d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Felsőoktatás Topik > Bmebme
Prev1174175176177178327Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Aug 7 2014 03:50am
Quote (Vismajor @ 7 Aug 2014 10:47)
még mindig arra várok hogy valaki lehülyézzen és megmutassa a nyílvánvalót, nem igaz, hogy egy ilyen ziccert kihagytok

úgyis a mekiben végzed ilyen büfészakkal
Member
Gold: 0.00
Aug 7 2014 03:51am
Quote (Fej @ 7 Aug 2014 11:45)
ja, csak erted, faterja belepumpalt nem tudom mennyi casht

emlekszem egy ideig meg vitatkozott vele, hogy ezek az evek mennek ki az ablakon, holott ha mar elhelyezekedett volna vmi cegnel, az mar mehetne az oneletrajzaba, de neki meg azaz alma, hogy majd ott nyitnak 3-4 kozepsulis oszttarsaval(asszem ok is vele mentek ki) vmi vendeglato iparit es hat nem adta fel a srac, azota asszem mar mallorcan tolja es pakolja felre a penzt

ha nagyon nem jön össze neki akkor még mindig elmehet dolgozni azzal amit megcsinált
meg pumpálták bele a pénzt, nem kéne befektetésnek nézni a gyereket lel, ha már megcsinálta akkor vállalta, hogy pénzeli, utána meg úgyis azt csinál a srác amit akar
Member
Gold: 1.00
Aug 7 2014 04:07am
Quote (jarabekg @ 7 Aug 2014 10:57)
hat nem ereznem szuksegszerunek a ket muszaki sulink belevonasat a tortenetbe

a korvinusz es a bgf teljesen mas kornyezet, teljesen mas emberekkel, szerintem aki normalis okos emberek koze szeretne menni, annak kar elbasznia akarcsak egy evet is a bgfen, a kornyezet sokkal motivalobb tud szerintem lenni, mint az oktatas maga, es ez egy gazdasagi kepzesen, ahol amugy is millioan vegeznek evente tenyleg kiemelkedoen fontos.

a ket muszaki kepzest pedig osszehasonlitvan, vagy a bmet ugy altalaban az osszes tobbi muszaki sulival osszehasonlitva, pedig az a velemenyem, hogy az az emberanyag ami mashol van, nem tudna teljesiteni az itteni kovetelmenyeket, (ahogy az itt levok fele sem tudja ugy altalaban, nem hogy meg butabb emberek), es mivel a terheles is teljesen mas, ezert az embereknek a teherbiro kepessege is mashogy alakul, ami fontos a jovore nezve

es meg egyszer kiemelnem, hogy az atlagrol beszelek, nem a jokrol. Jok mindenhol vannak, (bar a jo is relativ), es a rossz kornyezetnek, es az alacsony kovetelmenyrendszernek szerintem hatalmas visszahuzo ereje van.

Nem.

Nálunk a többség valóban gyengébb, de a legtöbben ugyanúgy kihullanak.
Igen, elvégzik olyanok is, akik a BME-t nem végeznék el ez tény, de a normális tanulók meg tudnák csinálni azt is. Sok onnan kibukott jön át ide, és bukik ki innen is. Akik átjönnek, de nem buknak, azok is csúsznak meg kettes-hármas eredménnyel haladgatnak.

Cserébe a jó tanulók innen is a BME mscre mennek, el is végzik és azt mondják, hogy nem lemaradás van, hanem csak másként van súlyozva. Az elméletben van behozni való, a gyakorlatban meg sokkal jobbak vagyunk, és a BME bscsekkel abszolút partyban vannak.
Nálunk a modul fele kb a BME-re fog menni tovább Msc-re, és a tapasztalatok alapján a többség be is jut, és el is végzi. Ez lehetetlen lenne, ha akkora lenne a különbség.

Etetnek titeket, hogy megmagyarázzák miért szopatnak és hogy azt hidd van értelme.

A logikai csavar, hogy miért megyünk a bmere, ha a kandó olyan jó, nos a kandó bsc az jó, de az msc egy tök új dolog, amit kb azért csináltak, hogy több pénzt kapjon a suli egyetemként, mintha csak főiskola lenne, ezért az olyan is. De a bsc az tök rendben van.

Egyébként csomó tárgyból tanulunk bme-s jegyzetből, van rálátásom az anyagra is.

/szerk
Amúgy semmi gond, én magam is szomorú voltam, hogy nem jutottam be a bme-re, alig pár ponttal csúsztam le, sokan nyilván nyelvvizsgával előztek be, a sors fintora, hogy a következő évben elég lett volna a pontom :D
De azóta rá kellett jönnöm, hogy kurvára mindegy, csak rajtam múlik és nem az iskolán, a lehetőség itt is megvan bőven. Szóval mivel nincs rálátásod, így értem mire gondolsz, én is beszoptam ezt a hülyeséget anno.

This post was edited by CyberPunk666 on Aug 7 2014 04:11am
Member
Gold: 280.00
Aug 7 2014 04:12am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 7 2014 11:07am)
Nem.

Igen, elvégzik olyanok is, akik a BME-t nem végeznék el ez tény, de a normális tanulók meg tudnák csinálni azt is. Sok onnan kibukott jön át ide, és bukik ki innen is. Akik átjönnek, de nem buknak, azok is csúsznak meg kettes-hármas eredménnyel haladgatnak.

Cserébe a jó tanulók innen is a BME mscre mennek, el is végzik és azt mondják, hogy nem lemaradás van, hanem csak másként van súlyozva. Az elméletben van behozni való, a gyakorlatban meg sokkal jobbak vagyunk, és a BME bscsekkel abszolút partyban vannak.
Nálunk a modul fele kb a BME-re fog menni tovább Msc-re, és a tapasztalatok alapján a többség be is jut, és el is végzi. Ez lehetetlen lenne, ha akkora lenne a különbség.

Etetnek titeket, hogy megmagyarázzák miért szopatnak és hogy azt hidd van értelme.

A logikai csavar, hogy miért megyünk a bmere, ha a kandó olyan jó, nos a kandó bsc az jó, de az msc egy tök új dolog, amit kb azért csináltak, hogy több pénzt kapjon a suli egyetemként, mintha csak főiskola lenne, ezért az olyan is. De a bsc az tök rendben van.

Egyébként csomó tárgyból tanulunk bme-s jegyzetből, van rálátásom az anyagra is.

Amúgy semmi gond, én magam is szomorú voltam, hogy nem jutottam be a bme-re, alig pár ponttal csúsztam le, sokan nyilván nyelvvizsgával előztek be, a sors fintora, hogy a következő évben elég lett volna a pontom :D
De azóta rá kellett jönnöm, hogy kurvára mindegy. Szóval mivel nincs rálátásod, így értem mire gondolsz, én is beszoptam ezt a hülyeséget anno.

Én ismerek olyat aki árjött hozzánk bscre bmeről és azt mondja a bme könnyebb volt. Jarának nem sok rálátása van a dologra, csak a szokásos bme>>>all dolog. Tőlünk is rengetegen mennek bmere mscre és simán végzik, bár az msc sehol sem tul nehéz ezek szerint
Member
Aug 7 2014 04:24am
megpróbáltatásokról beszélni úgy, hogy nem jártatok elte prog inf-re

kacarászok
Member
Gold: 19.00
Aug 7 2014 04:27am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 7 2014 10:07am)
Nem.

/szerk
De azóta rá kellett jönnöm, hogy kurvára mindegy, csak rajtam múlik és nem az iskolán, a lehetőség itt is megvan bőven. Szóval mivel nincs rálátásod, így értem mire gondolsz, én is beszoptam ezt a hülyeséget anno.

amit ez a srác mond
kandó szerintem messze jobb, mint a bme vik

Quote (Anarkin @ Aug 7 2014 10:24am)
megpróbáltatásokról beszélni úgy, hogy nem jártatok elte prog inf-re

kacarászok

mindenhol vannak nehéz szakok
Member
Gold: 1.00
Aug 7 2014 04:45am
Quote (Makkertest @ 7 Aug 2014 12:27)
kandó szerintem messze jobb, mint a bme vik

Azért ez is túlzás szerintem, bár kerestek meg programozás munkával és ők azt mondták, hogy NIK >>> VIK a tapasztalataik alapján, de ez mondjuk csak egy eset.
Nem akarok átesni a ló másik oldalára sem, nem jobb suli a kandó, szó nincs azért arról, hogy a kandó király bme szar. Inkább az a lényege a mondanivalómnak, hogy az alapanyag számít elsősorban és nem az iskola.

Egy fiatal, bmet végzett tanárom azt mondta, hogy az a legnagyobb különbség, hogy a kandón a tanárok törekednek arra, hogy érthetően magyarázzanak, a bmen meg leszarják, hogy mennyire érthető.
Meg az átjöttek is elsősorban az emberi oldalát emelik ki a különbségeknek, hogy segítenek. Itt már az elsősöket az első órán is kollégáknak hívja a tanárok nagyobbik része.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Aug 7 2014 05:04am
annyira jo hogy minden oktatasi temat hijackelnek a buzi mernonok :angry:
Member
Gold: 33,265.80
Aug 7 2014 05:06am
Quote (dotosport @ 7 Aug 2014 12:04)
annyira jo hogy minden oktatasi temat hijackelnek a buzi mernonok :angry:

Amugy akartam mondani, hogy egy mernoknel tok igaz amit CP mond, hogy azt hozod ki az oktatasodbol amit a kepessegeid engednek, de ez egy human szaknal, vagy olyan teruleteken mint az IR tok nem igaz.
Member
Aug 7 2014 05:08am
Quote (josheide @ 7 Aug 2014 12:06)
Amugy akartam mondani, hogy egy mernoknel tok igaz amit CP mond, hogy azt hozod ki az oktatasodbol amit a kepessegeid engednek, de ez egy human szaknal, vagy olyan teruleteken mint az IR tok nem igaz.

mert ott csak az számít hogy a kapcsolatok melyik székbe ültetnek be, MI?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1174175176177178327Next
Add Reply New Topic New Poll