d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1173417351736173717382724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Jan 10 2013 09:53am
Quote (Edem @ 10 Jan 2013 16:47)
:DDDDDDDDDDDDD ennyi!

nem koreait is lehetne mondani legalább 5öt hasraütve,aki jobb! hát,a koreai gmtől elég messze van,én néztem,a masteresek gyalázták...blinkkel meg dtvel nem fogja feldobni :D még multitaskolni se tud! lehet régebben jobb volt,de full fantáziátlan a játéka!

hát szomorú, de mostanában tényleg elég gyatra huk játéka, pedig régen azért voltak ötletei
hallucinate voidrays my son
Member
Gold: 794.44
Jan 10 2013 10:02am
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 16:37)
most aztán kurvára megijedtem egyébként, gondoltam, hogy kibassza a biztosítékot, ha eléd rakom, hogy egy kibaszott noob vagy, és ne akard már nekem megmagyarázni, hogy én csinálom rosszul és nem tudok valamit használni, mert ellenem nem goldosok játszanak akikkel bármit meg lehet csinálni.
igen baszdmeg ne akard már gold ligából megmagyarázni, hogy mi van, ne bántson már ennyire, hogy faszságokat beszélsz és még neked kéne, hogy feljebb álljon?
menj a picsába :D
leszarom ha nem gold ligás vagy egyébként, mielőtt még ez lenne a téma a következő postban.

idra nagyon régen sírt már:c

tudod nem az a gaz amit most irtal, hanem ugy osszessegebe. minden masodik post a tied mert azt hiszed te mindenhez ertesz, es ha nincs igazad akkor meg itt vergodsz hogy rohadjon meg mindenki mas, neked akkor is igazad van. irtam mar hogy leszarom legyen igazad en noob vagyok ugy is te meg kibaszott pro. az meg hogy gold ligas vagyok az nem izgat mivel nem egyenesen aranyos azzal a jatekmennyiseggel amit te az elmult ket evbe jatszottal, es nehogy itt nekem megnezd hogy hany ladder gamem van, mert akkor tenyleg leszedem a postblockert.
Member
Gold: 6,075.00
Jan 10 2013 10:04am
Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 17:02)
tudod nem az a gaz amit most irtal, hanem ugy osszessegebe. minden masodik post a tied mert azt hiszed te mindenhez ertesz, es ha nincs igazad akkor meg itt vergodsz hogy rohadjon meg mindenki mas, neked akkor is igazad van. irtam mar hogy leszarom legyen igazad en noob vagyok ugy is te meg kibaszott pro. az meg hogy gold ligas vagyok az nem izgat mivel nem egyenesen aranyos azzal a jatekmennyiseggel amit te az elmult ket evbe jatszottal, es nehogy itt nekem megnezd hogy hany ladder gamem van, mert akkor tenyleg leszedem a postblockert.

ez tényleg true,de ezzel együtt kell élni :D
Member
Jan 10 2013 10:29am

minden masodik post az enyem, igen, en vagyok a legaktivabb, sad story.
ertek mindenhez, a jatekon belul? igen, jobban mint a tobbseg.
igen, vergodom, nyilvan, nem valaszolok, es vitatkozom, ez egy forum, errol szol, ha nem tetszik akkor el lehet menni.
es nyilvan igen, az a napi 3 jatek amit az elmult ket evben jatszottam :D
Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 14:37)
verjed csak a melled mert pro vagy
neked azert nem jo a widowmine mert nem tudod hasznalni, de kurva op

most sem en kezdtem el a szemelyeskedest, meg akkor mar elemeznem a postodat is annyiban, hogy az mar eleve baszurd, hogy meg akarod nekem magyarazni, hogy akikkel te jatszol, es megvernek mass widowmineval vagy a faszom nyilvan jobb jatekosok goldban mint en mastersben, es nem veletlenul a te szerkezetedben van a hiba, es hogy ez milyen op egy dolog.
igen, valaszoltam ra, es elkezdtel vergodni amikor elovettem az utokartyat a temaban, sad story.
Member
Gold: 794.44
Jan 10 2013 12:38pm
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 17:29)
igen, vergodom, nyilvan, nem valaszolok, es vitatkozom, ez egy forum, errol szol, ha nem tetszik akkor el lehet menni.

most sem en kezdtem el a szemelyeskedest, meg akkor mar elemeznem a postodat is annyiban, hogy az mar eleve baszurd, hogy meg akarod nekem magyarazni, hogy akikkel te jatszol, es megvernek mass widowmineval vagy a faszom nyilvan jobb jatekosok goldban mint en mastersben, es nem veletlenul a te szerkezetedben van a hiba, es hogy ez milyen op egy dolog.
igen, valaszoltam ra, es elkezdtel vergodni amikor elovettem az utokartyat a temaban, sad story.

neked van igazad -.-
Member
Gold: 0.00
Jan 10 2013 12:44pm
Quote (kusziyoker @ Jan 10 2013 07:38pm)
neked van igazad -.-

ez egy puding valasz volt, legszivesebben reportolnam, pedig biztam benne mikor meglattam h itt vagy h lesznek meg izgalmak :(
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 10 2013 12:44pm
és még a detector is eltűnt core-ról mióta legutóbb játszottam

le sad face

nekemjön stealth unittal, "wáháhá ott a core", nyomnám a gombot, aha :P

This post was edited by Anarkin on Jan 10 2013 12:44pm
Member
Gold: 5.17
Jan 10 2013 02:49pm

folytassátok :) így valszám vizsga után geci jól esik

This post was edited by lMaD on Jan 10 2013 02:50pm
Member
Gold: 33,265.80
Jan 10 2013 03:53pm
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 18:29)

alabecsulod magad
Member
Jan 10 2013 03:54pm
Quote (josheide @ 10 Jan 2013 22:53)
alabecsulod magad

atlagold le a jatekaim szamat
az egy dolog, hogy mostanaban tobbet jatszom egyhuzamban, mert fejlodni akarok, de ez legyen inkabb az elmult ket honap kb.
4,031/nap ejj.

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 10 2013 03:56pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1173417351736173717382724Next
Add Reply New Topic New Poll