Quote (Eoghan @ Apr 26 2013 12:02am)
az utolsó két bekezdésen és egy adaton felvontam a szemöldökömet
nem hiszem el, hogy magyarországon a fű-fogyasztók száma 1milla+ fő volna, egyszerűen sokallom
ha ezt azzal magyarázza, hogy van mo-n 1millió olyan ember, aki kipróbálta, azt még elhiszem, de hogy ezeket nem érinti a legalizáció, az is biztos
mintha engem érintene hogy mi van kubu italgyártóval, holott csak egyszer ittam olyat
az utolsó két bekezdésben az E14 ekézése pedig farokság és nem körültekintő a cikk szerzője
az E14 a saját sírját ásta volna meg a konzervatív és fű-ellenes nagy többség előtt, ha kiáll a legalizáció mellett
a fidesz sarokba szorította őket, ahonnan mindenképpen csak vesztesen kerülhettek ki, és a fűpártiak tűntek nyilván a kisebb veszteségnek
btw nincs ellenemre a fű, nem zavarna ha legalizálnák, de az se bánt ha illegális. ha lenne róla népszavazás támogatnám azt, mert nem fáj.
népszavazás útján esélytelen itthon elfogadtatni a fűszívást, kb. egy esélyes utat látok, másolom máshonnan:
" Mo.-i viszonylatban az orvosi kendernél a "deus ex machina" úgyis az lesz, amikor a máshol már hivatalosan müködö medikannabisz-iparág belobbizza magát itt is, jósokpénzzel. Hiszen a gyógyszer-törzskönyveztetéshez elég csupán néhány tucatnyi egészségügyi jogalkotót és szakmai szervezetet megkenni

Kivárjuk..."