d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1173117321733173417352724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 794.44
Jan 10 2013 06:56am
Quote (Edem @ 10 Jan 2013 13:06)
nem is kell toss upgrade hotsra,csak vegyék ki a kibaszott vikinget :D :D :D

nem tudom nezed e meg HerO-t? de a mai nap kapott mar ki? :D szerintem nem
Member
Gold: 80.00
Jan 10 2013 06:59am
Quote (Anarkin @ 10 Jan 2013 10:51)
máris április 1 van, vagy mi ez a reaper / tank dolog :D

The Vortex ability has been removed from the game.

wat ?_?

Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 11:10)
hat en is most olvasom, ha kiveszik a vortexet akkor op zerg late game... /igaz hogy beta, de akkor is

a vortexet már hónapok óta kivették gyakorlatilag (újra designelték és annyit csinált, hogy 1 unitot megölt aztán csá), egyrészt egy idióta szerencse faktor volt a játékban, és mostmár tényleg semmi szükség rá, 2-3 tempest tökéletes válasz a broodlordokra pvz lategame.
Quote (Anarkin @ 10 Jan 2013 11:26)
hát nem ártana

mert mit kaptunk mi brotossok ami földi cucc? jah hogy semmit :D

nem mondom hogy szar, mert zealot alapból bestest unit, meg fast expet be lehet védeni core-al mint állat, etc, de akkor is

legalább 1 unitot :( mondjuk 24/7 sentry hallu scout se rossz, de akkor is.. ezek nem ilyen no-siege kategóriás dolgok

protoss sír, hogy nem kaptak semmit?
akkor most sorold fel mit kapott a terran, kezdem én
widowmine
...?

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 10 2013 07:00am
Member
Gold: 0.00
Jan 10 2013 07:00am
huk code s-ben, hero meg kiesett, neha meg kell kerdojeleznem, h ez a jatek tenyleg a skillen mulik, vagy csak a vak szerencsen

mindenestre remelem huk annyira kikap h feladja a palyafutasat, egy idegesito buzgomocsing azaz ember

/e: ezt is megertuk, levinek van egy postja sc topicban amivel tokeletesen egyettertek :D

/e2: ja megsem mert kozben editelt

This post was edited by Fej on Jan 10 2013 07:04am
Member
Gold: 411.00
Jan 10 2013 07:03am
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 13:59)
a vortexet már hónapok óta kivették gyakorlatilag (újra designelték és annyit csinált, hogy 1 unitot megölt aztán csá), egyrészt egy idióta szerencse faktor volt a játékban, és mostmár tényleg semmi szükség rá, 2-3 tempest tökéletes válasz a broodlordokra pvz lategame.

widowmine
...?

free siege tech, mech/air upgrade, medivac buff, hellion redesign
XD!
Member
Jan 10 2013 07:09am
Quote (SummertimeClothes @ 10 Jan 2013 14:03)
x, mech/air upgrade, medivac buff, hellion redesign
XD!

free siege tech - egyetlen haszna igazából az, hogy elkúrja a tvt-t, fasza, nagyon fasza
medivac buffot kivették
hellion redesign meg továbbra sem jelent megoldást semmire sajnos, bár mostmár végülis legalább zerglingek nem eszik meg a hellionokat XDDDDD
az armor upgradek összevonása kb az egyetlen aminek haszna van perpillanat, elég nyomorékság volt, hogy a terrannak több upgradeje volt mint a többi fajnak.
Member
Gold: 794.44
Jan 10 2013 07:14am
Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 13:59)

widowmine
...?

nem sirok hogy nem kap semmit, az van hogy elvesznek..

hat nem tudom zerg ellen az a medi turbo is durva, mire odaernek a festorok vagy akar a lingek is mar reg a sajat bazisan van a terran. widowmine meg kb mindent felulmul. meglatod odaersz az egy dolog, de mikor mar furodik bele a foldbe akkor mar nem lehet tamadni, pedik a unit99%a kinnt van ez pl nagyon gaz. masreszt meg ha nincs ott egy lord vagy observer vagy cannon , spore akkor mar vege mert egy raketaval az osszes workered oda, plusz meg ha odakuldtad a lingeket sentyket akkor azok is. 1unit vs 20 vorker ugyanmar.... plusz meg ha helionok is jonnek akkor vege... en ezert nem jatszok mar zerggel hotsba

ja a tempest jo ellene, ebben igazad van, meg meg kell szoknom hogy a hotsba mas a felallas. amugy nekem a broodlordokkal semmi gondom, csak mikor van belole 10 annyi kis faszomat lo hogy nem tudok kozel jutni max blinkkel :D

Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 14:09)
free siege tech - egyetlen haszna igazából az, hogy elkúrja a tvt-t, fasza, nagyon fasza
medivac buffot kivették
hellion redesign meg továbbra sem jelent megoldást semmire sajnos, bár mostmár végülis legalább zerglingek nem eszik meg a hellionokat XDDDDD
az armor upgradek összevonása kb az egyetlen aminek haszna van perpillanat, elég nyomorékság volt, hogy a terrannak több upgradeje volt mint a többi fajnak.

mar nem azert de ki nem fossa le a tvt-t

de meg is nezekm a terrant hotsba, mert ezekre kivancsi vagyok

This post was edited by kusziyoker on Jan 10 2013 07:16am
Member
Gold: 411.00
Jan 10 2013 07:16am
Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 14:14)

hat nem tudom zerg ellen az a medi turbo is durva, mire odaernek a festorok vagy akar a lingek is mar reg a sajat bazisan van a terran. widowmine meg kb mindent felulmul. meglatod odaersz az egy dolog, de mikor mar furodik bele a foldbe akkor mar nem lehet tamadni, pedik a unit99%a kinnt van ez pl nagyon gaz. masreszt meg ha nincs ott egy lord vagy observer vagy cannon , spore akkor mar vege mert egy raketaval az osszes workered oda, plusz meg ha odakuldtad a lingeket sentyket akkor azok is. 1unit vs 20 vorker ugyanmar.... plusz meg ha helionok is jonnek akkor vege... en ezert nem jatszok mar zerggel hotsba

ja a tempest jo ellene, ebben igazad van, meg meg kell szoknom hogy a hotsba mas a felallas. amugy nekem a broodlordokkal semmi gondom, csak mikor van belole 10 annyi kis faszomat lo hogy nem tudok kozel jutni max blinkkel :D

>lefosni messze a legjobb mirror matchupot es az egyik legjobb matchupot in general
lel
Member
Jan 10 2013 07:23am
Quote (kusziyoker @ 10 Jan 2013 14:14)

de meg is nezekm a terrant hotsba, mert ezekre kivancsi vagyok

nem kell kozeljutni a tempesttel, broodling takaritasra meg ott van a colossus.
egyebkent a widowmine kurvara nem jo amugy semmire azon kivul, hogy early allineket azzal fogjon a terran.
meg egyebkent sem ertem miert fem ligakra kene/kell balanceolni a jatekot

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 10 2013 07:25am
Member
Gold: 0.00
Jan 10 2013 07:26am
Quote (SummertimeClothes @ Jan 10 2013 02:16pm)
>lefosni messze a legjobb mirror matchupot es az egyik legjobb matchupot in generallel

wat

az hogy beturreteli magát mind2 és várnak tényleg kurva izgalmas :D

zvz-ben egy miss click és csácsá, + folyamat pörgös, sztem magasan az a legjobb

pvp meg kő-papír-olló

This post was edited by Fej on Jan 10 2013 07:27am
Member
Jan 10 2013 07:26am
Quote (Fej @ 10 Jan 2013 14:26)
wat

ilyen tvt azert utoljara a betaban volt
egyebkent meg sokszor intenzivebb mint barmelyik masik matchup.
neha amikor mech vs mech van es beakad az agresszio mert ugy alakul a jatek akkor van egy kis passziv szakasz, de az is csak addig amig kijon a skyterran.
Quote (Fej @ 10 Jan 2013 14:26)
wat

zvz-ben egy miss click és csácsá, + folyamat pörgös, sztem magasan az a legjobb

pvp meg kő-papír-olló

pvp egyebkent kurvara nem ko papir ollo, micro, meg nyilvan nem a legolcsobb fragile allint kell csinalni, mert akkor persze, hogy jon a build order win, aztan lehet sirni.
a zvz meg hányás szerintem miután kilépett a játék a zlingbling szakaszból (már nézői szempontból)
minden taknyos a fungaltol :c
Quote (Fej @ 10 Jan 2013 14:00)
huk code s-ben, hero meg kiesett, neha meg kell kerdojeleznem, h ez a jatek tenyleg a skillen mulik, vagy csak a vak szerencsen

mindenestre remelem huk annyira kikap h feladja a palyafutasat, egy idegesito buzgomocsing azaz ember

/e: ezt is megertuk, levinek van egy postja sc topicban amivel tokeletesen egyettertek :D

/e2: ja megsem mert kozben editelt

mi bajod hukkal? :o

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 10 2013 07:37am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1173117321733173417352724Next
Add Reply New Topic New Poll