Quote (josheide @ 31 Mar 2014 12:34)
En eveken keresztul csak pvpztem meg jspn tradeltem (inb4 zsido), a pvm resz sose volt a kedvencem.

Amugy tetszik az irany amerre halad a dolog, csak meg mindig kevesnek erzem ezt ha szamitasba veszem, hogy ez 10 + 2 ev munkaja es 70 dollar alapjatek + 40 dollar kieg.
De ne mar, hogy egy multimilliardos ceg nem volt kepes kitalalni valami koztes, erdekes megoldast.
En annyi potencialt lattam ebben a jatekban es rengeteg esetben csalodnom kellett.
PL. Remenykedtem benne, hogy a guildek valami valtozast fognak hozni. Raknak bele guildbankot (guild only trade), esetleg valami guildhazat (bling bling) vagy valami mast amire nem is gondoltam.
Ehelyett kapott a jatek egy csontvazat kb.
az a vicc, hogy teged CSAK a jsp trade meg a pvp erdekelt, amit mar akkor is (meg jobban, mint a pve-t) telibeszart a blizzard, szoval nem nagyon van szerintem alapod a blizzardot szidni
pvphez teljes egeszeben jatekosok altal kitalalt szabalyrendszer kellett, tradehez meg kesobb hoztak be a runakat, de meg azzal se volt igazi, hanem a JSP-n indult be nagyon -- ami szinten nem blizzard-tema
pvp alapja most is ugyanugy megvan, csak most baszik vele kinlodni barki is, trade-hez meg ki akartak kerulni jspt az AH bevezetesevel, aztan rajottek, hogy szar az egesz, ugyhogy inkabb kivettek
mondjuk ettol fuggetlenul szerintem is szar otlet volt a full ah-nelkuliseg meg minden accboundda tetele, eleg lett volna az RMAH-t kivenni, vagy tudomisen (legalabbis ez volt az eloiteletem, aztan valamennyire revizionaltam)
de ertheto, ha csak a trade meg a pvp vonzott, akkor nyilvan nem neked valo a ros