Quote (josheide @ 26 Apr 2013 14:23)
Mi a velemenyed Amerikarol?
Csak ilyen hülye műsorokból ismerem az ottani helyzetet, és emiatt nem akarok róla nyilatkozni, de ha a zéró tolerancia és a gigászi büntetések igazak, akkor azt gondolom, hogy az a másik véglet. Azért mert valaki drogozik még nem kell bűnözőnek tekinteni, de nem gondolom, hogy csak ez a kettő lehetőség van.
Quote (josheide @ 26 Apr 2013 14:25)
A tobbseg meg nem csinalna gyakrabban, csak nem kene attol felniuk hogy evekre lekapcsoljak oket, atbasszak oket az eladok, es az egyeb kellemetlensegek amiket a jelenlegi helyzet okoz.
pont ebben nem értünk egyet. Szerintem sokkal többen (inkább többet, mint többen lenne itt a jó kifejezés), ha csak be kéne sétálni a sarki kávézóba érte.
Egy országból, nem lehet levonni következtetést a világra. Pontosan ebből ered az egész nézetkülönbségünk is, mert szerintem nem lehet ráhúzni azt Mo-ra, ami mondjuk hollandiában van. A világ már ezerszer megmutatta, hogy ami az egyik nép esetén működik az a másik esetén lehet teljes kudarc.
Pláne egy ilyen depresszív országban.
Bár ha jól tudom ez pont a te szakterületed, szóval erről kifejthetnéd a véleményed, hogy mennyire lehet egy hollandiai mintára alapozni itt egy egész más térségben, más szociális helyzetben, egész más hozzáállású emberek között.
This post was edited by CyberPunk666 on Apr 26 2013 06:30am