Quote (Fanka @ 3 Feb 2011 18:54)
az még a bétában volt, és nem vagyok benne biztos, de azt hiszem csak akkor indul el, ha a legujabb verziora frissitem
van 1.2-es törés is, erdeimezeinek köszönhetöen, töle idézek
"Egy megoldás ami nekem működött, miután szerencsétlenül az online updater 1.2-es verzióig frissítette a játékot...
Először én is ezzel a razor-os crack-kel próbálkoztam a leírás szerint, de valószínűleg ez már az 1.2-es verziónál kevés az üdvösséghez így kicsit utánakerestem a jó öreg google segítségével és a következőt találtam:
netload.in/dateiOLrnc3gVsZ/cs2120.7z.htm
A kitömörítéshez szükséges kód: cocaine
A crack használata egyszerű:
- A Backup.cmd file-t bemásolod a játék könyvtárába és futtatod
Ekkor biztonsági másolatot készít azokról a file-okról amiket a következő lépésben majd felülírunk a jól ismert módon. (készít egy backup nevű könyvtárat és oda másolja ki azokat)
- Ezután elegánsan már csak a crack mappa tartalmával felülírjuk a játék mappájában található magfelelelő file-okat
- Voila
Ismétlem, nekem a rozor-os crack használata után volt csak lehetőségem kipróbálni mert nem akartam újratelepíteni ha nem muszáj... és ahogy a mellékel ábra mutatja nem muszáj
Legalábbis nekem működött. A játék nem úgy indult mint a hercehurca előtt hanem kapásból egy olyan képernyő jelent meg, ahol látszólag már be voltam jelentkezve így rögtön lehetett indítani az egyszemélyes küldetéseket. A mentések is működnek, szóval elvileg minden OK, de még csak 2 órát játszottam mert már nagyon korán van így még tesztelni kell
Azt pl. nem tudom hogy hogyan lehet elindítani a skirmish módot, de majd rájövök ha lehetséges és akkor leírom.
Remélem segít ez valakinek aki szintén kűzd.
Utoljára módosítva erdeimezei által 2011-01-20 14:59:38-kor"
noez