jah és hozzátenném, hogy ez a dolog most is jelen van, tehát nem is arról van szó, hogy most nincs és lennie kéne, hanem az a gond, hogy akkor koncentrálódna és felerősödne. Aki akar az most is nyugodtan be tud szívni, de viselkedik és nem fújja a füstöt a képedbe a buszmegállóban.
Aki normálisan és kulturáltan csinálja, az most is büntetlenül meg tudja tenni, a megfelelő viselkedés mellett (nem vezet autót, nem kényszerít másokat a passzív füvezésre stb...)
Quote (josheide @ 26 Apr 2013 13:33)
Szerintem az egymillio alkoholista orszaganak jot tenne ez a valtozas. Egyreszt a fuvet teljes mertekben hazai termesztokkel elo lehetne allitani, mig az alkohol nagyresze import, tehat minden bevetel itthon maradna belole. Valoszinuleg hatalmas mennyisegu ado befolyna belole, ami most a bunozok es SNoopDog zsebebe vandorol. Ezzel is konnyitenenk a rendorsegen. A turistak meg jofele bonusz - ha kivesznek egy hotelt, ha fogyasztanak ez mar mind mind kurvajo a gazdasagnak.
Es tenyleg ahogy a cikk amit linkeltem is leirja a fuvel kapcsolatos halalesetek evente vilagszinten is 0hoz kozelitenek mig az alkohol:
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) statisztikái szerint az alkohol évente több mint 2,5 millió embert öl meg a világon, több áldozatot szed, mint az AIDS, a malária vagy a tbc.
Szoval erdemes lenne ezen elgondolkozni.
Nem erről a részéről beszélek. A dolog nem jelentene problémát, ha máshol is legalizálnák és engem sem zavarna. Nekem azzal lenne bajom, ha csak itt lenne legális. Nagyon nagy különbség!
Bár azért a szabályokat jobban be kéne tartatni, mert még mindig sokan dohányoznak a buszmegállóban büntetlenül..
This post was edited by CyberPunk666 on Apr 26 2013 05:37am