d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev1171017111712171317142299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Mar 31 2014 04:41am
Quote (josheide @ Mar 31 2014 12:34pm)
En eveken keresztul csak pvpztem meg jspn tradeltem (inb4 zsido), a pvm resz sose volt a kedvencem. :D

Amugy tetszik az irany amerre halad a dolog, csak meg mindig kevesnek erzem ezt ha szamitasba veszem, hogy ez 10 + 2 ev munkaja es 70 dollar alapjatek + 40 dollar kieg.

Azert a d2 ilyen szempontbol eleg elbaszott jatek volt
100FGer felhuzatod magad 90re, megveszed a cuccokat es pvp, megis jobban tetszett ugy mindenkinek mint ahogy a d3 kijott

Most jol szetbasztak a jatekon beluli tradet, gergo shopjaban is csak lvl servicet/gold servicet arul gyakorlatilag, mast nemnagyon lehet
Member
Gold: 0.05
Mar 31 2014 04:41am
Quote (RRC @ Mar 31 2014 11:25am)
az, hogy lenyomtál pár duelt a haverokkal hun1-be az nem pvp

ja, nem is volt pvp egyáltalán d2-ben.
Quote (Fej @ Mar 31 2014 11:30am)
trade hozza magaval az item shopokat, dupe methodokat es ugy overall a jatek szetbaszasat

gondolj bele milyen lett volna a 2. resz ha ugy mukodik mint ahogy a keszitok megalmodjak, egy realmen lett volna kb 2 embernek enigmaja

sose tudtak megcsinalni amit szerettek volna, ez vegzett az elso resszel is es a masodikkal, a vegere egy szethackelt szarkupac lett

ha az egyetlen modja annak hogy legiten egy ZÁRT serveren tudjak jatsznai ahol nincsen csalas, az hogy ilyen modon oldjak meg a tradet, akkor legyen, inkabb mint hogy 2 ev mulva mar az itemshopok spammeljek teli a chatet

az itemshopok nagymértékben gyorsítottak a dolgokon, de legit sp karakterek jó példa arra, hogy idővel össze lehet szedni a HR-eket is.

nekem ez inkább úgy tűnik, hogy a blizzard nem tud megoldást a problémákra, ezért inkább nem is foglalkozik vele.
Member
Gold: 33,265.80
Mar 31 2014 04:42am
Quote (Anarkin @ 31 Mar 2014 11:38)
joke?

úgy ahogy ott nem lehetett az itemek felét használni "saját szabályok alapján", azon okból kifolyólag hogy magunknak kellett balanceolni a skilleket, ugyanezt megtehetnék itt is az emberek

pontosan ugyanaz a pvp van d3-ban mint d2-ben (tehát semmilyen, csak kaptunk egy hostile gombot mindkét játékban)

Jo de mig az valamennyire kibalanszolhato volt a kozosseg alkotta szabalyokkal addig ez a jatek teljes orultekhaza.

Eleve egy "jo" necronak volt mondjuk 4k elete, egy 10x annyiba kerulonek meg 4.3k es sebzesben se tertek el radikalisan. A skill dontott.
Itt annyira szerteagazo lett a dolog es annyira nagy kulonbsegek vannak gearben, hogy folosleges erofeszites lenne megprobalni szabalyokat kitalalni. Konyv lenne beloluk :D
Member
Gold: 0.00
Mar 31 2014 04:47am
Quote (TuskesVanek @ Mar 31 2014 11:41am)
ja, nem is volt pvp egyáltalán d2-ben.

az itemshopok nagymértékben gyorsítottak a dolgokon, de legit sp karakterek jó példa arra, hogy idővel össze lehet szedni a HR-eket is.

nekem ez inkább úgy tűnik, hogy a blizzard nem tud megoldást a problémákra, ezért inkább nem is foglalkozik vele.

ezt most nem teljesen ertem, ezzel most azt akarod mondani hogy az itemshopok annyira nem is voltak rosszak? vagy nem ertelek

beleptem egy gamebe es mar lepett be +7 bot es spammelte hogy kitol vegyek ber runat, mire kitoroltem mar ramwhispelt 3 masik shop hogy vegyek toluk a faszom tudja mit, aha vegulis csak egy kicsit meggyorsitottak a jatekot

This post was edited by Fej on Mar 31 2014 04:49am
Member
Gold: 21,511.00
Mar 31 2014 04:47am
Quote (josheide @ 31 Mar 2014 12:34)
En eveken keresztul csak pvpztem meg jspn tradeltem (inb4 zsido), a pvm resz sose volt a kedvencem. :D

Amugy tetszik az irany amerre halad a dolog, csak meg mindig kevesnek erzem ezt ha szamitasba veszem, hogy ez 10 + 2 ev munkaja es 70 dollar alapjatek + 40 dollar kieg.

De ne mar, hogy egy multimilliardos ceg nem volt kepes kitalalni valami koztes, erdekes megoldast.

En annyi potencialt lattam ebben a jatekban es rengeteg esetben csalodnom kellett.

PL. Remenykedtem benne, hogy a guildek valami valtozast fognak hozni. Raknak bele guildbankot (guild only trade), esetleg valami guildhazat (bling bling) vagy valami mast amire nem is gondoltam.

Ehelyett kapott a jatek egy csontvazat kb.

az a vicc, hogy teged CSAK a jsp trade meg a pvp erdekelt, amit mar akkor is (meg jobban, mint a pve-t) telibeszart a blizzard, szoval nem nagyon van szerintem alapod a blizzardot szidni

pvphez teljes egeszeben jatekosok altal kitalalt szabalyrendszer kellett, tradehez meg kesobb hoztak be a runakat, de meg azzal se volt igazi, hanem a JSP-n indult be nagyon -- ami szinten nem blizzard-tema

pvp alapja most is ugyanugy megvan, csak most baszik vele kinlodni barki is, trade-hez meg ki akartak kerulni jspt az AH bevezetesevel, aztan rajottek, hogy szar az egesz, ugyhogy inkabb kivettek

mondjuk ettol fuggetlenul szerintem is szar otlet volt a full ah-nelkuliseg meg minden accboundda tetele, eleg lett volna az RMAH-t kivenni, vagy tudomisen (legalabbis ez volt az eloiteletem, aztan valamennyire revizionaltam)

de ertheto, ha csak a trade meg a pvp vonzott, akkor nyilvan nem neked valo a ros
Member
Mar 31 2014 04:48am
Quote (josheide @ Mar 31 2014 12:42pm)
Jo de mig az valamennyire kibalanszolhato volt a kozosseg alkotta szabalyokkal addig ez a jatek teljes orultekhaza.

Eleve egy "jo" necronak volt mondjuk 4k elete, egy 10x annyiba kerulonek meg 4.3k es sebzesben se tertek el radikalisan. A skill dontott.
Itt annyira szerteagazo lett a dolog es annyira nagy kulonbsegek vannak gearben, hogy folosleges erofeszites lenne megprobalni szabalyokat kitalalni. Konyv lenne beloluk :D

D2nek eleg jo rendszere volt, max resist/absorbon kivul sokmindennel nem kellett varialni
Es oda legalabb beraktak azt, hogy 1/6ot sebzel pvpben vagy 1/8ot mar nem emlekszem, hostile gomb melle nem artott. Itt is jo lenne mert ahogy nezem csak 1shotoljak egymast
Member
Gold: 33,265.80
Mar 31 2014 04:49am
Quote (Fej @ 31 Mar 2014 11:47)
ezt most nem teljesen ertem, ezzel most azt akarod mondani hogy az itemshopok annyira nem is voltak rosszak? vagy nem ertelek

beleptem egy gameben es mar lepett be +7 bot es spammelte hogy kitol vegyek ber runat, mire kitoroltem mar ramwhispelt 3 masik shop hogy vegyek toluk a faszom tudja mit, aha vegulis csak egy kicsit meggyorsitottak a jatekot

A dolgok elinflalodasat segitettek. De ha a blizz ezt valahogy kikuszobolte volna (azert nem tudom hany accot fog venni egy itemshop 70 dollaros aron, hogy spammolhassa az embereket ha rovid uton bannoljak oket).
Szoval tenyleg nem igazan kinal megoldast egy problemara a blizz, inkabb megkeruli azt.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 31 2014 04:49am
Quote (josheide @ 31 Mar 2014 11:42)

d2ben véletlenül se úgy nézett ki a játék hogy a classek ilyen láncban counterezték egymást, ugye? mert én erre emlékszem (sokszor tévedtem már mondjuk..)

mert ha a boldolt rész alatt azt érted hogy "A: várj, ez ellen hozok egy másik karit.. B: várj az ellen meg én hozok egy harmadikat, ...", akkor tényleg balanceos volt
Member
Gold: 0.05
Mar 31 2014 04:50am
Quote (Fej @ Mar 31 2014 11:47am)

beleptem egy gameben es mar lepett be +7 bot es spammelte hogy kitol vegyek ber runat, mire kitoroltem mar ramwhispelt 3 masik shop hogy vegyek toluk a faszom tudja mit, aha vegulis csak egy kicsit meggyorsitottak a jatekot

de nem volt kötelező venned.

én sosem vettem semmit shopban, meg jspzni sem jspztem annak idejen, megis összetradeltem 2-3 hét alatt mindig ami kellett. De ha meg nem tradelek, ugyanannyi ido alatt celiranyosan kifarmolhattam volna a szükséges dolgokat.

a spambotok idegesítőek voltak, de blocklistra raktad azt csá xD
Member
Mar 31 2014 04:52am
Quote (Fej @ Mar 31 2014 12:47pm)

beleptem egy gamebe es mar lepett be +7 bot es spammelte hogy kitol vegyek ber runat, mire kitoroltem mar ramwhispelt 3 masik shop hogy vegyek toluk a faszom tudja mit, aha vegulis csak egy kicsit meggyorsitottak a jatekot

Valamire jok voltak
Nem bogott minden 12eves ger, hogy hulye hozza es nem tud haladni, hanem megvette amit kellett, d3 start nc...
Persze akik nem hasznalnak shopot, azoknak is olcsobb a runa, ez hozzatartozik
Go Back To Magyar Topic List
Prev1171017111712171317142299Next
Add Reply New Topic New Poll