Quote (sylke @ 7 Jan 2014 00:52)
szerintem ott problémák vannak, ahol ha nem kezdö handben akkor elsö huzásra a legnagyobb manás szart kapom meg
és ez nem csak néha, sima rankeden ha van nálam malygos, akkor 99%ban nálam van már az elsö kör után
az meg a másik, hogy ha 2 van mondjuk mittomén, flamestrikebol, akkor ha kiikszelem tuti hogy azt kapom vissza, és utána még az elsö körben kihuzom mellé a másikat
és akkor ott állok 2 4-5 manás döggel, meg 2 flamestrikeal, a pala meg rakosgatja le a szarjait és már a 4. körben halott vagyok mer 1 kurva miniont nem tudok kijásztani
arra mondjuk én is kíváncsi vagyok, h h megy a laphúzás... pl. h meghatározzák a 30 lap sorrendjét és megkapod a legfelső 3-4-et vagy folyamatosan randomizálja, h melyiket húzod fel, etc. nekem is voltak már ilyen finomságok, h azért buktam, mert nem tudtam lejátszani semmit
Quote (fahrii @ 7 Jan 2014 00:50)
ilyen erovel a pókeres is sirhatna, ha nem asz parral kezd
egy kartyajateknal ami alapvetoen a szerencsétől fugg nemtom mit kell kiakadni
ja, ez igaz, viszont ott lehet blöffölni, kiszállni, etc. ez meg így kicsit túlságosan a szerencsejátékról szól. bár ha tényleg full random módon megy, akkor meg a vesztett gamet valahol, valamikor "visszakapod"
Quote (zsansaccount @ 7 Jan 2014 00:24)
nevetséges ez a mage... két pyro, -20 élet, de a priest mind controllját meg nerfelik. na mind1, kíváncsi vagyok mennyire tudják balance-olni kiadásig
"mage is my favourite class" - hála a zistennek nem köll gondolkozni
This post was edited by zsansaccount on Jan 6 2014 05:03pm