Quote (-joey- @ 1 Mar 2014 18:01)
Nekem ugyan nem fáj. Csak tudod elég régóta itt vagyok már, ismerem a "vitastílusát", és attól még, hogy elment külföldre, ugyanolyan sunyi kis féreg maradt. Legtöbb nagyobb volumenű vitát (politikai, melegjogok stb.) ő gerjeszti, nyilván neki ez jó alap a tanulmányaihoz, csak közben egy csomó ember összeugrik. Ha meg éppen valakivel baja van, akkor meg úgy állítja be az illetőt, hogy amit gondol, vagy képvisel az a lehető legrosszabb legyen, lásd a neveléssel kapcsolatos vitát, amikor szavazást nyitott, de lehetne még példálózni.
Ezeknek a vitaknak semmi koze a tanulmanyaimhoz. Egyszeruen erdekelnek ezek az ellentmondasos temak, valami aktualitasa van a dolognak, vagy a forumon volt rola szo, es en nyitottam nekik topicot.
Persze beszelgethetunk itt naphosszat a Diablo3-as DPS-unkrol, de nem szerintem ez a forum tulnott azon.
Arrol nem tehetek, hogy neha az emberek nem kepesek flame nelkul vitatkozni. Azt viszont sajnalom, es az egesz vitat kiindito post azert szuletett, hogy az emberek abszolut nem hajlandoak a masik velemenyet meghallgatni, normalisan ervelni.
A nevelessel kapcsolatos topicnal pedig egyszeruen nem jutott eszembe a testi fenyites kifejezes , ezert korulirtam a dolgot. Amugy ha mar felhoztad a temat, ez a topic is segitett abban, hogy a velemenyemet alakitsam az adott temaban.
Sajnos toled meg soha nem lattam, hogy beismerted volna, hogy tevedtel (lasd Ricis vita az Open Woundsrol) es esetleg az uj tenyek fenyeben valtoztattad volna a velemenyed.
Orulok, hogy kaller letedre ennyire otthon vagy a pszicoanalizisben es ilyen jol ismersz engem. Lehetnenk baratok is engem is mindig vonzottak a mozdonyok.
Ja es reported.

Quote (szabika @ 1 Mar 2014 18:04)
ki az a csilla a képen?
yoféle
evfolyamtarsam, ha akarod a nyaron bemutathatlak
Quote (-joey- @ 1 Mar 2014 18:07)
Ez nem így van (szerintem). Ott van a legutóbbi példa, amikor arra ugrott rá, hogy én nem ítélem el a nevelő célzatú pofont. Egyből úgy állított be, hogy ütném-verném a gyerekemet, meg levágnám az ujját, aztán még egy szavazást is nyitott, ahol az én álláspontom "fizikai erőszaknak" volt beállítva.
És amúgy nem fogytam ki az érvekből, pont azt írtam le 20 ezer oldallal ezelőtt, amire ráugrott a pleb, hogy magát az érvelést tartom feleslegesnek egy olyan közegben, ami zsigerből lebunkózza a jobbik szavazókat.
hiperbola (főnév) 2. Irodalmi: Költői/írói túlzás, amely a stílus szemléletességét azzal fokozza, hogy egy dolgot a valóságnál szembetűnően nagyobbnak, illetve kisebbnek mutat be.
Az író hiperbolát használ a szatírájában. A hiperbola abszurd humora nevetségessé teszi a korrupciót mint társadalmi jelenséget. This post was edited by josheide on Mar 1 2014 11:12am