Quote (Fej @ 10 Jan 2013 19:44)
ez egy puding valasz volt, legszivesebben reportolnam, pedig biztam benne mikor meglattam h itt vagy h lesznek meg izgalmak

ok de csak a flame kedveert
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 17:29)
minden masodik post az enyem, igen, en vagyok a legaktivabb, sad story.
ertek mindenhez, a jatekon belul? igen, jobban mint a tobbseg.
igen, vergodom, nyilvan, nem valaszolok, es vitatkozom, ez egy forum, errol szol, ha nem tetszik akkor el lehet menni.
es nyilvan igen, az a napi 3 jatek amit az elmult ket evben jatszottam

most sem en kezdtem el a szemelyeskedest, meg akkor mar elemeznem a postodat is annyiban, hogy az mar eleve baszurd, hogy meg akarod nekem magyarazni, hogy akikkel te jatszol, es megvernek mass widowmineval vagy a faszom nyilvan jobb jatekosok goldban mint en mastersben, es nem veletlenul a te szerkezetedben van a hiba, es hogy ez milyen op egy dolog.
igen, valaszoltam ra, es elkezdtel vergodni amikor elovettem az utokartyat a temaban, sad story.
legaktivabb, inkabb egy buzgomocsing vagy aki mindenbe szeret beleszolni, de azt nem ismeri el ha nincs igaza
nem ketlem hogy sokmindent tudsz a jatekrol , de ha jobban tudja valaki nalad (foleg ha p-rol vagy z-rol van szo) akkor te tuti hogy meg azt is megmagyarazod.
latod ez a baj hogy te inkabb azt hiszed hogy a forum rolad szol.
meg a napi 3game atlag is kettovel tobb mint amit en jatszottam, de en hogy is tudhatnek barmit hisz noob vagyok
en soha nem allitottam hogy nem bennem van a hiba, ha kicsit is odafigyeltel volna en a widowmine kepessegeit firtattam, hogy egy raketaval 20linget meg workert kepes leolni. meg ha te ezt nem latod be akkor nem tudsz semmit a unitrol, vagy csak nem tudod hasznalni
utokartyat a temaban- na ezen csak rohogok, meg mindig nem idegesit ha goldos noobnak nevezel mert az vagyok. de lehetnek igy is olyan dolgok amiket jobban atlatok mint te.
vegszora te meg csak egy 17eves droid vagy aki nem tudja elviselni ha nincs igaza.de majd idovel ezt is megerted...
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 22:57)
es akkor ebbe bennevan az amit a wowos haverjaimmal teamgameztünk zealotrush alldayeveryday
arrol nem is beszelve, hogy mar tobb mint ket eve van kint a jatek, ugyhogy tenyleg jo szamot mondtam
duhuh
ket even keresztul napi 25-ot kellett volna jatszani, gsl champion lennek!
mondjuk eletem nem sok lett volna mellette.
te soha nem leszel gsl champion, csak nyugodj bele.