Quote (csak_a_kommenteket_jottem_olvasn @ 17 Oct 2021 04:25)
Nálunk 30 nap refund van és szarnak rá mit ugat a kiadó. Nem volt benne a leirásban, hogy játszhatatlan és offline napogik. 2 nap offline-ért már a netszolgáltatót szarrá perelhetnéd a rohadó nyugaton.
ez a 'nalunk' pontositast igenyel. MO? EU? #SVAJC? vagy eppen melyik?
a szarraperelheted a netszolgalatot tema : en dolgoztam kb 15eve 1 netszolgaltatonal mint ugyfelszogalatos. az aszfben az van benne, hogy 72oran belul kell elharitani. a 72 ora akkor indul, amiokr bejelented. ha 71ora 59perc utan van 1 percig neted, es utana megint elmegy a picsaba , bejelented, ujraindul a 72ora. sebesseg? az 1gbites 3000ftos szaros digis neted nagyjabol 10mbit garantalt ORSZAGON belul, tehat ha neked akadozik a shemale tunderke 8k streamje, jol kirohog majd a digi, hogy hat arra baratom mi semmilyen garanciat nem vallalunk. ahol te nekiallhatsz perelgetni (es realis eselyed van nyerni is) az 1 teljesen mas kategoria (arban es szerzodesi feltetelben).
ez a refund/gariztatas tema, ez NALUNK mon ugy mukodik, hogy akkor van hozza jogod, ha ujra eladhato, sertetlen allapotban juttatod vissza. na most ez d2 eseten gyakorlatilag ott buko, amikor elinditod a jatekot, es blood moorba kiszaladsz.
ismet sajat pelda : vettem 1 elektromos borotvat, kiprobaltam (kb 3percet hasznaltam), szejjelbaszta a boromet, vissza akartam vinni. elso kerdes : kiprobaltam? igen. akkor nincs lehetoseg arra, hogy visszaadjuk a lovet. azt is mondtam, hogy fizetem a fej cserejet, de akkor sem. persze ha hazudtam volna, hogy nem is hasznaltam, akkor a szerviz szetszedi, es kiderul, hogy hazudtam. a vege az lett, hogy 50rugos borotvat jofogason eladtam 35ert.
engem is zavar, hogy szar a bnet, de a game meg amugy tetszik, szoval eszem agaban sincs refundolni, mert en is ugy jarnek, mint Yvorii, vennem 2oraval utana ujra megfele.