Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 15:51)
HerO csak masodik ~~
jolvan ghost akkor legyen igazad es en vagyok a noob, ha nem ilyen idegesito bekepzelt stilusba adnad elo a dolgaidat meg egyet is ertenek, szerencse hogy Fej kibekkelte a multkori talalkozot mert ha eljottel volna es ilyen magaslorol beszeltel volna, tuti lebaszok egyet.. de no offense
most aztán kurvára megijedtem egyébként, gondoltam, hogy kibassza a biztosítékot, ha eléd rakom, hogy egy kibaszott noob vagy, és ne akard már nekem megmagyarázni, hogy én csinálom rosszul és nem tudok valamit használni, mert ellenem nem goldosok játszanak akikkel bármit meg lehet csinálni.
igen baszdmeg ne akard már gold ligából megmagyarázni, hogy mi van, ne bántson már ennyire, hogy faszságokat beszélsz és még neked kéne, hogy feljebb álljon?
menj a picsába

leszarom ha nem gold ligás vagy egyébként, mielőtt még ez lenne a téma a következő postban.
Quote (SaRGe77 @ 10 Jan 2013 16:34)
Jah Mana elég ügyes meg Naniwa is, de naniwa egy fogyatékos nyomorék aki majdnem annyit rinyál mint idra. Hukról még annyit, hogy elég rendszeresen volt koreai gm (most is minden esélye megvan rá azt mondják) szóval ennyit arról, hogy milyen jó nagy szar. Ja és, hogy ne legyen keveredés: még mindig a nem koreai játékosok közül az egyik legjob.
idra nagyon régen sírt már:c
This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 10 2013 09:47am