Quote (Baleee @ May 3 2013 05:27pm)
Nem annyira... amugy meg az atszervezes miatt csak 5 bsc allami felevem ment el, tehat van meg bscre elhasznalhato allamikent 4 (9 lehet max). Vegyeszkent ettol fuggetlenul MSc is akarok, sot meg az is lehet, hogy PhD is lenyomom.
1 -re a valasz: annyira elbaszott az a kepzes sajnos, hogy kb riasztokat beszerelgetni lehet elmenni vele, bar a csoporttarsam 90%-nak ez is volt az 'eletcelja', de vicc, hogy erre is ofc sokkal tobbet er egy pure villanyszerelo. Nha mindegy.
2 -ra a valasz: Nem az szamit, hany diplomaja van, hanem, hogy mennyire pro abban, amit csinal. Engem ha felvesznek vegyeszre, akkor amint lehet melo, meg kutatasba resztvenni egyetemen is, stb. Elso felev vegen mondjuk meg nem, mert akkor letolom a biztech mernokibol a diplomam, de nyartol es utana vizsgaidoszakokban, ha csak 2 hetet is, de valamit keritek. Masreszt viszont (szinten elso felev kivetelevel), kb 40+ krediteket fogok felvenni felevente. : DDD /e: es nem azert mert bebukom, hanem, hogy elobbre legyek es legalabb egy felevet esetleg meg tudjak sporolni.
Nekem ugyanez, annyi a különbség, hogy én el sem végzek ezt a szart ami van, úgy megyek oda ahova szeretnék, meg én kihagyok 1 évet, hogy az elszart féléveknek megkeressem az árát