Quote (Cpt_Ghost @ Jan 12 2013 11:53pm)
http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/at_first_but_then_jpg_9026.jpeg
kezdem akkor veled, nem értem, hogy te mi a faszt gondolsz, meg, hogy te mi a faszt néztél, elmondom neked, a naturálon a kibaszott feljáró ÜRES VOLT, ÜRES, ÉRTED? semmi féle cc nem volt ott. A naturálon volt 5 supply depo amivel be falazta magát, azon szám szerint ÖT, ÖT BANELING, ÉRTEM? be tud törni, és hat banelinggel a splash miatt még két supply depo is lement volna, és ha már a naturálra bement volna, akkor már elérte volna azt amit én mondtam és nyerhetett volna, de nem, ti, és te is egyébként elkezdtétek nyomtani, hogy jah, nem op a terran, amikor egyébként nem is tudom ki képzelte azt, hogy egy bebunkerzett terranon átlehet gyalogolni anélkül, hogy háromszor annyit vesztenél, csak mert bw-ben is gecire így volt, ezt gecire nem lehet megcsinálni, nem is lehetett soha (az most egy dolog, hogy néha az sc2-ben meg lehet, mert egy félkész szar még a játék).
téged meg már tényleg nem is lehet szavakba önteni, korlátolt vagy, de tényleg, ezt már akkor tudtam, amikor először megsértődtél, amikor viccből mondtam, hogy gyertek játszani goldos noobok LOLOLLEOLELEOLOL, azt a vergődést amit akkor is lerendeztél, te jó kurva élet
két éve rici is ugyan ezt mondta, sőt még most is és én is vérig sértődtem! ja nem. Te megsértődsz mint valami kibaszott óvodás, hogy hurrdurr nagyképű geci, már ott tudtam, hogy neked valami bajod van az agyaddal. Meg most ez megint, hogy mondod, hogy de geci op a widowmine, én meg mondom, hogy nem, erre te elkezdessz itt ugatni baszdmeg, hogy JAH, LEHET, HOGY TE SZARUL HASZNÁLOD ÉS AZÉRT NEM GONDOLOD ÍGY DE AZÉRT GECIRE OP, és amikor közlöm veled, hogy egy kibaszott goldos fasznoob vagy, és azért vernek meg vele, és nem én nem tudom használni, akkor még én vagyok az arrogáns fasz. Meg ez az utolsó jeleneted amit lerendeztél amikor sarge rádírt, pusztán mert játszani akart, hát valami gecire nevetséges volt, és megjegyzem, tevetava meg blntvel is hasonloan jokat rohogtunk ezeken. Meg azt is elmondom, hogy nem kell egykalap ala venni sargeval attol, hogy en hoztam jspre, szivjuk egymas veret eleget, es nem szent a szavam, vitatkozunk mi is eleget.
taszilo meg mindig fullretardba nyomja, ez nem meglepo
igen, egy kibaszott arrogáns fasz vagyok és büszke vagyok rá.
na én tényleg off, egy szarkupac ez a hely.
és fejhez még, igen, attól, hogy auto split van, gecire nem jön jobban a minerál, max ha érezhetően jobban splitel a gép mint a játékos amúgy azt csinálná, de ez akkor is egy lényegtelen aspektusa a játéknak és alapból elsőre amúgysem a szaros első két percre gondoltam, hanem az egész játékra.
volt ott egy cc te FASZ

esküszöm holnap megkeresem azt a videot, mvpt is annyira hulyenek nezed h nem kepes befalazni 15. percre a naturaljat