Én nem mondom hogy a d2 jobb játék volt mint ez meg vitatkozok channelekről, baalrunokról mitudomén. Teljesen elfogulaltanul állok a d2hoz és azért bele is öltem kb ezer órát(ami anihoz képest nem sok de átlagnak szerintem megfelel)
Én csak a saját véleményemet tudom megosztani :Nem köt le. És a d2 meg lekötött, hosszú, hosszú éveken át. Most a d3at akkor veszem elő ha semmi más nincs, akkoriban meg akkor volt bármi más ha bannoltak d2ből baalrunok miatt. Úgy, hogy sosem pvpztem.
De ment a baalrun, az mf, az érzés, hogy egyre jobb és jobb a karim, hogy hosszú órákat beleölök amit találok azt jspn eltudom adni az fgből meg veszek egy hotot wizzy helyett etc. A baalchannelek a statok az /f m írkálások etc. Engem konkrétan a mai napig felbasz a whisper rendszer d3ban néha fogalmam sincs milyen logika alapján írkál vissza az embernek ha entert nyomok vagy R-t v mi a tököm nem is tudom. A teljesen eltérő játékstílusok, én minden karival élveztem játszani(kivéve eledrut) mindegyiknek meg volt a varázsa, itt meg..
Pedig nagyon vártam én is. És igen azt se zárom ki h azóta az én értékrendem is változott meg etc, nem is mondom a d3ra hogy szar játék hiszen rengetegen tolják vele, de nekem nagyon félre sikerült sajnos