Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 17:02)
tudod nem az a gaz amit most irtal, hanem ugy osszessegebe. minden masodik post a tied mert azt hiszed te mindenhez ertesz, es ha nincs igazad akkor meg itt vergodsz hogy rohadjon meg mindenki mas, neked akkor is igazad van. irtam mar hogy leszarom legyen igazad en noob vagyok ugy is te meg kibaszott pro. az meg hogy gold ligas vagyok az nem izgat mivel nem egyenesen aranyos azzal a jatekmennyiseggel amit te az elmult ket evbe jatszottal, es nehogy itt nekem megnezd hogy hany ladder gamem van, mert akkor tenyleg leszedem a postblockert.
Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 17:02)
tudod nem az a gaz amit most irtal, hanem ugy osszessegebe. minden masodik post a tied mert azt hiszed te mindenhez ertesz, es ha nincs igazad akkor meg itt vergodsz hogy rohadjon meg mindenki mas, neked akkor is igazad van. irtam mar hogy leszarom legyen igazad en noob vagyok ugy is te meg kibaszott pro. az meg hogy gold ligas vagyok az nem izgat mivel nem egyenesen aranyos azzal a jatekmennyiseggel amit te az elmult ket evbe jatszottal, es nehogy itt nekem megnezd hogy hany ladder gamem van, mert akkor tenyleg leszedem a postblockert.
minden masodik post az enyem, igen, en vagyok a legaktivabb, sad story.
ertek mindenhez, a jatekon belul? igen, jobban mint a tobbseg.
igen, vergodom, nyilvan, nem valaszolok, es vitatkozom, ez egy forum, errol szol, ha nem tetszik akkor el lehet menni.
es nyilvan igen, az a napi 3 jatek amit az elmult ket evben jatszottam

Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 14:37)
verjed csak a melled mert pro vagy
neked azert nem jo a widowmine mert nem tudod hasznalni, de kurva op
most sem en kezdtem el a szemelyeskedest, meg akkor mar elemeznem a postodat is annyiban, hogy az mar eleve baszurd, hogy meg akarod nekem magyarazni, hogy akikkel te jatszol, es megvernek mass widowmineval vagy a faszom nyilvan jobb jatekosok goldban mint en mastersben, es nem veletlenul a te szerkezetedben van a hiba, es hogy ez milyen op egy dolog.
igen, valaszoltam ra, es elkezdtel vergodni amikor elovettem az utokartyat a temaban, sad story.