Quote (ecneB @ 18 Feb 2012 13:09)
Értem, hogy mire gondolsz, de tegnap már írtam, hogy ami fontos, azok kezelik live-ként is legnagyobb valószínűséggel. Csak érdekességből, te milyen live cuccokat raksz ki, amit napi rendszerességgel használsz is? Wp7 minden apphoz tud, rendben, de ebből hol kamatozik egy átlag felhasználó, mint pl. én?
kirakok egy időjárást akkor nem kell megnyitni, csak ránézni. kirakok egy online játékot (xboxlivest) látom, ha történik valami, ha felteszek egy zseblámpa appot, akkor a csempén ki be kapcsolható a megnyitás nélkül... Ha kapok emailt akkor kiírhatja a csempére a küldőt is. A kalendár a csempén mutatja az eljövendő eseményeket, később lesz csempén belüli görgetés is ezekhez. Szóval igazán él, szinte ott fut az asztalon..
Ha elszakadunk attól, hogy a régi funkciókat nézzük az új rendszerben, akkor rájöhetünk, hogy miért is lesz létjogosultsága asztalin is a csempés rendszernek. nem azt kell nézni, hogy hogyan lehet a régi dolgokat ezen használni, hanem azt, hogy milyen új dolgok vannak benne. Ezek nem egyszerű linkek az apphoz, hanem az app fut kint az asztalon és a lehetőségek tárháza végtelen. ha nagyon hasonlítani akarunk, akkor widget 2.0
ez egy új megközelítés és annál nagyobb hibát direkt sem lehet elkövetni, mint a régi dolgokat ráhúzni az új szisztémára, ez egy más megközelítés, a régi paradigmával persze, hogy nem jó.