Quote (Smat @ Dec 10 2012 01:09am)
Greetings HotsmatGG,
Certain in-game activity on your account was found to be in violation of the Summoner's Code by the Tribunal. Your account and forum posting privileges will be TEMPORARILY SUSPENDED until 2012-12-16 10:45:07. Please remember that multiple violations of the Summoner's Code can lead to permanent suspension of your account.
A KURVA ANYÁTOKAT BAZDMEG
/e
Megnéztem az összes reportot, na ezért nem adom oda az accomat a faszfej messer geciknek soha többet a büdös életben bazdmeg, agyhalott nyomorék mind a kettő, flamelni azt nagyon faszán tudnak az 100.
Igazából gondolkoztam, hogy válaszoljak-e valamit, de csak azt tudnám írni amit már mindenki tud, hogy egy szánalmas buta nolife vagy, az mondjuk eléggé felbasz, hogy rám akarod fogni, tesómat meg nem értem minek kevered bele, mikor egyszer nem ment az accoddal, azon meg kibaszottul röhögtem, hogy úgy állítod be mintha valami faszom tudja milyen nagy kincs lenne menni az accodal, valóságba meg rpt fizettél azért, hogy felhúzzalak goldratingre, ami neked nem sikerült az egész season alatt azt két nap alatt megcsináltam, azért kicsit sajnállak, most 5 napig nem tudsz mit csinálni, de legalább karácsonyra már tudsz játszani, és így az ünnepek szépen telnek majd, te nolife gyökér
Quote (Smat @ Dec 10 2012 01:21am)
Kurvára van különbség aközött hogy valakinek játszol az accján és használod rendesen netalántán még el is költesz az ipből mert segíteni akarsz v hogy lebannoltatod a kölcsön accot mert egy idegbeteg agyhalott vagy aki nem tudja magát kontrollálni mert már kiskorában is verte az apja.
Szóval menjetek azt verjétek a faszotokat a 40 kilótokra ti nyomorékok.
Pont tegnap mértem 83 kg, close enaugh, te mennyi vagy 60-at elérted már? Had ne linkeljem már megint a kis szánalmas pálcika testedet a pattanásos nyomorék fejeddel, amúgy meg kibaszott kemény vagy így Angliából, élőbe meg egy szót nem mernél szólni te focisták gyöngye.