Quote (DontCryPlz @ Oct 29 2009 12:42pm)
más is ezt csinalja...
ez aztán az érv komolyan ...
Quote (w00d00 @ Oct 29 2009 12:50pm)
Hát igen basszameg .nézd meg a topik címét.FILMAJÁNLÓ

ezek szerint neked azt jelenti, hogy ha elfogyott a spam topik akkor ide is belökök egy olyan postot aminek semmiköze nincs a témához.
Most nem azért de annak semmi értelme sincs, hogy unatkozol és itt vered a nyálad mások hozzászólására.Ha kinyitnád azt a szaros szemed észre venéd , hogy nem csak én írok ide egszerűen film címeket.
Ha már a topic címét képes voltál elolvasni akkor talán az első postba is érdemes belekukkantani (ha már agyilag nem jutottál el arra a szintre, hogy a filmajánlás alatt nem csak a filmcím odahányását értjük) ott ugyanis szóba került a véleményformálás igénye is. De ha hozzátoldod, hogy "kurva jó vígjáték" akkor egy szót sem szóltam volna, de ettől az igénytelenségtől a falra mászom.
De megfogalmazom a problémámat úgy, hogy a te szemszögöből is világossá váljon. Benézel a topicba és az utolsó "ajánló" az alábbi:
"dirty dancing
Mátrix I
Kill Bill II.
A vas"
Hát tényleg megérte postolni/elolvasni... Vitára ösztönző vélemény.
Quote (w00d00 @ Oct 29 2009 01:52pm)
Ne törödj ilyen agyhalott kockákal.
Amióta Jspzek ~10. postom ezen a sz.r Hunsubon.Valaki ide ír valamit vagy kérdez és már ugatnak is a kutyák. Tisztelet a kivételnek, neveket nem sorolok.
agyhalott kockák vagyunk, de te képtelen vagy két értelmes mondatot kiböfögni

RAGE. Ráadásul annyira buzilassú ez a gép, hogy órák óta próbálkozom a post megírásával, mert mindig lefagy. Majd legközelebb ajánlok filmet, de így legalább lehet ujjal mutogatni rám, hogy bezzeg én még azt sem tettem meg.