Quote (CyberPunk666 @ 1 May 2013 23:22)
Érdekes. Engem vonzanak az ilyen felfoghatatlan faszságok

ez a perverzióm ^^
Te 6 vagy 8 féléves verziót csinálsz amúgy?
Jah meg azt akartam kérdezni, hogy nálatok az alacsony szintű programozás, hw közeli dolgok mennyire kerülnek képbe? Van valami ilyen irányú szakosodás, vagy ehhez mindenképpen mérnökinfóra kell menni?
Nálunk annyira nem volt kemény (sajnos

), de én legalább emlékszem rá... keveslem is a matekot amit tanultunk.
6, ezért is kezdek kicsit belehülyülni, lehet lassítok és 6 helyett 7 lesz vagy valami
de még 2 ilyen félévet mint ez nem csinálok végig estin, az biztos
1 félév.: heti 2 nap
2-3.: heti 3 nap
most heti 4 napot töltök bent, pedig tanterv szerint haladok és így is kétszer két órám üti egymást
kocsagok jól kitalálták
kérdés mi az alacsonyszint.. számrendszendszerek meg proci one'o'one ismeretében szerintem elég "hw-közeli" alapból az egész, és tekintve hogy én ezeket tudtam előtte is, nem tudnám megmondani mit tud az aki itt tanulja meg (gyakorlati infókra nem nagyon figyelek, minden órán dolgozom xd)
//e de hogy mi az az áram, watt, amper, feszültség, fogalmam sincs, és nem is lesz
van fordítóprogramok, ahol cpp-vel, regexekkel (formális nyelvekkel, veremautomatákkal) 4 beadandó keretében fordítóprogramban csúcsosodunk ki, ami assemblyre fordít, kb ez a legalacsonyabb atm
pl ebből már tudunk assembly-t csinálni, kiköp minden félét, mint hogy int-et nem szorzunk bool-al (itt nincs ilyen hiba), stb:
** ez egy megjegyzes
PROGRAM oszto
VALTOZOK:
EGESZ a
EGESZ i
EGESZ oszto
LOGIKAI vanoszto
UTASITASOK:
BE: a
vanoszto := HAMIS
i := 2
CIKLUS AMIG NEM vanoszto ES i - 1 < a / 2
HA a % i = 0 AKKOR
vanoszto := IGAZ
oszto := i
HA_VEGE
i := i+1
CIKLUS_VEGE
HA vanoszto AKKOR
KI: vanoszto
KI: oszto
KULONBEN
KI: vanoszto
HA_VEGE
PROGRAM_VEGE
szakosodásból (MSC) én tervezést, kivitelezést, projectek, ilyen kulcsszavasat akarok (ha akarok)
de van ilyen robotikás cucc is ahogy láttam
This post was edited by Anarkin on May 1 2013 03:44pm