Quote (Vismajor @ 2 May 2013 00:29)
igne,e z a tipikus mindenki hülye, de asját gyerekme nem
azt tulzásnak rézem h tiz körömmel, de valóban próbáltma értelmet találni és valós kritériumokat találni elé, hogy védhessem
de ez a 2. félév, és guyanaz változott,e gy szar az egész, és úgy rézem, hogha végeznék 3 év múlva, akkor ugyanúgy álnék mint most, hogy azt se tudom giazán, mit tanulok egyáltalán, nemhog,y hogy mire jó ez
és az összes tantárgy envetséges,e gyedül a gminasztiktá védtem meg, hogy az hangizik a legviccesebbnek, közbe ahhoz tényleg kell egy fizikai erőnlét h telejsiteni tudd, és tanulni is kell dögivel
de a többi tantárgy valóbbi teljesitette a MUHAUAHUAHUAHHA kategóriát, úgy lett 4 egészes átlagom h elős em vettem a köynvet
és tőlem fura halani, de én valahogy olyan elvárásokkal érkeztem az egyetemre, hogy végre rákéynszerítenek a tanulásra, a figyelkésre, a szorgalomra
és kurvára nem
ahogy mondod, elvan tervezv eminden, utána néztme, tantárgylista, etc, nagyon komoplyan kitúztem magam elé(és még józanul)
én úgy vagyok 4-es átlaggal hogy (szó szerint) 2 hónapig szét tanulom a seggemet vizsgaidőszak előtt

azt' mikor meghallottam hogy a hülyegyerek 2.2-re megkapta az állami átsorolást majdnem elkékültem