d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev1173174175176177397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13,000.00
Jun 18 2009 11:25am
Quote (fahrii @ Wed, Jun 17 2009, 09:20am)
Nocsak, az önjelölt feminista oltását halhattuk : )
köszönjük! ^^

valóban feminizmus, ha nem veszem viccesnek, hogy a hátáraköpsz egy csajnak, és az arcára élvezel

de biztos bennem van a hiba :zzz:
Member
Gold: 10,257.50
Jun 19 2009 04:32am
Két idegen egymás mellett ül egy repülőn. Az egyiknek van egy jó könyve, azt olvasná, de a másik nem hagyja.
- Beszélgessünk, Úgy jobban telik az idő!
- Miről akarsz beszélgetni?
- Hát ... mondjuk az atomenergiáról!
- Jó, de mielőtt erről beszélgetnénk, meg tudnál magyarázni nekem valamit? A kecske, a tehén és a ló ugyanazt a füvet eszik, és mégis más-más a trágyájuk: a kecskéé bogyó, a tehéné lepény, a lóé pedig száraz fű. Miért van ez így?
- Nem tudom.
- Hát akkor hogy a faszba akarsz te az atomenergiáról beszélgetni, amikor szarhoz sem értesz?!
Banned
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jun 19 2009 04:38am
Quote (Genthor @ Fri, Jun 19 2009, 10:32am)
Két idegen egymás mellett ül egy repülőn. Az egyiknek van egy jó könyve, azt olvasná, de a másik nem hagyja.
- Jó, de mielőtt erről beszélgetnénk, meg tudnál magyarázni nekem valamit? A kecske, a tehén és a ló ugyanazt a füvet eszik, és mégis más-más a trágyájuk: a kecskéé bogyó, a tehéné lepény, a lóé pedig száraz fű. Miért van ez így?
- Nem tudom.
- Hát akkor hogy a faszba akarsz te az atomenergiáról beszélgetni, amikor szarhoz sem értesz?!

bazzeg :D
ez hatalmas !
Banned
Gold: 0.99
Warn: 40%
Jun 19 2009 04:40am
Quote (Saenchai @ Wed, Feb 27 2008, 07:00pm)
Kőműves Kelemen vacsoránál a fiának:
- Egyél fiam, anyád már fal!

- Mit mond az udvarias terminátor?
- Bocsánat, hogy félbeszakítom...

A székely a megrakott szekerével, nagyon nehezen caplat fel az
emelkedőn. Felérvén így szól:
- Hú, ennyire még sosem izzadtam meg!
- Én sem - mondta a ló.
- Még sosem hallottam lovat beszélni!
- Én sem - mondta a szekér.

a harmadik xDFDDD
Banned
Gold: 0.99
Warn: 40%
Jun 19 2009 04:41am
Quote (Genthor @ Fri, Jun 19 2009, 10:32am)
- Nem tudom.

:DDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 10,257.50
Jun 19 2009 02:26pm
George Bush meghal és a pokolba kerül. Az ördög már várja.
- Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, kinek a helyére akarsz kerülni.
- Ez jól hangzik - gondolja Bush, így el is indulnak.
Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Reagan fuldoklik. Elmerül, felmerül, elmerül, felmerül...
- Á, nem - mondja Bush - ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok.
Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni.
- Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni.
Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és elégíti ki orálisan.
Bush tágra nyílt szemmel bámulja őket, majd megszólal:
- Na, ezt el tudnám viselni.
- Rendben van - röhög fel az ördög- szabad vagy, Monica.
Member
Gold: 4.20
Jun 19 2009 02:28pm
Quote (Genthor @ Fri, 19 Jun 2009, 22:26)
George Bush meghal és a pokolba kerül. Az ördög már várja.
- Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, kinek a helyére akarsz kerülni.
- Ez jól hangzik - gondolja Bush, így el is indulnak.
Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Reagan fuldoklik. Elmerül, felmerül, elmerül, felmerül...
- Á, nem - mondja Bush - ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok.
Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni.
- Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni.
Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és elégíti ki orálisan.
Bush tágra nyílt szemmel bámulja őket, majd megszólal:
- Na, ezt el tudnám viselni.
- Rendben van - röhög fel az ördög- szabad vagy, Monica.

haha d33pthr04t
Member
Jun 19 2009 02:38pm
Két sperma beszélget:
- Te látsz itt petesejtet?
- Nem!
- Akkor ez szopás...

Nesze:):)
Member
Gold: 270.00
Jun 19 2009 03:03pm
Tech Support: "I need you to right-click on the Open Desktop."
Customer "Ok."
Tech Support: "Did you get a pop-up menu?"
Customer: "No."
Tech Support: "Ok. Right click again. Do you see a pop-up menu?"
Customer "No."
Tech Support:: "Ok, sir. Can you tell me what you have done up until this point?"
Customer: "Sure, you told me to write 'click' and I wrote 'click'."

Customer:: "Do I need a computer to use your software?"
Tech Support:: ?!%#$

Tech Support: "Just call us back if there's a problem. We're open 24 hours."
Customer: "Is that Eastern time?"

A plain computer illeterate guy rings tech support to report that his computer is faulty.
Tech: What's the problem?
User: There is smoke coming out of the power supply.
Tech: You'll need a new power supply.
User: No, I don't! I just need to change the startup files.
Tech: Sir, the power supply is faulty. You'll need to replace it.
User: No way! Someone told me that I just needed to change the startup and it will fix the
problem! All I need is for you to tell me the command.
10 minutes later, the User is still adamant that he is right. The tech is frustrated and fed up.
Tech: Sorry, Sir. We don't normally tell our customers this, but there is an undocumented DOS command that will fix the problem.
User: I knew it!
Tech: Just add the line LOAD NOSMOKE.COM at the end of the CONFIG.SYS.
Letme know how it goes.
10 minutes later.
User: It didn't work. The power supply is still smoking.
Tech: Well, what version of DOS are you using?
User: MS-DOS 6.22.
Tech: That's your problem there. That version of DOS didn't come with NOSMOKE. Contact Microsoft and ask them for a patch that will give you the file. Let me know how it goes.
1 hour later.
User: I need a new power supply.
Tech: How did you come to that conclusion?
User: Well, I rang Microsoft and told him about what you said, and he started asking questions about the make of power supply.
Tech: Then what did he say?
User: He told me that my power supply isn't compatible with NOSMOKE.
Member
Jun 19 2009 03:34pm
Quote (Megas_heroes @ Thu, Jun 18 2009, 07:25pm)
valóban feminizmus, ha nem veszem viccesnek, hogy a hátáraköpsz egy csajnak, és az arcára élvezel

de biztos bennem van a hiba :zzz:

:hello: csak egy vicc volt amit nemkell felfújni, de ha ennyire szíveden viseled a dolgot bocsánatot kérek :blush:
Go Back To Magyar Topic List
Prev1173174175176177397Next
Add Reply New Topic New Poll