Quote (anyd @ 17 Feb 2012 09:27)
van ennél jobb win7 launcher, szinte tömegivel.. appok nincsenek wtf? androidra sokkal több app van overall
van olyan win7 launcher ami kezeli a csempéket stb, de nem is ezen van a hangsúly, hanem hogy ezernyi féleképpen nézhet ki
azt mondtam, hogy az androdios appok nem kezelik a csempéket. Ezt nem tudom másképp leíri, olvasd el párszor.
w7-re letöltesz egy appot, annak lehet csempéje és a csempéje az app függvényében él és változik. Letöltesz például egy (hülye példa de nem jut eszembe jobb), könyvesbolt appot és a csempén mennek az akciós ajánlatok. (btw koreában létezik ilyen tescoval)
Quote (ecneB @ 17 Feb 2012 09:33)
kozel harom honapos a video. nem azt mondtam h must have app lesz, hanem h tesztelesre tuti beprobalom. mar csak aston hianyzik, h nem eleg intuitiv, es hogy nem eleg eyecandy, no meg termeszetesen nem az apple fejleszti, ezert nem is eleg smooth.
ez a csempezes sem tetszik mindenkinek, en most nem akarom fikazni a wp usereket, de nekem egyaltalan nem tetszik. megjegyzem, ugyanugy van csempezos widget mind launcherhez, mind lockerhez.
single core boven eleg, nem talalmoztam meg olyan appal, amire ne lenne eleg az 1,92 ghz, de meg olyannal sem, ami kifekteti 1,4-en.
haters gonna hate
persze a csempe sem tetszhet mindenkinek, csak szerintem ha valakinek pont igen, akkor a drodios wp7 launherből pont a legjobb dolgok hiányoznak, a te videódra meg csak annyit mondtam, hogy nekem már túl macerásnak tűnik az ÉN SAJÁT SZEMÉLYES véleményem szerint, ami ráadásul nagyon elfogult, mert a wp7 nálam szerelem volt első látásra. szóval ha valaki elfogultsággal vádol, akkor igaza van.
This post was edited by CyberPunk666 on Feb 17 2012 02:57am