szóval az a 2 nap nap az inkább this, hogy actually "végigvigyük".. és akkor még mindig ott tartunk hogy a rare packok lazán fejberugnak -- előbb pl. a3 runoltunk, és már egész jó volt, de kb. még mindig úgy érzem hogy 4x erősebb akarok lenni
http://i381.photobucket.com/albums/oo251/Anarkin24/Screenshot226.jpgmax. level az mindegy, 2 napig nem játszom ugyanazokkal a skillekkel, még ennyi idő után sem -- act és idegállapot függő
Quote (estamas @ 13 Jun 2012 11:54)
Én Infernoig érzem azt, hogy jó a balance, mert Hell Diát még saját magam talált cuccokkal nyomtam le, AH-ba be se kellett néznem. Viszont Inf Act1-ben már olyan érzése van az embernek, hogy vagy elkezd tőzsdézni vagy visszamegy hellre cuccot farmolni, mert kb. 2x stat kell mindenből, hogy ugyanolyan minőségben tudjon haladni, mint hellen. Act2-re megint ugyanezt kell csinálni és így tovább. Ez egy átlag játékos kedvét teljesen elveszi, akinek nincs ideje napi 8-10 órát gamelni, farmolni stb. Skillből nem lehet haladni, csak akkor ha szarrá stackolod magadat. Ez megakasztja a játékmenetet és monotonná teszi = hosszú távon sokan feladják/abbahagyják.
Szerintem.
akkor viszont no offense, de menj tetrisezni
ez a game mindig is arról szólt hogy gyűjtögessünk (lassan vagy gyorsan, rohadtul mindegy) és újrajátszuk
d2-ben nem volt meg a nehézség, itt megvan (hozzátenném, 3 hete sírtam a1 miatt, 2 hete sírtam a2 hogy lehetetlen, most sírok a3 miatt, 3 hónap és kivégezzük ezt a gamet is "kihívás" tekintetében)