Quote (Flutter @ 31 Mar 2014 16:13)
hat nekem ez a koncepcio nagyon bassza a csorom
ha varazsolok egy meteort mondjuk ne azert sebezzen mar gecinagyot mert van egy 8kezes 600 kilos skornom ami 4000et sebez hanem mert felvettem a kibaszott op zold sityakomat amitol nem csak ocsmanyabb de okosabb is lettem
weapon dam felmunka, a kulonbozo ele dmg-eknek semmi effektje nincs csak a coldnak
crit 8 eve benne van minden jatekban kb (d2-ben is benne volt csak cc helyett mar van cd is), a tobbi meg 15 eve
de komolyan, annyi fantazia sincs ebben a jatekban mint egy gazdalkodj okosanban
fogalmam nincs, honnan veszed ezeket az informaciokat
ele dmg-knek d2ben se volt effektje (vagy most mar poeval hasonlitod a d3at? mindegy, csak valamiben szarabb legyen barminel, gondolom), de kulonben se arrol beszeltem, hanem arrol, hogy a damodat novelheted +elem skill dam (meg phys dam) affixokkal is, amik szinten jopar slotos gearen lehetnek
crit nem tudom, hol volt d2ben, max amazonnak skillbol, gearen meg semmi
avg damot rohadtul leszarta mindenki, kb csak griefen meg exileon szamitott
de kulonbenis a toughnesst kifogasoltad, en meg azt fejtettem ki, hogy tobb defenziv stat van d3ban, mint d2ben (olyanra gondolok, amit barki stackelhet, nem ilyen "lol mar d2ben is volt dodge, amazon tudott szerezni egy passziv skillel" jellegu dolgokra), neked csak az a bajod, hogy kiszamol neked a jatek egy hozzavetoleges EHP erteket, esakkor maris fude egyszeru a jatek
Quote (Flutter @ 31 Mar 2014 16:34)
en azt ertem hogy van akiknek eleg az esz nelkuli gyilkolaszas es hogy geciszepen robbannak szet a dobozok
de azert ne hasonlitsuk mar a d2-hoz a jatekot amikor teljesen mas a 2 (es az egesz ebbol indult ki, mert sokak szerint ez ugyan az mint a d2 trade nelkul)
ott azert kicsit gondolkozni kellett legalabb, volt kovetkezmenye ha felreskilleztel/elkurtad a statokat, volt pvp, jobb volt a community, volt trade etc...
meg anno a d2 tudott ujat nyujtani, d3 meg kb csak az araval emelkedik ki a tobbi jatek kozul
volt, felhuzott neked a haverod egy masik karit lvl80ra 1 ora alatt
lvl90+ karit meg senki nem skillezett felre
meg nagyjabol ertem is az erveidet, de egyszeruen nem birom felfogni, hogy lehet ennyire lenezni d3at, hogy nem gyozod szajkozni, hogy nehogy ossze merje hasonlitani barki is a d2vel
szerintem semmivel nem volt komplexebb jatek az se, de szerintem hanyagolom is ezt a vitat, mert sok ertelmet nem latom (nem az a bajom, hogy te vagy makacs, te se tudnal szerintem engem meggyozni, hogy a d2 sokkal jobb jatek lett volna, hiaba imadtam)