Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 1 2016 03:16pm)
egyebkent en ha csajjal mennek nyaralni, tengerpatra nem probalnek meg ilyen messzi puccos helyekre menni mint a szesell szigetek meg thaifold
nyilvan fasza helyek, de nemhiszem hogy csak a tengerpartert megerik a penzuket, meg sokaig tart az odaut
ott van a kanari szigetek, majorka, gorogorszagban is vannak olyan szigetek amik kurva jok es nincsenek meg lepusztitva, kevesbe felkapott helyek baszkfoldon etc - bulgariaban, ukrajnaban, gruziaban es azerbajdzsanban is vannak szep tengerparti udulok peldaul es egeszen filleresek europahoz kepest(bar nem tul meno kiirni facebookra hogy ukrajnaban voltunk nyaralni) csak figyelni kell, hogy ne valami lepusztult szakaszra keveredj
thaifoldre akkor erdemes menni ha szet is nezel az orszagban, szesell szigetekre meg... nem tudom
igazán gyönyörű tengerpartot akarunk, olyat, mint ami a képeken is látszik, a seychelle, maldív, francia polinézia - etc azok mesébe illő gyönyörű helyek, kevés programmal, amivel nekünk nem is lenne gond, mivel csak "dögleni" mennénk és egymással ellenni, csak hát meg is van az áruk, kifizetni ki tudná az ember, de belegondolok hogy megér nekem 450kt az, hogy egy hétre elmenjek nyaralni? kicsit zsidó vagyok ebből a szempontból
európán belül amit szépnek találtunk az szardínia, talán még a görögöknél kos sziget jöhetne szóba, mallorcán már voltam, nem mennék vissza
algarve és könryékén is vannak szép helyek, elég nehéz megtalálni a megfelelő utat a megfelelő áron