Quote (SamLee @ 4 Sep 2010 12:34)
hát hallod a hajtómű ritka ocsmány, a váz villa nem teccik...
nemtom, valahogy nekem az olckúl jön be 
az enyémbringa nehéz outi viszonylatban, de baszott erős váza van(eddig túlélt már egy Ladát, egy Suzukit, meg egy Ikarus-t), a continental town ride gumik azok pont erre a cx-re vannak kitalálva(bár szerintem nincs nagy futófelülete sem), nekem egyedül a fékeimmel van baj, nem teljesen kompatibilis a fék meg a fékkar

Amúgy ebben a bringában amit linkeltél még egy dolog van, ami nem klappol, én nem bíznám magam rá terepen egy országútis agyra. nekem monti agyak vannak bent

de mostmár teszek fel képet róla valamikor
/e: szerintem a sárvédő igencsak jó szolgálatot tesz, először én se akartam, aztán beadtam a derekam, és nem bánom
SZEVASZ!
Quote (Imdeth @ 4 Sep 2010 14:21)
balázzsal bementünk egyszer egy bicóshoz, hogy mennyiért rak össze egy fixit, ilyen 100 fölé jött volna ki kb.
mondjuk kurva jó is lett volna
Quote (SamLee @ 4 Sep 2010 18:30)
miche flip flop 16k drága dolog a fixie
Fixie érdekes dolog. Össze lehet rakni egyet 10-15kból is, ha nagyon akarod - és nem trükközésre kell.
Induljunk ki abból, hogy alap működő cangán fixihez csak egy hátsó agyat (és ha az agy pereme szélesebb mint a régi, akkor hozzá küllőket) kell venni, esetleg hajtást, ha szépet akarsz (ha nem zavar hogy 2 tányér is van, akkor maradhat a régi, de csak az egyiket fogod használni - az alsót, ami ált. 42es). Ha sokat keresgélsz, kiszedhetsz egy puch/csepel/favorit/ktm cangát, amin rendben van (használható): váz, középrész, első kerék (gumikat kivéve ofc), kormányszerkezet, nyeregcső, ~ 10-15é. Veszel 7-9kért egy novatec/acor/b+ agyat. Régen lehetett szerezni bike+ toronto agyat 2-2.5k forintért :
http://www.testbike.hu/list2.php?pid=2233 Ha ilyet tudsz szerezni, szólj

2x külső + 2x belső 7k együtt. Hajtómű ~10-14k, de régi is jó lehet, ha nem akarsz rá költeni. Kormányt vágod (koskormány szarvait levágod és megfordítod :D), első féknek jó lesz az alap is.
És ennyi. Igazából ezzel már el lehet tekerni simán. Ha többet szánsz rá, monnyuk 50et, abból már elég faszát össze lehet szedni: ipai csapis monoblock 2-7.5k (nonametől a miche-ig), ipari csapis első agy ~7-10k, hajtás kb ugyanaz, felnik 3-8k darabja.
This post was edited by Oberon_os on Sep 4 2010 01:17pm