Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 13:59)
a vortexet már hónapok óta kivették gyakorlatilag (újra designelték és annyit csinált, hogy 1 unitot megölt aztán csá), egyrészt egy idióta szerencse faktor volt a játékban, és mostmár tényleg semmi szükség rá, 2-3 tempest tökéletes válasz a broodlordokra pvz lategame.
protoss sír, hogy nem kaptak semmit?
akkor most sorold fel mit kapott a terran, kezdem én
widowmine
...?
nem sirok hogy nem kap semmit, az van hogy elvesznek..
hat nem tudom zerg ellen az a medi turbo is durva, mire odaernek a festorok vagy akar a lingek is mar reg a sajat bazisan van a terran. widowmine meg kb mindent felulmul. meglatod odaersz az egy dolog, de mikor mar furodik bele a foldbe akkor mar nem lehet tamadni, pedik a unit99%a kinnt van ez pl nagyon gaz. masreszt meg ha nincs ott egy lord vagy observer vagy cannon , spore akkor mar vege mert egy raketaval az osszes workered oda, plusz meg ha odakuldtad a lingeket sentyket akkor azok is. 1unit vs 20 vorker ugyanmar.... plusz meg ha helionok is jonnek akkor vege... en ezert nem jatszok mar zerggel hotsba
ja a tempest jo ellene, ebben igazad van, meg meg kell szoknom hogy a hotsba mas a felallas. amugy nekem a broodlordokkal semmi gondom, csak mikor van belole 10 annyi kis faszomat lo hogy nem tudok kozel jutni max blinkkel

Quote (Cpt_Ghost @ 10 Jan 2013 14:09)
free siege tech - egyetlen haszna igazából az, hogy elkúrja a tvt-t, fasza, nagyon fasza
medivac buffot kivették
hellion redesign meg továbbra sem jelent megoldást semmire sajnos, bár mostmár végülis legalább zerglingek nem eszik meg a hellionokat XDDDDD
az armor upgradek összevonása kb az egyetlen aminek haszna van perpillanat, elég nyomorékság volt, hogy a terrannak több upgradeje volt mint a többi fajnak.
mar nem azert de ki nem fossa le a tvt-t
de meg is nezekm a terrant hotsba, mert ezekre kivancsi vagyok
This post was edited by kusziyoker on Jan 10 2013 07:16am