Quote (bajcli @ Mar 31 2014 02:05pm)
trade szobaknak mondjuk megvolt a varazsa, de egy ido utan leginkabb azt vettem eszre, hogy mindenki szart probal arulni jo dragan, ugyhogy atszoktam en is jspre
azert teny, h elegge mas a ket jatek, de en azt veszem eszre, hogy a legtobb ember azert elegge kemenyen vereti a rozsaszin napszemuveget, ha regi jatekokrol van szo (nem csak d2)
ebben igazad van hogy elfogult a paraszt, de a diablo 3 akkor is egy ostoba jatek imo
mar eleve az hogy a skilleknel semmi nem szamit, csak a fegyvered dps-e szamomra annyira gagyi hogy hihetetlen
ez az uj toughness vagy mi a faszom is szanalmas
regen volt str-int-dex-vita-fcr-fhr-resistek-def-block-skillek-etc
most van toughness life meg damage es kesz
egyszeruen tulsagosan le van butitva a jatek es semmi ujat nem tud nyujtani (ja ok, van crit!!! meg skilleket erosito statok mert hulyen van megcsinalva a rendszer es a skillek fele lofaszt nem er)
az uj craftrendszer lehetett volna jo, de az is annyira egyszeru lett hogy hihetetlen
raadasul 0 risk-el craftol a paraszt, igy valoban nem kell a trade
erre ott van peldaul a poe
azt is mar 6+ eve csinaljak, es tele is van kibaszott jo otletekkel
(egyebkent a kepekbol amit postolgattok az jon le nekem hogy probaljak lemasolni a poe-ban levo endgame contentet. az a kep amit anarkin postolt erosen hajaz a poe mapekre)
szoval nem csak a napszemuveg az oka, egy ilyen jatektol ilyen hatter mellett elvarna az ember hogy nyujtson is valamit