d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev11711721731741751650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 207.00
Oct 29 2009 05:42am
Quote (beni @ 29 Oct 2009 11:11)
Most nem azért, de annak rohadtul semmi értelme, hogy ideböfögsz egy filmcímet, zéró kommentárral. Nem azt mondom, hogy szépirodalmi igényességgel megírt filmkritikát/ajánlót várok(unk) de azért mégiscsak mondhatnál róla valamit: stílus, mi fogott meg benne, kinek ajánlod stb. Vagy most azt kell elhinnünk, hogy képtelen vagy egy-két összeszedett mondatot írni róla?

Basszameg.

más is ezt csinalja...
Member
Gold: 0.00
Oct 29 2009 05:50am
Quote (beni @ Oct 29 2009 10:11am)
Most nem azért, de annak rohadtul semmi értelme, hogy ideböfögsz egy filmcímet, zéró kommentárral. Nem azt mondom, hogy szépirodalmi igényességgel megírt filmkritikát/ajánlót várok(unk) de azért mégiscsak mondhatnál róla valamit: stílus, mi fogott meg benne, kinek ajánlod stb. Vagy most azt kell elhinnünk, hogy képtelen vagy egy-két összeszedett mondatot írni róla?

Basszameg.

Hát igen basszameg .nézd meg a topik címét.FILMAJÁNLÓ --> ezek szerint neked azt jelenti, hogy ha elfogyott a spam topik akkor ide is belökök egy olyan postot aminek semmiköze nincs a témához.
Most nem azért de annak semmi értelme sincs, hogy unatkozol és itt vered a nyálad mások hozzászólására.Ha kinyitnád azt a szaros szemed észre venéd , hogy nem csak én írok ide egszerűen film címeket.
Member
Warn: 100%
Oct 29 2009 05:54am
Year One
Banned
Gold: Locked
Oct 29 2009 05:55am
Quote (w00d00 @ Oct 29 2009 12:50pm)
Hát igen basszameg .nézd meg a topik címét.FILMAJÁNLÓ --> ezek szerint neked azt jelenti, hogy ha elfogyott a spam topik akkor ide is belökök egy olyan postot aminek semmiköze nincs a témához.
Most nem azért de annak semmi értelme sincs, hogy unatkozol és itt vered a nyálad mások hozzászólására.Ha kinyitnád azt a szaros szemed észre venéd , hogy nem csak én írok ide egszerűen film címeket.

de engem szeret :hug:
Member
Oct 29 2009 06:11am
Quote (xXmateXx @ 29 Oct 2009 12:55)
de engem szeret :hug:

ez viszont mar igy negativ diszkriminacio :D

na jo h legyen ertelme a postnak:

Képlet/Scifi/Nicolas Cage

eleg jo tudom ajanlani

This post was edited by DontCryPlz on Oct 29 2009 06:13am
Member
Gold: 1,111.11
Oct 29 2009 06:16am
Quote (beni @ Oct 29 2009 12:11pm)

Basszameg.

ne húzd fel magad mert úgy jársz mint én ^^
egyszerűen ez a topic túl magas értelmi szintet vár el a userektől..
Quote (DontCryPlz @ Oct 29 2009 01:42pm)
más is ezt csinalja...

akkor pls ugorj a kutba, biztos csinálja más is
Quote (w00d00 @ Oct 29 2009 01:50pm)

mert annak sok értelme van hogy beböfögsz egy film címet, akkor inkább nézek imdb-t vagy port.hu-t ott legalább tudok valamit olvasni a filmről, de nehéz elolvasni az első postot hogy kb mit várnak el a topicban
Member
Oct 29 2009 06:42am
Quote (kopek66 @ 29 Oct 2009 13:16)
ne húzd fel magad mert úgy jársz mint én ^^
egyszerűen ez a topic túl magas értelmi szintet vár el a userektől..

akkor pls ugorj a kutba, biztos csinálja más is

mert annak sok értelme van hogy beböfögsz egy film címet, akkor inkább nézek imdb-t vagy port.hu-t ott legalább tudok valamit olvasni a filmről, de nehéz elolvasni az első postot hogy kb mit várnak el a topicban

Szituácios játékunk következik:

Tegyuk fel, hogy matematik órán vagy. Egy nem különösebben jó magatartású osztályban, te ülsz a hátsó padban ( legyen ez w00d00 ) beszélgetsz egyik melletted ülő osztálytársaddal normál hangerővel, még az első padban ordibálnak ( ide plz hagy ne irjak nevet/neveket ). A tanár mégis rád szól ( ez esetben Beni ), hogy maradj már csöndbe. Nem lennél kiakadva?

hogy megérsd, érdekes haverodra vagy aki sokat postol subra nemlátnám hogy rászoltál volna, azt baszogatod aki evente 10x es ebbe a topickba szerintem eloszor postolt bármit is.
Member
Oct 29 2009 06:52am
Quote (DontCryPlz @ Oct 29 2009 12:42pm)

Tegyuk fel, hogy matematik órán vagy. Egy nem különösebben jó magatartású osztályban, te ülsz a hátsó padban ( legyen ez w00d00 ) beszélgetsz egyik melletted ülő osztálytársaddal normál hangerővel, még az első padban ordibálnak ( ide plz hagy ne irjak nevet/neveket ). A tanár mégis rád szól ( ez esetben Beni ), hogy maradj már csöndbe. Nem lennél kiakadva?

hogy megérsd, érdekes haverodra vagy aki sokat postol subra nemlátnám hogy rászoltál volna, azt baszogatod aki evente 10x es ebbe a topickba szerintem eloszor postolt bármit is.

Ne törödj ilyen agyhalott kockákal.
Amióta Jspzek ~10. postom ezen a sz.r Hunsubon.Valaki ide ír valamit vagy kérdez és már ugatnak is a kutyák. Tisztelet a kivételnek, neveket nem sorolok.
Member
Gold: 1,111.11
Oct 29 2009 06:53am
Quote (DontCryPlz @ Oct 29 2009 02:42pm)

na megint itt tartunk a másik jobban nem azt csinálja amit nem szabad evvel máris mentességet szerzek én is.
én már leszarom mit csináltok és mit nem, jókat röhögök azon hogyan takaroztok másokkal :D
egyszer probáltam meg ebben a topicban rendet tenni és azok akadtak ki akik miatt csináltam és még én kaptam warnt

ha évente valaki egyszer néz fel valahova akkor legalább a topic első postját olvassa el..
és igen nyilván jobban felbasz olyan aki szököévente néz ide, mint azon aki folyamatosan ezt csinálja

de hát ez van további jó +1et itt (is).
Banned
Gold: Locked
Oct 29 2009 07:07am
Valaki nemtudna nekem adni feliratot fűrész6 hoz ?
Go Back To Magyar Topic List
Prev11711721731741751650Next
Add Reply New Topic New Poll