d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1177017711772177317744765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,373.20
Sep 1 2016 07:44am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 1 2016 01:50pm)
torokorszag kicsit mas, foleg ha meg nem voltatok Isztanbulban - legfeljebb egyszer ket atszallni Isztanbulban, es egy teljes napot is nagyon kenyelmesen el lehet tolteni a varosban, az Ataturk repterre nagyon konnyu kijutni(van metro), es a bazart meg a kornyeken levo installaciokat szerintem az is fogja elvezni aki egyebkent nem szereti az ilyesmit

arra erdemes figyelni hogy repteret ne kelljen valtani, azt meglehet szivni(a masik repter a sabiha gokcen), meg talan van egy harmadik repter is vmi 30-40kmre a varostol

ty
viszont ez még a mostani robbantgatások előtt volt, akármekkora is rá az esély már nem szívesen mennék oda

te hány országban voltál eddig egyébként?
Member
Gold: 2,496.00
Sep 1 2016 07:52am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Sep 1 2016 02:44pm)
ty
viszont ez még a mostani robbantgatások előtt volt, akármekkora is rá az esély már nem szívesen mennék oda

te hány országban voltál eddig egyébként?

nem tudom, sokban, de miota rendesen dolgozok nem tudok valami sokat utzani

Torokorszagba en inkabb a politikai helyzet miatt nem utaznek ugy altalaban

voltam meg marciusban egy hetet, ket robbantas is volt kozben, a turisztikai helyek eleg kihaltak is voltak(Cappadociai hostelben tokegyedul voltam, a tulaj adott kulcsot es otthagyott pl) - de azert meg Torokorszagban sincsen olyan jellegu robbantgatas amitol tenyleg tartani kellene

Member
Sep 1 2016 07:54am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 1 2016 02:52pm)
nem tudom, sokban, de miota rendesen dolgozok nem tudok valami sokat utzani

Torokorszagba en inkabb a politikai helyzet miatt nem utaznek ugy altalaban

voltam meg marciusban egy hetet, ket robbantas is volt kozben, a turisztikai helyek eleg kihaltak is voltak(Cappadociai hostelben tokegyedul voltam, a tulaj adott kulcsot es otthagyott pl) - de azert meg Torokorszagban sincsen olyan jellegu robbantgatas amitol tenyleg tartani kellene

igazából szerintem ezért is ilyen olcsó, simán elkérhetnének több pénzt, ha nem is sokkal többet
nyilván kicsi az esélye hogy engem robbantanak fel, de akkor sem lenne nyugodt a közérzetem
Member
Gold: 2,496.00
Sep 1 2016 08:16am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Sep 1 2016 02:54pm)
igazából szerintem ezért is ilyen olcsó, simán elkérhetnének több pénzt, ha nem is sokkal többet
nyilván kicsi az esélye hogy engem robbantanak fel, de akkor sem lenne nyugodt a közérzetem

egyebkent en ha csajjal mennek nyaralni, tengerpatra nem probalnek meg ilyen messzi puccos helyekre menni mint a szesell szigetek meg thaifold

nyilvan fasza helyek, de nemhiszem hogy csak a tengerpartert megerik a penzuket, meg sokaig tart az odaut

ott van a kanari szigetek, majorka, gorogorszagban is vannak olyan szigetek amik kurva jok es nincsenek meg lepusztitva, kevesbe felkapott helyek baszkfoldon etc - bulgariaban, ukrajnaban, gruziaban es azerbajdzsanban is vannak szep tengerparti udulok peldaul es egeszen filleresek europahoz kepest(bar nem tul meno kiirni facebookra hogy ukrajnaban voltunk nyaralni) csak figyelni kell, hogy ne valami lepusztult szakaszra keveredj

thaifoldre akkor erdemes menni ha szet is nezel az orszagban, szesell szigetekre meg... nem tudom
Member
Sep 1 2016 08:45am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 1 2016 03:16pm)
egyebkent en ha csajjal mennek nyaralni, tengerpatra nem probalnek meg ilyen messzi puccos helyekre menni mint a szesell szigetek meg thaifold

nyilvan fasza helyek, de nemhiszem hogy csak a tengerpartert megerik a penzuket, meg sokaig tart az odaut

ott van a kanari szigetek, majorka, gorogorszagban is vannak olyan szigetek amik kurva jok es nincsenek meg lepusztitva, kevesbe felkapott helyek baszkfoldon etc - bulgariaban, ukrajnaban, gruziaban es azerbajdzsanban is vannak szep tengerparti udulok peldaul es egeszen filleresek europahoz kepest(bar nem tul meno kiirni facebookra hogy ukrajnaban voltunk nyaralni) csak figyelni kell, hogy ne valami lepusztult szakaszra keveredj

thaifoldre akkor erdemes menni ha szet is nezel az orszagban, szesell szigetekre meg... nem tudom

igazán gyönyörű tengerpartot akarunk, olyat, mint ami a képeken is látszik, a seychelle, maldív, francia polinézia - etc azok mesébe illő gyönyörű helyek, kevés programmal, amivel nekünk nem is lenne gond, mivel csak "dögleni" mennénk és egymással ellenni, csak hát meg is van az áruk, kifizetni ki tudná az ember, de belegondolok hogy megér nekem 450kt az, hogy egy hétre elmenjek nyaralni? kicsit zsidó vagyok ebből a szempontból
európán belül amit szépnek találtunk az szardínia, talán még a görögöknél kos sziget jöhetne szóba, mallorcán már voltam, nem mennék vissza
algarve és könryékén is vannak szép helyek, elég nehéz megtalálni a megfelelő utat a megfelelő áron
Member
Gold: 5,302.77
Sep 1 2016 08:49am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Sep 1 2016 03:45pm)
igazán gyönyörű tengerpartot akarunk, olyat, mint ami a képeken is látszik, a seychelle, maldív, francia polinézia - etc azok mesébe illő gyönyörű helyek, kevés programmal, amivel nekünk nem is lenne gond, mivel csak "dögleni" mennénk és egymással ellenni, csak hát meg is van az áruk, kifizetni ki tudná az ember, de belegondolok hogy megér nekem 450kt az, hogy egy hétre elmenjek nyaralni? kicsit zsidó vagyok ebből a szempontból
európán belül amit szépnek találtunk az szardínia, talán még a görögöknél kos sziget jöhetne szóba, mallorcán már voltam, nem mennék vissza
algarve és könryékén is vannak szép helyek, elég nehéz megtalálni a megfelelő utat a megfelelő áron

Kanári szigetek amúgy tényleg szép, szinte egész évben kellemes a víz, ráadásul közvetlen fapados járat is van. Szardínián egy ismerősöm volt, elmondása szerint maga a tengerpart gyönyörű, viszont nagyon szeles és a víz is kissé hideg.

Zöld-foki szigeteket érdemes még.

This post was edited by -joey- on Sep 1 2016 09:09am
Member
Gold: 26.00
Sep 1 2016 12:00pm
Quote (XxPiTyUkAxX @ 1 Sep 2016 15:45)

Zöld foki suigetek nem jön ki 450K-ból. Meg ott már vannak érdekes betegségek.

Fuerta ventura

Tényleg ilyen, nyáron voltam:

This post was edited by ace07 on Sep 1 2016 12:01pm
Member
Sep 1 2016 12:09pm
Quote (ace07 @ Sep 1 2016 07:00pm)
Zöld foki suigetek nem jön ki 450K-ból. Meg ott már vannak érdekes betegségek.

Fuerta ventura

Tényleg ilyen, nyáron voltam:

http://www.apartaments-festa.com/wp-content/uploads/fuerteventura.jpg

ez konkrétan melyik része fuerteventurának?
ja és milyen betegségekre gondolsz?

Quote (-joey- @ Sep 1 2016 03:49pm)
Kanári szigetek amúgy tényleg szép, szinte egész évben kellemes a víz, ráadásul közvetlen fapados járat is van. Szardínián egy ismerősöm volt, elmondása szerint maga a tengerpart gyönyörű, viszont nagyon szeles és a víz is kissé hideg.

Zöld-foki szigeteket érdemes még.

utánaolvasok a zöld-foki szigeteknek ha már így mondjátok

This post was edited by XxPiTyUkAxX on Sep 1 2016 12:11pm
Member
Sep 1 2016 12:15pm
ahogy nézem itt is 300k körül van az ár
Member
Gold: 122.92
Sep 1 2016 01:13pm
Quote (XxPiTyUkAxX @ Sep 1 2016 04:45pm)

maldív >>>>
talán a legszebb hely ahol voltam valaha nyaralni a ~~ 30-50 közül
Go Back To Magyar Topic List
Prev1177017711772177317744765Next
Add Reply New Topic New Poll