hajazott, ofc nem vagyok nagyképű.
Member
Mar 1 2014 11:15am
Quote (josheide @ Mar 1 2014 06:10pm)

evfolyamtarsam, ha akarod a nyaron bemutathatlak

hiperbola (főnév)

2. Irodalmi: Költői/írói túlzás, amely a stílus szemléletességét azzal fokozza, hogy egy dolgot a valóságnál szembetűnően nagyobbnak, illetve kisebbnek mutat be.

Az író hiperbolát használ a szatírájában. A hiperbola abszurd humora nevetségessé teszi a korrupciót mint társadalmi jelenséget.

Vedd úgy, hogy az általam használt féreg jelző is költői túlzás csupán.

Member
Gold: 0.00
Mar 1 2014 11:16am
Ekozben ukrajnaban megvannak az elso katonai ruhas aldozatok

https://twitter.com/KeXXit/status/439803798970572801/photo/1
Member
Gold: 0.00
Mar 1 2014 11:18am
Quote (daneeka10 @ 1 Mar 2014 18:16)
Ekozben ukrajnaban megvannak az elso katonai ruhas aldozatok

https://twitter.com/KeXXit/status/439803798970572801/photo/1

egyébként ezt rakhatnád az ukrajna topicba
elég sokminden történt mostanában, de nem volt kedvem updatelni
Member
Mar 1 2014 11:21am
Quote (-joey- @ 1 Mar 2014 18:14)
Nem én kezdtem a pszichoanalízist sem. Megint lekezelő vagy, ezért tartalak féregnek.

Vasúti témáról meg ne haragudj, de nem akarok veled beszélni, mivel képzetlen vagy a témában, és ahogy állításod szerint én bunkó vagyok a politikához, úgy szerintem te is az vagy a kötött pályás közlekedéshez.

De ha ennyire érdekel a téma, javaslom az F1 sz. Jelzési Utasítás és az F2 sz. Forgalmi Utasítás és Függelékeinek az áttanulmányozását, és akkor nagyon szívesen elbeszélgetek veled menetrendszerkesztésről, kapacitás-elosztásról, vonatközlekedtetésről, vagy az általad annyira preferált jegykezelésről. Igen, ez a te stílusodra hajazott, ofc nem vagyok nagyképű.

Oszinten az elmult oldalakon mutatott viselkedesed utan mit varsz? Irjak meg tobb tl;drt amit felresoporsz, mert "kulfoldrol statisztikak alapjan akarom megmondani mi legyen otthon".

Tudom, hogy nekem nincs csillivilli HAZAI sihuhus-diplomam, de azert meg en is kommentalhatok a VELEMENYEMMEL a vasut temara.

Peldaul szerintem mindenhova magnesvasutakat kene epiteni! Meg mi az hogy nem megy 200 km/h-val a vonat Magyarorszagon? Nevetseges, ti vasutasok igazan csinalhatnatok valamit!

Quote (-joey- @ 1 Mar 2014 18:15)
Vedd úgy, hogy az általam használt féreg jelző is költői túlzás csupán.

Latom nem ertetted meg a definiciot, kerlek olvasd el meg egyszer.
Member
Mar 1 2014 11:31am
Quote (josheide @ Mar 1 2014 06:21pm)
Oszinten az elmult oldalakon mutatott viselkedesed utan mit varsz? Irjak meg tobb tl;drt amit felresoporsz, mert "kulfoldrol statisztikak alapjan akarom megmondani mi legyen otthon".

Tudom, hogy nekem nincs csillivilli HAZAI sihuhus-diplomam, de azert meg en is kommentalhatok a VELEMENYEMMEL a vasut temara.

Peldaul szerintem mindenhova magnesvasutakat kene epiteni!Meg mi az hogy nem megy 200 km/h-val a vonat Magyarorszagon? Nevetseges, ti vasutasok igazan csinalhatnatok valamit!

Latom nem ertetted meg a definiciot, kerlek olvasd el meg egyszer.

Mondjuk azért nem, mert 160 km/h pályasebesség felett minden szintbeli kereszteződést meg kellene szüntetni, vagyis átépíteni az egész hálózatot úgy, hogy a közút alul-felüljáróval keresztezze a vasutat? Plusz az egész biztosítóberendezés és jelzési rendszer alkalmatlan rá, és azt is 200 km/h-nak megfelelően kellene átépíteni? Ugyan melyik kormány adna erre pénzt, mikor arra se ad eleget, hogy az elhasználtság miatt bevezetett lassúmeneteket kijavítsák? Remélem kielégítő volt a válaszom.

Tényleg nem értettem a definíciót. Fogalmazhatnál direktebben egy magamfajta tahónak. :(

Amúgy meg thx. Az nem zavar ezek szerint, hogy Jara és tanult kollégái folyamatosan nagyképű és lekezelő hozzászólásokat hánynak oda mindenkinek, de azt már rögtön megjegyzed, ha én "felemelem a hangomat". Jó látni, hogy te is ilyen szelektív ember vagy.

This post was edited by -joey- on Mar 1 2014 11:48am
Member
Gold: 5,390.00
Mar 1 2014 11:33am
Quote (szabika @ Mar 1 2014 06:04pm)
ki az a csilla a képen?
yoféle

en is megneztem, de kover
Member
Mar 1 2014 11:41am
Quote (jarabekg @ 1 Mar 2014 18:33)
en is megneztem, de kover

Ezen azert nevettem. Fittebb csaj mint a sub nagyresze, csupa izom.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1177178179180181237Next
Add Reply New Topic New Poll