d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1171517161717171817192724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Dec 30 2012 03:17pm
Quote (Cpt_Ghost @ Dec 30 2012 10:12pm)
most ugy csinalsz mintha nem lehetne egy kattintassal lebontani azt a supply falat 5 banelinggel, berohanni 50 linggel(meg 1-2 ultraval, hogy komolyabb reakciot valtson ki a terranbol), es miutan a terran haromezres vernyomassal odarohan utana nyomni egy 1a-t az immar sokkal kevesbe vedett 4th bazishoz, es voala, meg nyerhetett is volna.

ez pont igy torent volna, mvp ellen, igen

semmi értelme chokeban tamadni, 2 siege tankkal 1 hiteli a 1.5k resource blinget mire a rampa tetejére érnének
Member
Gold: 80.00
Dec 30 2012 03:18pm
Quote (Fej @ 30 Dec 2012 22:17)
ez pont igy torent volna, mvp ellen, igen

semmi értelme chokeban tamadni, 2 siege tankkal 1 hiteli a 1.5k resource blinget mire a rampa tetejére érnének

latom nem vagod a koncepciojat annak amit mondtam
mindegy, inkabb megyek most dotazni, majd kesobb kifejtem.
vagy a grandfinal most lesz? mert akkor nezem azt inkabb.
mondjuk igazabol akkor mar le is irom. sec

This post was edited by Cpt_Ghost on Dec 30 2012 03:20pm
Member
Dec 30 2012 03:23pm
Quote (Cpt_Ghost @ Dec 30 2012 10:18pm)
latom nem vagod a koncepciojat annak amit mondtam
mindegy, inkabb megyek most dotazni, majd kesobb kifejtem.
vagy a grandfinal most lesz? mert akkor nezem azt inkabb.
mondjuk igazabol akkor mar le is irom. sec

ird, de most igy még1x visszaolvasva amit irtal, kb annyi torent volna, hogy csinal vmi dmgt az 50 linggel, 2 ultraval (ha betudja robbantani a falat, amit miért tudna mikor a siege tank szarralovi a blingeket mire eler a depoig), majd tamad a main armyjaval a 4.nel ami megsemmisul, mivel a serege felet bekuldte a terran bazisara

amugy vortix sztem egy tok ugyes fiatal spanyol, aki valtozatosan jatszik, a terran batyja viszont tenyleg tehetsegtelen, es 24/7 azt a kurva hellion bansheet csinalja :D

This post was edited by Fej on Dec 30 2012 03:30pm
Member
Dec 30 2012 03:32pm
Quote (Cpt_Ghost @ 30 Dec 2012 22:12)
most ugy csinalsz mintha nem lehetne egy kattintassal lebontani azt a supply falat 5 banelinggel, berohanni 50 linggel(meg 1-2 ultraval, hogy komolyabb reakciot valtson ki a terranbol), es miutan a terran haromezres vernyomassal odarohan utana nyomni egy 1a-t az immar sokkal kevesbe vedett 4th bazishoz, es voala, meg nyerhetett is volna.
bar ehhez kene agy.

ha most ezt megcsinalja (egyebkent nem volt egy darab siege tank sem pozicioban a naturalnal) es betor, az azt jelenti, hogy szetkur rengeteg production facilityt/supply depot/workert, amit csak akar, erre MVP-nek _muszaj_ reagalna, es mivel eleg sok linggel betudna futni, azt idobe telik kiirtani, na most ha arra kenyszeriti mvp-t hogy adja fel a poziciojat egy tisztesseges egyseg mennyiseggel (amire kenytelen, mert egyebkent tul sok kart fog tenni a bazisaban a zerg) ekozben megtamadta volna a negyedik bazist, sokkal konnyebben tort volna at, vagy legalabbis tudott volna okozni jelentosebb kart az armyjaban mvpnek. nagyon sokat szamit akar 20 marine is, + a medivacek, igy konnyebben hozzafert volna a siege tankokhoz, onnan az meg mar elolvad, esetleg a pfet is lefokuszalhatja, nezzuk meg azt is, hogy vortix ki volt maxolva mig mvp nem, tehat az a 25 supplynyi zergling ( amugy pont ennyi volt a kulonbseg kb) nem hianyzott volna az amugyis meggyengitett terran ellen.
Nem feltetlenul abban a pillanatban kell megnyernie a zergnek a jatekot, itt meg nem is lehetett volna igy ezt befejezni, a jatek kesobbi szakaszaira vetette volna ez nagyon vissza mvpt. (ha mondjuk mvp keves egyseget vont volna mondjuk a mainjebe es vortix addonokat leszed, az pl nagyon visszavet egy terrant, mutaliskkel is erdemes azokat kifokuszalgatni, mert addig konkretan leallitod a productiont amig epul egy addon, es amugyis kurva idegesito.)

vagy vegyuk azt a szituaciot, hogy mindennel betamad a naturalra, semmifele pozicioban nem lett volna a terran, mert nem tudta volna idoben felsiegelni a tankjait, hogy varja a zerget, ez meg egy edge a zerg jatekosnak, aki ebben az esetben valoszinuleg csak letarolta volna mvp armyjat, plane ha meg tol is 1-2 lucky fungalt.
Quote (Fej @ 30 Dec 2012 22:23)
ird, de most igy még1x visszaolvasva amit irtal, kb annyi torent volna, hogy csinal vmi dmgt az 50 linggel, 2 ultraval (ha betudja robbantani a falat, amit miért tudna mikor a siege tank szarralovi a blingeket mire eler a depoig), majd tamad a main armyjaval a 4.nel ami megsemmisul, mivel a serege felet bekuldte a terran bazisara

amugy vortix sztem egy tok ugyes fiatal spanyol, aki valtozatosan jatszik, a terran batyja viszont tenyleg tehetsegtelen, es 24/7 azt a kurva hellion bansheet csinalja :D

lucifron meg ugyszint tenyleg egy tehetsegtelen balfasz, ezzel egyet kell ertsek.

This post was edited by Cpt_Ghost on Dec 30 2012 03:33pm
Member
Dec 30 2012 03:44pm
meg azt azert hozzatennem, hogy annak a 20 marinnak (egyebkent a szamokat nem kell komolyan venni, csak hasrautes szeruen beirtam valamit most meg az elobb) sokkal nagyobb a harcaszati erteke egy ilyen engagementben mint annak a 50 lingnek lenne ott a 4. bazisnal.

This post was edited by Cpt_Ghost on Dec 30 2012 03:44pm
Member
Dec 30 2012 03:50pm
Quote (Cpt_Ghost @ 30 Dec 2012 22:32)
ha most ezt megcsinalja (egyebkent nem volt egy darab siege tank sem pozicioban a naturalnal) es betor, az azt jelenti, hogy szetkur rengeteg production facilityt/supply depot/workert, amit csak akar,  erre MVP-nek _muszaj_ reagalna, es mivel eleg sok linggel betudna futni, azt idobe telik kiirtani, na most ha arra kenyszeriti mvp-t hogy adja fel a poziciojat egy tisztesseges egyseg mennyiseggel (amire kenytelen, mert egyebkent tul sok kart fog tenni a bazisaban a zerg) ekozben megtamadta volna a negyedik bazist, sokkal konnyebben tort volna at, vagy legalabbis tudott volna okozni jelentosebb kart az armyjaban mvpnek. nagyon sokat szamit akar 20 marine is, + a medivacek, igy konnyebben hozzafert volna a siege tankokhoz, onnan az meg mar elolvad, esetleg a pfet is lefokuszalhatja, nezzuk meg azt is, hogy vortix ki volt maxolva mig mvp nem, tehat az a 25 supplynyi zergling ( amugy pont ennyi volt a kulonbseg kb) nem hianyzott volna az amugyis meggyengitett terran ellen.
Nem feltetlenul abban a pillanatban kell megnyernie a zergnek a jatekot, itt meg nem is lehetett volna igy ezt befejezni, a jatek kesobbi szakaszaira vetette volna ez nagyon vissza mvpt. (ha mondjuk mvp keves egyseget vont volna mondjuk a mainjebe es vortix addonokat leszed, az pl nagyon visszavet egy terrant, mutaliskkel is erdemes azokat kifokuszalgatni, mert addig konkretan leallitod a productiont amig epul egy addon, es amugyis kurva idegesito.)

vagy vegyuk azt a szituaciot, hogy mindennel betamad a naturalra, semmifele pozicioban nem lett volna a terran, mert nem tudta volna idoben felsiegelni a tankjait, hogy varja a zerget, ez meg egy edge a zerg jatekosnak, aki ebben az esetben valoszinuleg csak letarolta volna mvp armyjat, plane ha meg tol is 1-2 lucky fungalt.

lucifron meg ugyszint tenyleg egy tehetsegtelen balfasz, ezzel egyet kell ertsek.

Quote (Cpt_Ghost @ 30 Dec 2012 22:44)
meg azt azert hozzatennem, hogy annak a 20 marinnak (egyebkent a szamokat nem kell komolyan venni, csak hasrautes szeruen beirtam valamit most meg az elobb) sokkal nagyobb a harcaszati erteke egy ilyen engagementben mint annak a 50 lingnek lenne ott a 4. bazisnal.

tl;dr nem tartom potens jatekosnak se vortixet se lucifront.
Member
Gold: 411.00
Dec 30 2012 03:54pm
Quote (Fej @ 30 Dec 2012 22:23)

szerintem mindketten noobok
Member
Dec 30 2012 03:56pm
Quote (SummertimeClothes @ Dec 30 2012 10:54pm)
szerintem mindketten noobok

ja, egyik sem egy gsl code s player

btw pano indul a kovetkezo gsl-en, hat geci kivancsi vagyok :D

This post was edited by Fej on Dec 30 2012 03:57pm
Member
Dec 30 2012 03:59pm
Quote (Fej @ 30 Dec 2012 22:56)
ja, egyik sem egy gsl code s player

btw pano indul a kovetkezo gsl-en, hat geci kivancsi vagyok :D

arra en is kivancsi leszek, remelem nem esik ki hamar :c
Member