Quote (kusziyoker @ 8 Feb 2013 17:58)
this! (e
n arrol beszeltem hogy ha mondjuk ket oldalrol droppolnak widowminet, es nem tudod az egyiket idobe obsolni es elhuzni a droneokat akkor sok drneot kinyir egy lovesre. ennyi , ebbol indult az egesz protossrol szo se volt)
nem emlekszek hogy allitottam volna olyat hogy nerfelni kellene a widowminet, az hogy op azt is egyszer irtam meg a vita elejen, amit nem erzek gaznak mivel itt vannak emberkek akik surubben dobaloznak az op kifejezessel mint en. szerintem tudod is hogy kirol van szo.
tehat legyszi ne legyel mar 5 eves es szakadj mar le rolam, en mar befejeztem ezt a vitat, mivel latom ghosttal nem tudok ugyse megegyezni ezert mindenki tartsa meg a maga igazat. de ha igy se erzed hogy milyen gaz a vergodesed, amit a postodbol eszre lhet venni akkor majd sylke elmagyarazza

Es en meg le fasznooboztalak, hogy ezt nem tudod megoldani (amikor kb ugyan annyi effort, sőt talán kevesebb mint az ellenfelednek ezt megcsinálnia), de te kijelentetted, hogy a jatek hibaja, es ezek utan kineveztel engem az arrogans fasznak : D dobalozol a megalapozatlan hulyesegeiddel, pont ugy mint az az emlitett 5 eves ^^
egyebkent meg szerintem jobb, ha elkezded keresni, hogy mire mondtam, hogy op konkretan

olyat meg foleg, ahol nem tudtam ervekkel alatamasztani amit mondtam, csak mert neked ez meg egyszer sem sikerult, es gyanitom soha nem is fog osszejonni.
jaj istenem de jo is itt lenni