d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1173517361737173817392724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Jan 10 2013 03:56pm
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 23:54)
atlagold le a jatekaim szamat
az egy dolog, hogy mostanaban tobbet jatszom egyhuzamban, mert fejlodni akarok, de ez legyen inkabb az elmult ket honap kb.

majd ha sok energiam lesz megnezem
Member
Gold: 80.00
Jan 10 2013 03:57pm
Quote (josheide @ 10 Jan 2013 22:56)
majd ha sok energiam lesz megnezem

Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 22:54)
atlagold le a jatekaim szamat
az egy dolog, hogy mostanaban tobbet jatszom egyhuzamban, mert fejlodni akarok, de ez legyen inkabb az elmult ket honap kb.
4,031/nap ejj.

es akkor ebbe bennevan az amit a wowos haverjaimmal teamgameztünk zealotrush alldayeveryday
arrol nem is beszelve, hogy mar tobb mint ket eve van kint a jatek, ugyhogy tenyleg jo szamot mondtam
duhuh
ket even keresztul napi 25-ot kellett volna jatszani, gsl champion lennek!
mondjuk eletem nem sok lett volna mellette.

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 10 2013 03:59pm
Member
Gold: 33,265.80
Jan 10 2013 03:58pm
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 23:57)
es akkor ebbe bennevan az amit a wowos haverjaimmal teamgameztünk zealotrush alldayeveryday

custom?

meg amikor KoTHt toltunk pl akkor azt se szamolja, hogy ott hany meccs ment le.

meg mas accok...

na de most megyek aludni, tevekeny napom volt.
Member
Jan 10 2013 04:00pm
Quote (josheide @ 10 Jan 2013 22:58)
custom?

meg amikor KoTHt toltunk pl akkor azt se szamolja, hogy ott hany meccs ment le.

meg mas accok...

na de most megyek aludni, tevekeny napom volt.

a team gameket vegyuk ki es berakjuk helyukre a custom gameket, bar sokkal kevesebb a custom game mint amennyi teamet toltam (azert azt meg kell hagyni, hogy amit teamgamekben csinaltunk abbol nem igazan fejlodik az ember)
Member
Gold: 794.44
Jan 10 2013 04:19pm
Quote (Fej @ 10 Jan 2013 19:44)
ez egy puding valasz volt, legszivesebben reportolnam, pedig biztam benne mikor meglattam h itt vagy h lesznek meg izgalmak :(

ok de csak a flame kedveert

Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 17:29)
minden masodik post az enyem, igen, en vagyok a legaktivabb, sad story.
ertek mindenhez, a jatekon belul? igen, jobban mint a tobbseg.
igen, vergodom, nyilvan, nem valaszolok, es vitatkozom, ez egy forum, errol szol, ha nem tetszik akkor el lehet menni.
es nyilvan igen, az a napi 3 jatek amit az elmult ket evben jatszottam :D

most sem en kezdtem el a szemelyeskedest, meg akkor mar elemeznem a postodat is annyiban, hogy az mar eleve baszurd, hogy meg akarod nekem magyarazni, hogy akikkel te jatszol, es megvernek mass widowmineval vagy a faszom nyilvan jobb jatekosok goldban mint en mastersben, es nem veletlenul a te szerkezetedben van a hiba, es hogy ez milyen op egy dolog.
igen, valaszoltam ra, es elkezdtel vergodni amikor elovettem az utokartyat a temaban, sad story.

legaktivabb, inkabb egy buzgomocsing vagy aki mindenbe szeret beleszolni, de azt nem ismeri el ha nincs igaza
nem ketlem hogy sokmindent tudsz a jatekrol , de ha jobban tudja valaki nalad (foleg ha p-rol vagy z-rol van szo) akkor te tuti hogy meg azt is megmagyarazod.
latod ez a baj hogy te inkabb azt hiszed hogy a forum rolad szol.
meg a napi 3game atlag is kettovel tobb mint amit en jatszottam, de en hogy is tudhatnek barmit hisz noob vagyok

en soha nem allitottam hogy nem bennem van a hiba, ha kicsit is odafigyeltel volna en a widowmine kepessegeit firtattam, hogy egy raketaval 20linget meg workert kepes leolni. meg ha te ezt nem latod be akkor nem tudsz semmit a unitrol, vagy csak nem tudod hasznalni
utokartyat a temaban- na ezen csak rohogok, meg mindig nem idegesit ha goldos noobnak nevezel mert az vagyok. de lehetnek igy is olyan dolgok amiket jobban atlatok mint te.
vegszora te meg csak egy 17eves droid vagy aki nem tudja elviselni ha nincs igaza.de majd idovel ezt is megerted...

Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 22:57)
arrol nem is beszelve, hogy mar tobb mint ket eve van kint a jatek, ugyhogy tenyleg jo szamot mondtam
duhuh
ket even keresztul napi 25-ot kellett volna jatszani, gsl champion lennek!
mondjuk eletem nem sok lett volna mellette.

te soha nem leszel gsl champion, csak nyugodj bele.
Member
Jan 11 2013 07:10am
Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 23:19)
ok de csak a flame kedveert

legaktivabb, inkabb egy buzgomocsing vagy aki mindenbe szeret beleszolni, de azt nem ismeri el ha nincs igaza
nem ketlem hogy sokmindent tudsz a jatekrol , de ha jobban tudja valaki nalad (foleg ha p-rol vagy z-rol van szo) akkor te tuti hogy meg azt is megmagyarazod.
latod ez a baj hogy te inkabb azt hiszed hogy a forum rolad szol.
meg a napi 3game atlag is kettovel tobb mint amit en jatszottam, de en hogy is tudhatnek barmit hisz noob vagyok

en soha nem allitottam hogy nem bennem van a hiba, ha kicsit is odafigyeltel volna en a widowmine kepessegeit firtattam, hogy egy raketaval 20linget meg workert kepes leolni. meg ha te ezt nem latod be akkor nem tudsz semmit a unitrol, vagy csak nem tudod hasznalni
utokartyat a temaban- na ezen csak rohogok, meg mindig nem idegesit ha goldos noobnak nevezel mert az vagyok. de lehetnek igy is olyan dolgok amiket jobban atlatok mint te.
vegszora te meg csak egy 17eves droid vagy aki nem tudja elviselni ha nincs igaza.de majd idovel ezt is megerted...

te soha nem leszel gsl champion, csak nyugodj bele.

mar megint majdnem irtam valamit, de aztan rajottem, hogy folosleges volt olyan emberrel elkezdenem vitatkozni aki ezer jatek utan _protossal_ meg mindig csak goldos es igazabol tok ertelmetlen
dugd fel magadnak a kepzeteidet meg az onerzetedet
tevetavanak tenyleg igaza van, idopocsekolas ide jarni, mentem is, csa.
Member
Jan 11 2013 07:48am
Quote (Cpt_Ghost @ 11 Jan 2013 14:10)
mar megint majdnem irtam valamit, de aztan rajottem, hogy folosleges volt olyan emberrel elkezdenem vitatkozni aki ezer jatek utan _protossal_ meg mindig csak goldos es igazabol tok ertelmetlen
dugd fel magadnak a kepzeteidet meg az onerzetedet
tevetavanak tenyleg igaza van, idopocsekolas ide jarni, mentem is, csa.

onerzet? te irtad hogy azert van a forum hhogy megvitassunk dolgokat erre besertodsz es meg en vagyok az onerzetes. csa

/Fejes a Leenock streamel!

This post was edited by kusziyoker on Jan 11 2013 07:50am
Member
Gold: 0.00
Jan 11 2013 08:49am
Quote (kusziyoker @ Jan 11 2013 02:48pm)
onerzet? te irtad hogy azert van a forum hhogy megvitassunk dolgokat erre besertodsz es meg en vagyok az onerzetes. csa

/Fejes a Leenock streamel!

Ez fenomenális volt!!! És minden úgy kezdődött, hogy a widow mine jó vagy rossz unit e:D:D:D:D:D ( egyébként a widow mine-t annyira egyszerű eltüntetni, hogy csuhajj)
Member
Jan 11 2013 09:17am
Quote (SaRGe77 @ 11 Jan 2013 15:49)
Ez fenomenális volt!!! És minden úgy kezdődött, hogy a widow mine jó vagy rossz unit e:D:D:D:D:D ( egyébként a widow mine-t annyira egyszerű eltüntetni, hogy csuhajj)

uristen ne legyel mar te is balfasz, ki mondta hogy nehez eltuntetni a widowminet?
Member
Gold: 0.00
Jan 11 2013 09:38am
lesz egy uj unit a jatekban, window maine!
Go Back To Magyar Topic List
Prev1173517361737173817392724Next
Add Reply New Topic New Poll