Quote (*varti @ Thu, 24 Sep 2009, 00:10)
most eszembe jutott valami így hirtelen.
régi dolog, nem is tudom ki mondta, hogy neki több completed questet ír ki achiba, sokkal lowabb lvl-en, mint más highlvl karinak. erre jött a válasz, hogy azért, mert pre-wotlk kari, és nem jelzi ki a kész questeket, amelyikek wotlk előtt lettek megcsinálva, mert akkor még nem volt achi-rendszer.
na de elvileg az adatbázisban valahogy meg kell jelölni azokat a q-kat, amik készen vannak, máskülönben megcsinálod, majd újra látod a q-t, megint felveszed, megcsinálod, megint felveszed stb. ellenben mi történik? megcsinálod és nem látod többet. tehát csak nyilván kell tartani, hogy completed, avagy sem.
szóval szerintem logikusabb lenne úgy fejleszteni az achi-rendszert, hogy nem azt számolja, hány q-t csináltál meg, hanem kiolvassa a kész küldetések számát az adatbázisból. és ha ez nekem eszembe jut, akkor tuti a blizzardnak is.
nade mindegy ^^
de számolja azt is amit achi rendszer előtt csináltál
ugyanúgy ahogy Feats of Strength-be rakja azokat az achikat amik wotlk előttiek, vagy már elérhetetlenek, vagy classichoz kapcsolódnak valamilyen módon és máshova nem rakhatók illetve az achi rendszer előtt érted el őket
az, hogy valakinek kevesebb quest van lvl80-on mint a másiknak 70en, simán abból fakad hogy többet/kevesebbet instázott
palámnak pl nemrég lett meg 1k quest achi pedig lassan full epic is megvan, és 13days played this level-nél járok(80on), egyszerűen azért mert egy healer/tank bármikor talál bármelyik instába groupot, míg egy sima dps sokszor kényszerül solozni, questelni mert épp nincs hely sehova.